flyer Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Am o problema mare de tot. NU imi invarte electromotorul ... simptoma generala este ca nu am chef sa ies la noroaie. De cateva saptamani imi propun sa imi pun gumele adecvate si sa le invart prin noroaie dar pur si simplu nu vrea sa mi se invarta electromotorul. M-a gandit sa ma duc la psiholog ca poate ma rezolva el... nu stiu ce sa fac. :pr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: Problema grav la electromotor cred ca-i dus mosorul.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: Problema grav la electromotor cred ca-i dus mosorul.... Trebe rebobinat ca altfel, daca sta asa desirat, poate sa se infasoare pe punte sau pe cardan si ie naspa. Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sarpepem Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: Problema grav la electromotor buna buna asta cu mosorul :happy :happy motive pot fi multe :ha: :ha: :ha: :ha: schimba electromotorul Deschide ochii. Gandeste! aro 244, 2.5 TDI, 101 CP, 250Nm, culoare gri lucios dar e mata, tamburi vopsiti in albastru peste fiat 1300, 1.3 72 CP an 1965, culoare crem cu putina rugina la o aripa, etrieri vopsiti in alb turbat fulgerika...(lastun 500), modificare in masina de curse Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate