Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ce parere aveti despre...

Postări Recomandate

Ce parere aveti despre http://www.russianshop.ro ... si despre marfa prezentata acolo...

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Ce parere aveti despre...

si eu ma gandeam la fel... dar a mai folosit cineva marcile astea de ceasuri ?! ...stie cineva cum se comporta la "frecus" ?1

Link spre comentariu

si eu ma gandeam la fel... dar a mai folosit cineva marcile astea de ceasuri ?! ...stie cineva cum se comporta la "frecus" ?1

Am avut un Raketa pe vremuri , primul meu ceas .

primit cadou de la bunicu meu in clasa I . purtat zi de zi pana am terminat facultatea ce ceva timp dupa .

Asta in conditii de utilizare extreme , sporturi dure de contact , ori practicate in conditii de mediu deosebite , ger , canicula , ploi , mediu umed, praf .

cred ca mai functioneaza si acum (daca il intoarce cineva)

Pot sa spun ca in afara de doua ,trei, curatari nu a avut nici un fel de interventie , Mai schimbam cureaua din cand in cand .

Nu mai stiu cum fac rusii ceasuri in acest moment da pe vremuri faceau lucru < rusesc> sa tina nene

Link spre comentariu

am aflat mai multe pareri, cica cele mecanice sunt OK... de fapt asta e si parerea lui @Florin Ghimis, la cele automate insa apar surprize genul: cateodata nu mai merg, dupa care isi revin... mai astept pareri, ideea e ca arata bine si mai mult ma pasioneaza pt colectie, dar sa fie si folosibile... nu sa le tin doar sa ma uit la ele...

Link spre comentariu

Eu am avut doua Poljot-uri, unul automatic si unul cu sonerie (si cele automatice sunt tot mecanice :P , adica fara baterie - impartirea in trei categorii: mecanice, automatice si cu cuart/quartz este gresita, desi este frecvent intalnita). Ambele au fost extrem de rezistente si de fiabile. Nu am avut nici o problema de ordin tehnic si au fost abuzate (cazaturi cu bicicleta, lovituri etc). Singurele "hibe" era ca li se zgaria destul de usor geamul si cromul cu care erau placate carcasele s-a dus in timp, pe alocuri. In rest - excelente.

“E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein
Link spre comentariu

Dar pe nimeni nu intriga seriile "limitate"? Ma indoiesc tare de lucrul asta (serii de 1000, 3000 buc.)! Chiar asa sa fi restrans productia, de la furnizorii intregului bloc comunist sa fi ajuns mai exclusivisti ca elvetienii ?!

... BRAKES ARE FOR PUSSIES !..
Link spre comentariu

Chestia cu "seriile limitate", de cele mai multe ori este in felul urmator: se ia un produs de serie (ce se fabrica in mii de exemplare), se vopseste/decoreaza intr-un anume fel (de exemplu cadran in doua culori sau cu o stea mare rosie pe el, sau monteaza niste cifre mai mari sau mai mici) in 500 sau 1000 de exemplare si, iata, seria limitata este gata. Ceasul in sine (mecanism, carcasa etc), este identic cu multe alte mii de ceasuri, insa prin "personalizare" se obtine seria limitata si astfel ii creste valoarea.

“E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein
Link spre comentariu

are tata un Raketa de cand ma stiu :) de 25 de ani si inca merge fara probleme. Singura problema e ca a mai sudat cu el la mana si s-a strans zgura pe cadran :ha:

"O acţiune umană devine tragică prin motivaţie." - P. Tutea.
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

mai am doua.....Raketa si Poljot.....

Raketa l-am primit in clasa a 4-a......purtat la mana pana acum cativa ani.....a trecut de la 0 metri pana la 7000.....cu variatiile de temperatura aferente......fara nici o problema

Poljot....era ceas de ocazii :grin: .....l-am cumparat de la Murmansk...a mers ok pana cand intr-o zi ....a pus fimea mana pe el...si l-a facut tandari....avand in vedere ca fimea avea atunci 1 an....a scapat ieftin :grin:

Link spre comentariu

Mi-am cumparat un ceas de la ei, un Vostok Maxim Gorky automatic cu bratara din otel suflata cu aur.

Minusuri:

-am zgariat imediat geamul care e de sticla nu din safir. (stiam asta inainte sa-l cumpar)

-ceasul ramane in urma cu 5 minute la 1 saptamana (trebuie sa-l duc la reglat)

-mecanismul de inchidere al bratarii este tampit facut si se desface la la anumite miscari ale mainii.

Plusuri

-Design supertare (nu prea intalnesti la toata lumea pe mana)

-avand in vedere diametrul ceasului si mecanismul automat (are si posibilitatea de armare manuala) ok la pret.

Per ansamblu nu e un ceas de outdoor.

Per ansamblu nu se prea merita, inainte am avut un Tissot, tot automatic, tot cu bratara de otel suflat cu aur, dar era mult mai rezistent, si mergea mai bine. Nu s-a deteriorat/zgariat, desi l-am cam abuzat.

Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare