amaru Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 la noi nu cred ca exista asa ceva dar pare distractiv :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: interesant M-am uitat cu fiul meu si acu ....vrea si el unul..... :P NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat Noiembrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: interesant :1 vei fi primul care va achizitiona asa ceva :p Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: interesant Tare competitia, si se simte ce pot niste "actibilde" de ARB, s a descurcat f bine si eu imi lipesc. :ha: :ha: :ha: Primu o ramforsat prea mult masina a si usurato enorm, un mare dezavantaj, sper sä vadä Bullbar sä invete si sä nu si o mai taie. Un concurs unde piesa dintre peale si volan NU CONTEAZÄ, e practic inexistentä domle. :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator sfichiu Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: interesant interesanta competitie !!! :1 pentru postare!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate