Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Schimb motor 3500 cu 2.8 diesel

mitsupajero44
 Share

Recommended Posts

Va salut!

Pe scurt, vreau sa schimb motorul pe benzina de 3.5 cu unul diesel de 2.8, la un Pajero 2 scurt din 1998.

As vrea sa stiu la ce sa ma astept si ce piese mai trebuie schimbate in afara de motor.

Pot lua, in principiu, orice piesa de pe un Pajero identic aflat la dezmembrare.

M-ar interesa si un service sau cineva priceput care a mai facut treaba asta, din Brasov sau Bucuresti.

Multumesc

Mitsubishi Pajero 2.5 TD SWB 1988

Toti iti vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia!

Re: Sfaturi pt. schimb motor la Pajero

Pai nu cred sa fie prea greu! Motorul de 3,5 inca mai e bun?

Daca da, atunci sa ne auzim la telefon! Poate iese de un schimb!!!

Mircea

0767.067.996

Pt. oldcarsmaniac

Asa e. Nu e o masina numai pentru iesiri in teren si nu e preparata special. Motorului nu am nimic sa-i reprosez, nici macar consumul, problema de baza fiind impozitul anual.

Vreau doar sfaturi de la cei care au facut treaba respectiva si mai ales vreau sa stiu ce probleme tehnice pot aparea.

Schimbi doar motorul sau cu tot cu cutie?

Daca schimbi si cutia sa verifici daca ai aceiasi rapoarte, in principiu 3.5i are alte rapoarte decat 2.8 tdi.

Si nu se stie acum cat de bine o sa se pupe cutia de benzina cu motorul diesel.

Spune ne un pic mai exact cam ce ai vrea sa schimbi ca sa vedem ce conexe difera.

Pt. Flow

Daca schimb motorul am inteles intre timp ca ar trebui schimbat foarte mult adica in afara de motor trebuie schimbate cutia de viteze, transmisia (reductor, planetare si grup spate), rezervor, bord, contact si poate multe altele. Deja ma doare capul cand ma gandesc! :roll:

Cheltuiala e destul de mare si nici nu vreau sa fac chestiile astea home made.

M-am gandit ca poate renunt la ideea cu diesel si pun un motor tot pe benzina, de 3000 in scopul de a modifica cat mai putin la masina si a mai scadea totusi impozitul.

Oare o fi buna varianta asta ?

M-ar tenta un motor de 3000 euro 3.

Pt. toti

Ceva idei si sugestii?

• 2 weeks later...

Eu cred ca si cu Euro III de 3.0L o sa ai ceva probleme.Te gandesti tot la un motor Mitsubishi? Ar trebui sa gasesti unul destul de nou, ptr a fi E3.

Mai degraba te-as sfatui sa incerci sa omologhezi masina ca autoutilitara, desi nu cunosc exact conditiile. Poate ceilalti colegi de forum au o idee mult mai exacta.

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use