ssrli Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Vreau sa aduc din China ceva produse, greutatea e undeva la maxim 200kg, volum destul de mic si caut un transportator mai acceptabil ca pret. Daca stie cineva vreo firma care se ocupa de transport din China il rog sa imi dea ceva detalii de contact. Multumesc. '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: Caut transport din China Mediteranean Shiping Company, Sea Container Services, Maersk-SeaLand samd (transport containerizat)..."gugaleste-i" de pe net! Sau vb cu worldscape sau calinvas ...ei mai faceau ceva importuri si poate te leaga si pe tine la un transport de-al lor! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Noiembrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Re: Caut transport din China Multumesc, caut sa am ce suna maine :) '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator SERGHEI-ARO Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: Caut transport din China Mediteranean Shiping Company..500kg..ca volum nu mai stiu ..cost 800 $ cu marfa adusa la vama din Otopeni...Cu criza asta au disparut cam 75 % dintre producatori si transportatori..Furnizorul meu a disparut ..de tot..da de tot..nici telefon nu mai are si era din Ning -Bo...Macar a fost corect in tranzactii pana la capat.. (Sisteme de energie alternativa ) Cate trolii aduci ?? :grin: 5 bucati?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate