cristi3611 Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 exista masini din fadrica cu punte pe fata sau trebuie facuta vro modificare daca trebuie care ar fi aceia Grea româna bat-o vina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: punte fata lada niva exista masini din fadrica cu punte pe fata sau trebuie facuta vro modificare daca trebuie care ar fi aceia toate sunt cu punte fata...fie ca e punte tractoare sau numai de rulare din fabrica niva pleaca cu punte independenta fata aia era modificata si pusa o punte rigida forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi3611 Postat Noiembrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: punte fata lada niva niva nu are planetare pe fata din fabrica Grea româna bat-o vina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: punte fata lada niva niva nu are planetare pe fata din fabrica :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: esti tare cum dracu sa nu aibe e un 4x4 din fabrica forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi3611 Postat Noiembrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: punte fata lada niva Asa am auzit de la cineva ma miram si eu ca prostu nu se rup ale cum vin etc.De asta am si deschis forumul ca sa ma clarific.Deci poti sami spui tu exact cum vine transmisia la niva pe fata te rog. Grea româna bat-o vina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: punte fata lada niva pai e pe fata asemanator ca sistem cu aro, are grup si planetare in punte independenta nu am manual de niva dar sunt sigur ca gasesti pe forum forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: punte fata lada niva Salutare tuturor! Lada niva fiind un 4+4 permanent e normal sa aiba planetare pe puntea fata. Intrebarea este urmatoarea:SE POATE PUNE PUNTE RIGIDA PE FATA LA NIVA? Gasii la armata un M461 pe care (din cauza hartiilor ce trebuie facute)nu vor sa-l bage la vanzare cu toate ca este facut franjuri(dezmembrat trei sferturi) si poate o sa ii iau punrea fata. Cu toate astea trebuie sa stiu dc merge pusa si cine are asa ceva(am vazut pe net),si, exact ce modificari trebuie facute(la grupuri etc). Va multumesc si sa auzim numai de bine! bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: punte fata lada niva A facut cineva modificarea cu puntea de ims pe niva? :hi bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: punte fata lada niva Cred ca mai potrivite ar fi puntile de UAZ 469 de armata. Daca nu ma insel ecartamentul la UAZ este mai mic decit la IMS, iar mecanica este beton. Armata romana are astfel de masini in stoc insa nu sunt scoase la vinzare cu toate ca sunt scoase din uz. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: punte fata lada niva Bun sfatul,dar uaz la vanzare nu prea am vazut sau dc sunt,sunt putine si nu pt dezmembrari,iar in Craiova la u.m.nu am vazut asa ceva. Am vazut diferite filme pe net cu Niva cu punte rigida,dar nu stiu ce fel de punte este,si ,ce modificari trebuie aduse. Multumesc! :hi bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: punte fata lada niva Cam greu de achizitionat un UAZ de la armata. Aceste masini au fost autospeciale cu diferite destinatii iar procedura de valorificare a acestora este foarte greoaie. Practic masinile astea ruginesc degeaba in diferite unitati militare. Ca la noi, daca nu pica o spaga nu intereseaza pe nimeni. Cit despre adaptarea puntilor de UAZ la Niva, eu personal as renunta la aceasta idee si as "pune" o caroserie de Niva pe sasiul de UAZ. Cred ca nu ar fi multe modificari de facut si in plus ar fi la indemina o mecanica foarte solida. Din cite am vazut sunt ceva diferente intre UAZ-ul civil si cel pentru armata. Cel pentru armata are sasiul intarit, are niste rigidizari in plus fata de cel civil, cardanele si crucile cardanice mi s-au parut mai mari in diametru, cupla aceea elastica este mai mare in diametru, mai solida, bujiile sunt acoperite de un capac etans astfel incit nu se vad, delcoul are in plus un capac pentru etanseizare, bobina de inductie este amplasata pe capacul culbutorilor, alternatorul este situat mai sus, iar motorul este prevazut cu un sistem de preincalzire a apei si uleiului din baie. Nu mai pun faptul ca masina este prevazuta cu doua rezervoare de benzina care pot fi folosite impreuna sau separat. Masina este foarte simpla si eficienta in purul stil rusesc, adica nimic in plus, nimic in minus. Sistemul de climatizare este foarte eficient. Orice i se poate reprosa acestei masini mai putin climatizarea habitaclului. Doar vine din Siberia, nu din Sahara. :wink: cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: punte fata lada niva Cam greu de achizitionat un UAZ de la armata. :wink: Pai daca nu "insisti" cum trebuie ... nu merge nene :ha: :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Noiembrie 17, 2009 Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Re: punte fata lada niva http://forum.difflock.com/viewtopic.php?t=36591&start=0 daca va ajuta ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Noiembrie 17, 2009 Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Re: punte fata lada niva Nu prea cred ca sunt UAZ pe la noi prin armata,sau dc sunt, sunt putine! In sept 1988 am fost la o tragere cu raa undeva in Rusia, in Astrahan,in n Marii Caspice ,si armata rom fiind dotata cu aro si ims,e ceva normal sa nu fi luat de la rusi uaz-uri. Atunci eram cu un A243,si rusii au ramas impresionati de el,tot timpul ma puneau sa le arat mot diesel. Noi ne miram de ale lor si ei de ale noastre. Uaz-ul lor,era dotat cu niste roti late de nisip(acolo era zona desertica),si a243 avand biscuitii aia subtiri,cam ramaneam tot timpul de caruta,dar, aveam tot timpul cu mine un cablu de tractare si ma scoteau baietii. Sa auzim numai de bine! bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Noiembrie 18, 2009 Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 Re: punte fata lada niva http://forum.difflock.com/viewtopic.php?t=36591&start=0 daca va ajuta ... Salut! Aveti idee ce punte fata are? bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Noiembrie 18, 2009 Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 Re: punte fata lada niva Citez din unul din raspunsuri: Hello! They are not jeep axles, they are "M" axles - Aro M461. That is one of Vik`s Nivas. Vik is from Czech Republic. The blue Niva on photos is mine and i am from Slovakia. Czechoslovakia live forever in our hearts. si altul: the axles are cheap. They are from the vehicle ARO M461 good transfer 1:5,15 are sufficiently robust Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Re: punte fata lada niva exista masini din fadrica cu punte pe fata sau trebuie facuta vro modificare daca trebuie care ar fi aceia In filmuletul de mai sus,stau si urmaresc f atent puntea fata. Cineva zice,pe acest forum ca nu poti pune punte rigida pe niva,decat daca pui caroseria de Niva pe un sasiu de alta masina. :roll: A vazut cineva sau a facut cineva aceasta modificare? daca da,va rog sa raspundeti,sau sa aduceti lamuriri in aceasta problema :p bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate