EMIL Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Salut! Vreau sa transmit urarile mele de bine si sanatate tuturor acelora care poarta numele de Mihai, Mihaela, Gabriel, Gabriela sau derivate ale acestor nume si care care fac parte din marea familie a celor care iubesc off-road-ul si din care familie ma mindresc acum ca fac si eu parte. LA MULTI ANI !!!!! :x :roll: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jidanu Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: Zi de sarbatoare - Sf. Mihail si Gavril eu sunt unul,multumesc :) Hyundai Galloper 2500 Intercooler SWB Soricar 4x4 LWB ''Lache" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wyy Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: Zi de sarbatoare - Sf. Mihail si Gavril Si eu! :h5 Have No Fear . . . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
evgheny Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: Zi de sarbatoare - Sf. Mihail si Gavril LA FOARTE MULTI ANI si din partea mea tuturor celor care se mandresc cu unul din aceste nume. :k Club 4x4 Bucuresti http://www.club4x4bucuresti.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: Zi de sarbatoare - Sf. Mihail si Gavril si eu , multumesc !! Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: Zi de sarbatoare - Sf. Mihail si Gavril La Multi Ani si multa sanatate tuturor sarbatoritilor! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naui Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: Zi de sarbatoare - Sf. Mihail si Gavril LA MULTI ANI!!!! Kamikaze Offroad Team http://www.standuri-metalice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: Zi de sarbatoare - Sf. Mihail si Gavril La Multi Ani pentru cei care au acest nume MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: Zi de sarbatoare - Sf. Mihail si Gavril La multi ani ! MIHAIL si GAVRIL tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: Zi de sarbatoare - Sf. Mihail si Gavril La multi ani tuturor !! Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: Zi de sarbatoare - Sf. Mihail si Gavril La Multi Ani ! tuturor care poarta aceste nume.Si mie ! :h5 :banana pentru ca sunt Mihai :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: Zi de sarbatoare - Sf. Mihail si Gavril La Multi Ani si petrecere frumoasa tuturor care sarbatoresc azi ziua numelui :x :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabikia Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: Zi de sarbatoare - Sf. Mihail si Gavril La Multi Ani ! tuturor care poarta aceste nume.Si mie ! :h5 :banana pentru ca sunt Mihai :x Subscriu si EU la urari...si la multi ani si mie ca ma cheama si Gabriel :P :hi :ypu Kia Sportage,2005,albastru Toyota LC 120,job car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate