Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

are cineva troliu pe niva.

cristi3611

Postări Recomandate

Re: are cineva troliu pe niva.

Salut, are cineva troliu pe niva:). Respectiv subsemnatul.

Este un troliu electric Horn HSW 9500, al carui singur dezavantaj este ca e cam mare (prea puternic pentru Niva) si atarna greu (are vreo 46 kg).

Mi l-a montat Ati Ferencz (niva pe forum). Nu este usor de montat pentru ca Niva nu are sasiu. Trebuie decupata bara fata si montat un suport si niste ranforsari.

Daca ai si bullbar cum am eu, trebuie facute o gramada de "adaptari" si chirurgie cu flex-ul. Vorbeste cu Ati, nu este un lucru pe care sa-l faci dupa ureche sau cu meseriasul de la coltul blocului, pentru ca altfel la prima troliere il smulgi din prinderi. Exista niste reguli care trebuie urmate apropo de amplasare pe care nu le stiu decat cei care folosesc jucariile in offroad.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@craiova13abc

Jantele le am de la Ati Ferencz - le-am luat noi si nu le-am folosit decat pentru o proba ca sa vad cum merg cauciucurile Lerma Gomme Extreme Trial pe ele. Nu stiu unde sunt facute si de cine.

Sunt de otel pe 15 toli si sunt de vanzare daca te intereseaza, eu am cumparat unele din aliaj intre timp, pentru ca vroiam sa am si roata de rezerva pe acelasi tip de janta si imi trebuiau 5 bucati.

Link spre comentariu

Interesante jentile. Cele pe 15 de pe Samurai sunt foarte robuste si tinind cont ca poti gasi anvelope de teren pe 15 performante si la preturi de bun simt, parerea mea, n-ar strica sa le cumperi. Anvelope poti gasi pe www.bppneus.ro

cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva
Link spre comentariu

Interesante jentile. Cele pe 15 de pe Samurai sunt foarte robuste si tinind cont ca poti gasi anvelope de teren pe 15 performante si la preturi de bun simt, parerea mea, n-ar strica sa le cumperi. Anvelope poti gasi pe http://www.bppneus.ro

da imi plac si mie dar cu criza asta si mai este treaba ca am doua seturi de cite 5 bucati de anvelope de 16 dar nu am decit un set de jenti si fiecare schimbare ma costa si timp si bani

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Uite si de la mine doua poze. Ce nu se vede in ele e motorul de 4 litri cu 8 cilindri in V:) (as vrea eu)

Deflectorul ajuta la ceva ? Imbunatateste coeficientul aerodinamic ?

Troliul e cel de la pieselada.ro ?

Link spre comentariu

Uite si de la mine doua poze. Ce nu se vede in ele e motorul de 4 litri cu 8 cilindri in V:) (as vrea eu)

Deflectorul ajuta la ceva ? Imbunatateste coeficientul aerodinamic ?

Troliul e cel de la pieselada.ro ?

Din ce am vazut pe pieselada. ro troliul este un Tmax. Cred ca e putin mai scump decat ce are calinvas la vanzare si mai pui si transportul

Link spre comentariu

respectiv, topicul deschis de adamu la vanzari:

12 seturi roti suzuki,hardtopuri,bullbaruri,praguri inox,etc

multumesc !, dator de cinste :x

VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu
Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Ca sa nu mai deschid un topic noi, postez si eu o mica intrebare aici:

Vreau sa imi iau un troliu sa pun in botu la rusoaica.

Ma intereseaza ce baterie ati pus pe masini. Bateria mea si-o dat duhu si va trebuii sa cumpar alta. Ma gandeam ca daca tot voi lua si troliu, macar sa iau una care sa faca fata.

Multumesc

Link spre comentariu

Eu am un Fulmen de 72 Ah e cam marimea maxima care a intrat acolo.

Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita.
Link spre comentariu

Troliul se vede ce este, bateria aste de 60 Ah, a fost pe masina. M-a lasat fara curent la a treia sarcina in conditiile in care am elibertat cablul la maxim 23m cu motor nu pe liber (si cu motorul accelerat). Pt sarcini mai mari folosesc o rola pt dublarea puterii troliului. Ca si prindere am vazut si mai bune.

DSC02852.JPG.729d49cdaeb827506e67a0984c5f6433.JPG

DSC02855.thumb.jpg.ee837631ac271a29e05f32212c6f549e.jpg

DSC02854.thumb.jpg.81f140c6e9464a0028b16621c28f0a06.jpg

DSC02853.thumb.jpg.ae89b5687042a85f7ae62704eb9c826c.jpg

Editat de sorinbms
ONE LIFE LIVE IT...
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare