scaraoscky Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 [youtube:180y6jti] [/youtube:180y6jti] Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaituk Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: ultima jucarie de iarna in materie http://www.4wdonline.com/Equip/tracks.html au facut si pentru o toyota 80, din cate imi amintesc erau undeva pe la 10.000 euro un set de patru bucati. bune utilaje! T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: ultima jucarie de iarna in materie Eu as prefera sa ma dau cu Impreza pe rotile ei pe niste sosele de munte cu zapada, e mult mai hardcore decat cu prostiile alea. :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: ultima jucarie de iarna in materie e mult mai hardcore decat cu prostiile alea. Si cu vreo 9500 de euro mai ieftin :ha: OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: ultima jucarie de iarna in materie http://www.mattracks.com/ Ei produc asa ceva :) '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: ultima jucarie de iarna in materie Senilele acelea nu sunt prostii deloc, poti merge cu masina pe zapada de 2 metri fara nicio problema. Mattracks le fabrica si pretul pleaca de la 26000$ setul. M-am interesat eu anul trecut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mickey3 Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Re: ultima jucarie de iarna in materie frumos ..da parerea mea ca de 26000de dolari iti iei MASINA cu care garantez ca nu ramai in zapada de 3 metri ,nu 2 :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: ultima jucarie de iarna in materie Imprezza pe rotile ei??..e diferenta ca de la masina mica la 4x4 in offroad.. Senilele alea ati vazut ca nu se comportau deloc bine pe strada? Era zapada batatorita ..cum a scapat la aia mare...deja si-a dat drumul...pentru asta sunt facute..zapezi mari...nu pe drumuri batatorite.. Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaituk Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: ultima jucarie de iarna in materie cica s-au ieftinit... :grin: tocmai a primit un prieten o oferta de senile pentru un hdj80, 21.000 $ setul. pe ele! T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: ultima jucarie de iarna in materie :bravo Tare jucaria frate :h5 Imi iau si eu doua....la banii astia... :hi bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: ultima jucarie de iarna in materie Astept sa se faca 15000$ si iau si eu :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate