SilenceDJ Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Salut , de vreo 2 zile , dupa ce mi s-au ars becurile de pozitie de la freelander 2002 td4 , chiar daca le-am schimbat nu mai vor sa mearga , de asemenea nici pe spate la stopul din stanga , unde nici becul de frana nu merge , Becul e bun . Sa fie oare ceva releu? nu stiu daca are sau nu findca sigurantele sunt bune toate. Mersi de raspunsurile care vor urma , stiu ca vor fii :h5 Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Noiembrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: nu mai merg poztilile la freelander Problema rezolvata .....mai nou se vand la magazin becuri cu lupa gata arse :P Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Noiembrie 7, 2009 Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 Re: nu mai merg poztilile la freelander Adi bine ca ai scapat numai cu atat! Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Noiembrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: nu mai merg poztilile la freelander da Paul , chiar si eu ma miram , toate sigurantele bune , nu stiu daca are sau nu releu de pozitie , dar numai ala mai ramanea de verificat , scot iar becurile si ma uit mai atent la ele , cand vad , defecte de fabricatie , amandoua :P Cum ai zis si tu , noroc ca am scapat numai cu atat :h5 Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate