Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Mici noutati in domeniu ...

Niva

Postări Recomandate

Nu doresc sa fac publicitate pieselor Niva , furnizate de pieselada.ro , doar doresc sa evidentiez doua produse cu ce am lucrat in ultima perioada .

Pe o Niva , frumos echipata cu troliu in fata , am schimbat arcurile oferite de pieselada.ro . Motivul : troliu apasda foarte mult si a cazut botul masinii cu arcurile originale .

Dupa schimbarea arcurilor , masina si-a recapatat statura normala dar , arunca spatele foarte repede , mai ales pe macadam . S-au schimbat amortizoarele pe LIP4x4 / NIVA gaz / ulei si am montat o bara stabilizatoare pe puntea de spate .

La primul viraj am crezut ca stau intr-un Subaru Forester , asa stabilitate a capatat spatele masinii.

In concluzie :pentru cei care parcurgeti drumuri offroad soft , va recomand bara stabilizatoare pe spate , dar in pereche cu amortizoare pe gaz .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Mici noutati in domeniu ...

Niste poze ar fi excelente. Despre ce arcuri si amortizoare este vorba? Cumva cele din kit-ul de suprainaltare, cel cu amortizoare rosii si arcuri albe/negre? Kit-ul de bara stabilizatoare este cumva cel vopsit galben? In cazul utilizarii offroad ceva mai brutale cum se comporta aceste subansable?

cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva
Link spre comentariu

Din pacate poze mai tirziu ca subiectul a parasit atelierul si am omis sa-l pozez .

Tot kitul e cel de pe pieselada.ro mai putin amortizoarele . Nu nea placut cum se misca cu cele galbene si am pus LIP 4x4 , verzi .

Acestea sunt mixte gaz / ulei si tinde sa impinga tot timpul caroseria in sus.

Pentru off road se decupleaza bara stabilizatoare pentru a permite debatere complecta la punte .

Link spre comentariu

. S-au schimbat amortizoarele pe LIP4x4 / NIVA gaz / ulei .

Unde se gasesc aceste amortizoare si la ce pret?

ms

Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască!
Link spre comentariu

. S-au schimbat amortizoarele pe LIP4x4 / NIVA gaz / ulei .

Unde se gasesc aceste amortizoare si la ce pret?

ms

Eu le-am vazut aici: www.pieselada.ro si sunt undeva pe la 1000 lei(amotizoare si arcuri)

Sper sa nu fie considerata reclama asa ca daca mai stie cineva de unde se pot procura e binevenit. Eu, unul, insa recomand sa se cumpere piese de acolo si dau o vila alba magazinului.

Link spre comentariu

Din pacate poze mai tirziu ca subiectul a parasit atelierul si am omis sa-l pozez .

Tot kitul e cel de pe pieselada.ro mai putin amortizoarele . Nu nea placut cum se misca cu cele galbene si am pus LIP 4x4 , verzi .

Acestea sunt mixte gaz / ulei si tinde sa impinga tot timpul caroseria in sus.

Pentru off road se decupleaza bara stabilizatoare pentru a permite debatere complecta la punte .

In primul rand initiativa lui Ati este laudabila, este bine ca atunci cand montam ceva nou pe masina sa le impartasim si celorlalti utilizatori rezultatele, ca sa nu facem mai multi aceleasi greseli.

Am sa incerc sa fac eu niste poze de sub masina si sa le postez aici.

Intr-adevar bara stabilizatoare (cea de culoare portocalie) este buna, se simte imediat in curbe. Intr-o curba fortata masina incepe sa derapeze pe spate fara sa se balanseze cum facea inainte - e o placere. Rezultatul vizibil in numai 3 saptamani, vorba reclamei... pardon, imediat in acest caz.

Amortizoarele din kitul de suprainaltare nu sunt OK. Sunt rosii (nu galbene) si sunt lucrate foarte neglijent. Amortizoarele spate nu se pot monta din cauza bucsei cu care vin prevazute, care nu se potriveste si pe care pana acum nu am putut-o inlocui.

Amortizoarele LIP 4x4 arata si se simt cu totul altfel. Nu am facut un test de anduranta cu ele dar prima impresie este foarte buna.

In privinta ciolanelor de culoare galbena nu pot sa va spun nimic deocamdata pana nu le vedem la treaba. Ciolanul lung original din spatele puntii spate s-a torsionat vizibil dupa rally raid-ul de la Brasov, axele verticale ale celor doua capete fiind rotite cca 0,5 cm una fata de cealalta. Sa le vedem pe cele galbene!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare