boby_prg Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 salut!!! ma numesc razvan , sunt din bucuresti , nu am un 4x4 ( deocamdata) sper sa ma ajutati voi sa-mi gasesc ceva . am mers de curand cu un nissan patrol din 92 de 3, 3 l pe valea doftanei la traisteni si m-am indragostit dc face masina aia, dar cum bugetul meu nu e pe masura unui patrol rog a ma ajuta cu ceva idei...va multumesc In spatele oricarui barbat puternic se afla o femeie desteapta si puternica ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Braica Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 Re: scurta prezentare Bine ai venit :W studiaza forumul si sigur o sa gasesti o masina pt bugetul tau Dacia Logan 1.5 DCI A fost.... Suzuki SJ 410 Link to comment Share on other sites More sharing options...
plummer Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 Re: scurta prezentare Bine ai venit ... stai alaturi de noi si in max 2 luni , timp pe care eu cred ca e necesar sa cauti cea mai buna varianta , vei gasi cu adevarat ceea ce cauti :h5 :W ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
boby_prg Posted November 7, 2009 Author Share Posted November 7, 2009 primire calda!!! va multumesc pt primirea care mi-ati facut-o , se vede ca sunteti un grup , un grup din care imi doresc sa fac si eu parte cat mai repede In spatele oricarui barbat puternic se afla o femeie desteapta si puternica ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
abrudila Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Re: scurta prezentare :W salutare.... asta cu Patrolul e contagioasa .....rabdare..... ca un patrol merita si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts