stane Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Plecam spre munte si dau la iesirea din Bucuresti intr-un filtru RAR. Rezultatul dupa toate testele: roti neconforme cu talonul(aveam 215 in loc de205) si aripa spate corodata-la Samurai. Mi-a retinut talonul + amenda. Am cautat juma de ora in Valcea taxe si impozite si am platit-o. Cand m-am intors, mi-am recuperat de la Busu rotile(alea care au trecut de vreo cinci ori pe la RAR),ma-m dus cu programare si...aripa spate corodata si sa nu ma prinda cu placile de numar prinse cu soricei. Ieri am muncit toata ziua sa chituiesc si sa vopsesc aripa. Azi merg din nou. Ar fi culmea, cand voi merge dupa talon, aia sa mi-l preschimbe cu d-ala nou fara dimensiune de roti trecuta in el. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: Aventura cuRARul Bafta! Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: Aventura cuRARul nu ti-l schimba dar ai putea sa il declari pierdut dupa ce il recuperezi si sa iti faci talon nou ,vei scapa de problema rotilor pe viitor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: Aventura cuRARul nu ti-l schimba dar ai putea sa il declari pierdut dupa ce il recuperezi si sa iti faci talon nou ,vei scapa de problema rotilor pe viitor este o idee...pacat ca in Bucuresti, birocratia este in mijlocul florescentei! Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian Irimescu Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: Aventura cuRARul nu ti-l schimba dar ai putea sa il declari pierdut dupa ce il recuperezi si sa iti faci talon nou ,vei scapa de problema rotilor pe viitor Chiar daca nu scrie in talon, intra in baza de date dupa nr de indentificare si apare pe monitor toata cartea de identitate a masinii.. Luaz 969, Aro 244, L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: Aventura cuRARul Plecam spre munte si dau la iesirea din Bucuresti intr-un filtru RAR. Rezultatul dupa toate testele: roti neconforme cu talonul(aveam 215 in loc de205) si aripa spate corodata-la Samurai. Mi-a retinut talonul + amenda. Am cautat juma de ora in Valcea taxe si impozite si am platit-o. Cand m-am intors, mi-am recuperat de la Busu rotile(alea care au trecut de vreo cinci ori pe la RAR),ma-m dus cu programare si...aripa spate corodata si sa nu ma prinda cu placile de numar prinse cu soricei. Ieri am muncit toata ziua sa chituiesc si sa vopsesc aripa. Azi merg din nou. Ar fi culmea, cand voi merge dupa talon, aia sa mi-l preschimbe cu d-ala nou fara dimensiune de roti trecuta in el. tare, nu credeam ca se poate intampla asa ceva, sa te opreasca sa-ti verifice dimensiunile rotilor si uzura caroseriei. ma intreb, aia cu camioanele, multe apartinand unor inteprinderi importante (vezi RATB, REBU, etc) si care polueaza de-ti dai plamanii afara cand treci pe langa ei cat fum scot, astora nu li se opresc taloanele? Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: Aventura cuRARul daca dai talonul pierdut ...in noile taloane nu m-ai scriu dimensiunile rotilor ... Sau mergi la RAR si i-ti treci dimensiunea care o ai .....intrucat nu e ff mare diferenta .....si i-ti accepta tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Noiembrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: Aventura cuRARul Am fost la RAR(unii scriau cu litere mici).Totul OK mi-au facut o identificare completa, desi trebuiau sa verifice numai rotile si aripa.Se putea face afara. Dar a trbuit sa-mi incarce nota de plata cu 76lei. Eu taceam ca poate observau bullbarul cu modificarea de semnalizare,bara spate,niste becuri arse, noroi pe masina si zeci de alte chestii pe care daca vor sa le vada si sa scoata bani, le vad.Roti de 215 n-a putut sa treaca in CIV(desi el era amabil dupa ce m-a taxat) ca n-a gasit in program. Am luat inapoi talonu. Toata treaba m-a costat: 120 amenda+20schimbat rotile+50vopsea,chit+76 rar+doua zile pierdute cu fataiala prin oras la ore de varf. Concluzia prieteni: atentie cu modificarile, ca si politia si rarul sunt pusi pe facut bani ca sa-si justifice salariile "nesimtite". Mai bine nu opriti cand vedeti filtru rar. @omoroka- ce rebu? camioanele euroconstruct crezi ca are cineva culajul sa le opreasca? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: Aventura cuRARul Am fost la RAR(unii scriau cu litere mici).Totul OK mi-au facut o identificare completa, desi trebuiau sa verifice numai rotile si aripa.Se putea face afara. Dar a trbuit sa-mi incarce nota de plata cu 76lei. Eu taceam ca poate observau bullbarul cu modificarea de semnalizare,bara spate,niste becuri arse, noroi pe masina si zeci de alte chestii pe care daca vor sa le vada si sa scoata bani, le vad.Roti de 215 n-a putut sa treaca in CIV(desi el era amabil dupa ce m-a taxat) ca n-a gasit in program. Am luat inapoi talonu. Toata treaba m-a costat: 120 amenda+20schimbat rotile+50vopsea,chit+76 rar+doua zile pierdute cu fataiala prin oras la ore de varf. Concluzia prieteni: atentie cu modificarile, ca si politia si rarul sunt pusi pe facut bani ca sa-si justifice salariile "nesimtite". Mai bine nu opriti cand vedeti filtru rar. @omoroka- ce rebu? camioanele euroconstruct crezi ca are cineva culajul sa le opreasca? desi imi pare rau de tine... dar de CB22 nu ai auzit? forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: Aventura cuRARul desi imi pare rau de tine... dar de CB22 nu ai auzit? :ha: Nu mai invarti cutitul in rana ca atat CB-ul pe 22 cat si rotile lui erau la mine (la Luana) Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: Aventura cuRARul desi imi pare rau de tine... dar de CB22 nu ai auzit? :ha: Nu mai invarti cutitul in rana ca atat CB-ul pe 22 cat si rotile lui erau la mine (la Luana) normal ar fii pt.aceasta intamplare sa contribui la cutia milei cu ceva lovele NU? :ha: :ha: :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: Aventura cuRARul Am fost la RAR(unii scriau cu litere mici).Totul OK mi-au facut o identificare completa, desi trebuiau sa verifice numai rotile si aripa.Se putea face afara. Dar a trbuit sa-mi incarce nota de plata cu 76lei. Eu taceam ca poate observau bullbarul cu modificarea de semnalizare,bara spate,niste becuri arse, noroi pe masina si zeci de alte chestii pe care daca vor sa le vada si sa scoata bani, le vad.Roti de 215 n-a putut sa treaca in CIV(desi el era amabil dupa ce m-a taxat) ca n-a gasit in program. Am luat inapoi talonu. Toata treaba m-a costat: 120 amenda+20schimbat rotile+50vopsea,chit+76 rar+doua zile pierdute cu fataiala prin oras la ore de varf. Concluzia prieteni: atentie cu modificarile, ca si politia si rarul sunt pusi pe facut bani ca sa-si justifice salariile "nesimtite". Mai bine nu opriti cand vedeti filtru rar. @omoroka- ce rebu? camioanele euroconstruct crezi ca are cineva culajul sa le opreasca? Nu reusesc sa inteleg propozitia asta. Tu ai oprit de buna voie si te-ai cerut la control??? I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: Aventura cuRARul traiasca fratii bulgari... zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: Aventura cuRARul frate sorin,,,sunt genul de om care nu vrea sa fenteze, care vrea sa fie cu actele cat se poate de legal, care nu a circulat cu masina cu acte false sau de germania... nu de frica ci pentru ca simteam ca fac rau de cand se strange tot mai tare latul pe romanul de rand, imi vine sa imi iau masina pe anglia sau pe bulgaria sau ungaria si sa ma pis pe ei de cacati cu ochi beliti si sa imi fac buletin la casa de vacanta UNDE NU ESTE DRUM DE ACCES si unde nu pot fi gasit deloc.,..si nu au decat sa imi trimita amenzile acolo (de tot felul) si sa ma decalre insolvabil cand termina sa vanda caii de la bicicleta personala forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: Aventura cuRARul Nu pot sa ma abtin sa nu spun:bravo :bravo :bravo , Soimule ........ :h5 Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Noiembrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: Aventura cuRARul Ce CB pe22? Am intrat pe autostrada A1 si ei erau la intersectia de Ciorogarla. Erau clar chititi pe luat bani. Si, soimule, oriunde te-ai ascunde, tot se vor gasi niste baieti care sa vina sa-ti ceara niste taxe.Macar pe mediu. @ Busu: eu tot astept sa-mi platesti amenda ca erau rotile tale. Primesc si in rate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: Aventura cuRARul frate sorin,,,sunt genul de om care nu vrea sa fenteze, care vrea sa fie cu actele cat se poate de legal, care nu a circulat cu masina cu acte false sau de germania... nu de frica ci pentru ca simteam ca fac rau de cand se strange tot mai tare latul pe romanul de rand, imi vine sa imi iau masina pe anglia sau pe bulgaria sau ungaria si sa ma pis pe ei de cacati cu ochi beliti si sa imi fac buletin la casa de vacanta UNDE NU ESTE DRUM DE ACCES si unde nu pot fi gasit deloc.,..si nu au decat sa imi trimita amenzile acolo (de tot felul) si sa ma decalre insolvabil cand termina sa vanda caii de la bicicleta personala nici eu nu fentez nimic insa de la plata filmelor pentru analize la plamini s-a schimbat foaia....daca am posibilitatea legala sa nu platesc ceva la bugetul romaniei o voi face cu placere :h5 prefer sa dau bani la bulgari .....si am toate actele la zi iar vestitul rar (cu litere mici) nu are ce sa-mi faca zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: Aventura cuRARul la un moment dat am ajutat un coleg de forum sa rezolve o problema asemanatoare dar....cu talonul suspendat si trimis la BV.Dupa "informatiile" culese am aflat urmatorul lucru:cei de la RAR au "plan" de realizat......daca nu iau aiurea sau pe bune 50-70 de taloane nu-si iau salariul.NU-I intereseaza CE are masina.. !!!!!!!!:uameni NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: Aventura cuRARul frate sorin,,,sunt genul de om care nu vrea sa fenteze, care vrea sa fie cu actele cat se poate de legal, care nu a circulat cu masina cu acte false sau de germania... nu de frica ci pentru ca simteam ca fac rau de cand se strange tot mai tare latul pe romanul de rand, imi vine sa imi iau masina pe anglia sau pe bulgaria sau ungaria si sa ma pis pe ei de cacati cu ochi beliti si sa imi fac buletin la casa de vacanta UNDE NU ESTE DRUM DE ACCES si unde nu pot fi gasit deloc.,..si nu au decat sa imi trimita amenzile acolo (de tot felul) si sa ma decalre insolvabil cand termina sa vanda caii de la bicicleta personala asta trebuie pusa la fraza zilei. excelent!!! :ha: :ha: :ha: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate