Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

DeTeren

Max

Postări Recomandate

sa divulg secretul ??? scrie de intalnirea de la Sibiu...... Si cine credeti ca a scris ???? normal, dl. Koala :h5

Bineinteles ca l-am rugat pe Koala sa scrie articolul pt ca el e cel mai spiritual dintre noi.

La fel, il vom ruga sa scrie articolul si pentru numarul urmator cu prezentarea evenimentului recent incheiat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator nanuk

vb cu supunere si umilinta :

trebuiau facute 2 articole separate despre intalniri,cu mult mai multe poze....

in rest, m-am pisat pe mine de ras : sponsorizatii de good year merg cu simexuri la concurs si apar asa in absolut toate pozele iar testul comparativ este facut cu fotografii de presa.

foarte interesant insa anuntul cu mecanicii pentru team dakar, stiu ca sunt baieti f priceputi printre voi si eu cred ca o experienta la dakar pe banii altuia nu poate sa strice nimanui

Link spre comentariu

Vizitator koala
M-au sunat AT 5.9, Max si Mugur ... e cazu' sa fiu modest si sa cumpar revista :ga ... s-a facut ce s-a putut si, dac-om mai putea, om mai face s-altadata ...
Link spre comentariu

Vizitator koala
am avut o surpriza neplacuta cand am constatat ca in continuare revista este scrisa cu picioarele (koala, nu ma refer la articolul tau, ci la articolele tehnice/de prezentare/popularizare/etc)

... ba chiar si la mine e cazul, bicoz, dupa cum everybody "stie", ursuletii koala "are" patru picioare :ga ... doua in fata, si doua-ndarat ...

Link spre comentariu

beeeeiiii

da unde a aparut ca pe la noi nu e deloc

`gamias picioarele in distribuitorii de presa

sper sa apara azi dupamasa sau maine cel tarziu

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare