boss2real Postat Noiembrie 7, 2009 Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 Salutari, Trebuie sa imi iau gume de iarna pentru samurai stock si nu stiu ce marimi intra! Eu ma gandeam undeva la gama 195-205 / 70-75 / 15 ! Care marime se potriveste cel mai bine? Ce anvelope de iarna sa cumpar pentru offroad montan, fiind importanta aderenta in zapada afanata si gheata! Eu ma orientasem spre BF Goodrich winter slalom, insa vreau si parerile voastre...celor cu mai multa experienta in asa ceva! Ori la bal, ori la spital!!! Suzuki samurai 1,3 carburatie '92 spaniol Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Re: Gume iarna samurai ia vezi ca am deschis si eu un post despre cauciuce viewtopic.php?f=88&t=12673 Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mickey3 Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: Gume iarna samurai am niste gume de iarna cu tot cu jante aproape noi viewtopic.php?f=96&t=13119 ,daca te intereseaza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate