Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Bodylift HDJ80

Bestia

Postări Recomandate

Salutare, ma bate gandul sa-i fac un bodylift la al meu cruiser 4.2TD cutie automata... aveti vreun pont? merita?

mentionez ca masina este pe un kit Ironman si are 35-uri puse pe jante ET-25 cu flanse de 30mm cel putin ..si la incrucisari cam ating

Multumesc

Presa Canario Kennel
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Bodylift HDJ80

Bestio ne-ai capiat cu schimbarile tale ...Azi ei o masina, pui o mie de intrebari, maine o vinzi, iei alta si tot asa ...Nu obosesti niciodata? :grin:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Bestio ne-ai capiat cu schimbarile tale ...Azi IEI o masina, pui o mie de intrebari, maine o vinzi, iei alta si tot asa ...Nu obosesti niciodata? :grin:

mi-am permis o corectura a ortografiei

si acum sa-ti raspund .... da am cerut ajutorul catorva oameni de nadejde, Soimu' fiind cel ce m-a sfatuit foarte bine, si nu-mi aduc aminte cand te-am deranjat si totodata imi cer scuze daca am facut-o

da am luat un Patrol dupa ce am avut un Samurai si un Terrano si da am luat un Landcruiser din motive evidente (vreo 3 blocante mai precis) si o ''mica'' turbina

Cu siguranta cand mai vreau sa-mi iau vreo bazaconie te sun sa-ti cer ''sfatul''! :wink: :wink: dar sper ca asta sa nu o mai schimb multi ani

Si acum sper ca am terminat cu off-topicul, daca vrei sa mai vb imi dai un PM

Presa Canario Kennel
Link spre comentariu

a incercat si el mai multe pana sa oprit la toyota :h5

nu sunt genul <INCA> de fan din ala nissanu' merge numai pe urme de toyota.... patrolul m-a incantat, dar din motive evidente nu am vrut sa investesc bani in el ... am gasit un HDJ preparat binisor zic eu si am profitat de ocazie .... si da Toyota e in alta liga <power-wise cel putin>

Presa Canario Kennel
Link spre comentariu

Parerea mea este sa nu ii faci body-lift. Eventual pune niste distantiere intre talerele arcurilor si arcuri cam de 1.5-2cm. Si apoi coboara cat este nevoie tampoanele opritoare de pe sasiu sa nu mai atinga rotile in overfendere.

O alegere foarte buna...ai vazut ce poate masina cu diferentialele blocate... :h5

Link spre comentariu

este pe un kit de suspensie Ironman, dupa spusele englezului ''3.5 inch lift'' avand totodata jante pe 15 ET-25 si distantiere de 30mm cam asa, astazi fac poze

referitor la locul unde forjez 3 dif-uri, duminica am fost prima oara la noroi cu ea, undeva langa Craiova

ma duc sa fac poze, fata e cazuta doar cu bara custom, destul de tapana de altfel, cand mai trantesc si troliul va sta nu nasu-n pamant

Presa Canario Kennel
Link spre comentariu

tu incepi sa ma calci pe nervi cu masinile tale

numai piese adevarate cu motoare de 4,2 si aratoase si nici macar nu platesti impozit sa vedem si noi ca te macina si pe tine o grija serioasa

pfuiiiiii

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare