Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

care e mai bun lantul sau cardanul?

cormosilviu

Postări Recomandate

am vazut asta pe atv-forum si m-am tavalit de ras.intreba unul...molnar levente, la rubrica de incepatori,intrebarea de mai sus.si iata ce-i raspunde un forumist.......

Membru Avansat

Group: Members

From: Bucuresti

Member No.: 2,101

Nume real: Mircea Muntean

Telefon: 724031626

Marca ATV: Suzuki KingQuad 700

Lantul e mai bun....merge bine in sos de vin alb cu cartofi frantuzesti. Cardanul e destul de gustos, dar e cam atzos si te dor dintii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: care e mai bun lantul sau cardanul?

totusi...daca fierbi suficient cardanul si il lasi sa se raceasca ceva timp, nu mai e asa de atzos - parerea mea -

mai ales ca ala merge FOARTE BINE cu sos de vin rosu, care desigur are categoria tinta a lui...si aici ma refer la sexul slab, care din mai multe motive, ar alege cardanul in detrimmentul lantului cu sos de vin alb

desi am vazut ca sunt reprezentante ale acestei categorii, care se descurcau bine cu lant, e drept ca erau mai mult "autodidacte" si din parti exotice ale lumii (eu nu am reusit sa gasesc vreuna dinasta prin oras la mine :roll: )

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Re: care e mai bun lantul sau cardanul?

Lantul este bun sa o legi pe Pamela Anderson cu el(dupa ppreferinte) si sa o bati cu cardanul dupa ce ai baut vin rosu. :ha: si dupa ia vezi care-i mabun,ori se rupe lantul ori cedeaza cardanul.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare