alexbikerul Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 salut.de curand stiti ca miam luat y60 :banana si am tot cautat pe forum bara fata so confectionez eu dar pozele nu se mai deschid si.....in concluzie nu am gasit.daca cineva imi poate da niste imagini cu bari fata confectionate acasa as fi foarte recunascator....multumesc mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: vreau cateva sfaturi pentru bara fata y60 ia domnu si alege de aici: ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Noiembrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: vreau cateva sfaturi pentru bara fata y60 numi place in mod special......decat ultima.....si as vrea cv din teava.....va pun o poza sa vedeti:D:D:D mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: vreau cateva sfaturi pentru bara fata y60 vezi ca este o postare cu bari fata si spate de y60 cu linkuri f bune forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
judge Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: vreau cateva sfaturi pentru bara fata y60 Fa-ti o bara potrivita modului in care te vei da cu masina. Gandeste-te unde pui troliul - in bara sau in masina. Daca il pui in bara, vezi ca troaca e deja grea, si mai adaugi cel putin 40 de kile fix in bot, si s-ar putea sa le simti. Intrucat ai spus ca vrei sa iti faci una doar din bara, presupun ca vrei sa pui troliul inauntru, ceea ce e ok, ca si asa e lunga masina si ajuti daca ii mai maresti unghiul de atac. Exemplu: eu am o bara destul de masiva acum, care a inceput sa ma incurce cand am inceput sa ma dau mai serios. Pe de alta parte, daca nu era atat de masiva (mai ales ochelarul de far), la ORR as fi ramat ravena cu aripa, nu cu ochelarul, si ar fi fost ceva mai distractiv. Ca sa reiterez: vezi ce vrei sa faci cu troaca si fa-ti o bara in consecinta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Noiembrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: vreau cateva sfaturi pentru bara fata y60 da troliu e super misto daca las pune in masina...dar deocamdata am sa ma dau asa cu ea....adica nu am so tai...la anu cand va veni momentul so tai am sal pun inauntru.....si am pus poza aia si mi se pare ok ....si e pus in troaca.....u ce zici...judge mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
judge Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: vreau cateva sfaturi pentru bara fata y60 Acum m-am uitat cu mai multa atentie la poza pusa de tine si am vazut ca troliul e in fata, grila e decupata, iar troliul probabil e pozitionat destul de aproape de radiator (daca nu cumva l-au mutat). Ma tot gandesc ce se intampla daca o lovesti frontal cu simt de raspundere - sa nu iti arunce cumva troliul in radiator. Eu am proptit-o muncitoreste frontal de niste copaci (solutie ad-hoc ca sa n-o pun pe o parte), si mi s-a deplasat troliul inauntru, s-a lovit de grila frontala si a crapat-o, si ca o consecinta mi-a aruncat si ambreiajul ("maneta") de la troliu din pozitia cuplat in cea de liber (maneta e pozitionata nefericit in spatele troliului in loc sa fie deasupra). Inca o data, in functie de cum te dai, solutia din poza pusa de tine ar putea sa fie potrivita sau nu. Sfatul meu e sa vorbesti cu niste oameni priceputi care cu asta se ocupa si care iti pot da solutia potrivita pentru tine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Noiembrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: vreau cateva sfaturi pentru bara fata y60 cu siguranta anul care vine troliu va veni in fata....cand se va taia se va monta inauntru....:D:D:D:D am ajuns la concluzia ca deocamdata voi pune doar o bara din teava rotunda....:D:D:D:D mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Noiembrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: vreau cateva sfaturi pentru bara fata y60 ce ziceti de aceste modele????? mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Noiembrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: vreau cateva sfaturi pentru bara fata y60 am mia gasit ceva care asta e mai pe sufletul meu si are si loc de troliu....dar nimeni nu vrea sasi dea cu parerea sau sa puna niste link-uri cu asemenea bari sau cv de gen.....multumesc mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: vreau cateva sfaturi pentru bara fata y60 asta este si pe gustul meu, ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: vreau cateva sfaturi pentru bara fata y60 am mia gasit ceva care asta e mai pe sufletul meu si are si loc de troliu....dar nimeni nu vrea sasi dea cu parerea sau sa puna niste link-uri cu asemenea bari sau cv de gen.....multumesc asta e o bara pt figuranti ca se dau cu masina prin centru si nu au treaba neam cu offroadul. Se vede dupa grosimea aberanta a tevilor frontale si dupa subtirimea inconstienta a placii de troliu! Ma rog, e numai parerea mea........ ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: vreau cateva sfaturi pentru bara fata y60 Cam asa e. Din ce am vazut la francezi, se practica offroad-ul pe circuite. Dupa cum este stipulat si in regulamentul Eurotrial, in care copilotul nu are voie sa paraseasca masina, nici nu prea au nevoie de troliu. E doar asa, ca da bine. Masinile alea, cam prea luce si straluce si prea sunt damage free ca sa fie trase prin paduri. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: vreau cateva sfaturi pentru bara fata y60 :g Foarte corect ...Sunt masini pregatite de show si masini de dat! In functie de ceea ce ai in cap sa faci cu masina iti faci bara! :h5 Mie aici mi se pare ca troliul este foarte expus in afara faptului ca placa lui este un fel de polita de solnite ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tav Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: vreau cateva sfaturi pentru bara fata y60 Cred ca solutia ideala ar fi sa urmezi "calea lui petre" :D ..in mod sigur se poate confectiona in acelasi loc si pt y60;) http://i935.photobucket.com/albums/ad196/nitianu/10112009147.jpg Vand 4 intercoolere maricele,boost controlere manuale, un radiator A/C terrano, piese lancia k Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Noiembrie 11, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: vreau cateva sfaturi pentru bara fata y60 pffff acum chiar ca mati lasat masca.....eu am vazut poze cu masina si in teren....dar merg pe mana voastra.dar in schimb va rog frumos datimi ideei.... @tav bara aia e de y61 la y60 e alceva.....multumesc frumos mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tav Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: vreau cateva sfaturi pentru bara fata y60 .... @tav bara aia e de y61 la y60 e alceva.....multumesc frumos Daca chiar vrei sa ti se dea sugestii, fa si tu un efort si vezi ce iti arata omu'..;)...acea bara.."este de.." ce vrei tu,pt ca este confectionata custom,nu luata din vitrina magazinului si aruncata pe sasiu. In concluzie,recomandarea mea pe care credeam ca o vei intui: intreaba-l pe petre ci i-a facut-o si du-te sa-ti faca si tie..asta daca-ti place ce ai vazut in poza..daca nu,mai cauta,insa cred ca ti s-au aratat in mare cam toate variantele. Succes, Vand 4 intercoolere maricele,boost controlere manuale, un radiator A/C terrano, piese lancia k Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: vreau cateva sfaturi pentru bara fata y60 @alex......SHOW sau off road.....nu le poti avea pe ambele....de obicei ce este urat este sanatos....oricum bara trebuie facuta in vederea protejarii troliului si a partii frontale (radiatoare etc).....+ ca trebuie confectionata astfel incat sa aiba un unghi bun de degajare......aaaa si cat mai usoara :grin: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Noiembrie 11, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: vreau cateva sfaturi pentru bara fata y60 da....am inteles....multumesc pentru sfaturi cand va veni masina am sa merg si la un cunoscator adica la nea gigi gavrila sa vad ce zice si el.....atunci o sa luam decizia finala mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Noiembrie 11, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: vreau cateva sfaturi pentru bara fata y60 scuze pentru ce am zis ....acum am vazut mai multe poze cu masina lu bulbar si am vorbit cu nike la telefon si mia dat niste sfaturri si am sa merg acolo la ei sa vad ce fac.cred ca akolo am sa fac masina....:D:D:D scuze inca odata...ma luat valu:P mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate