Max Postat Octombrie 11, 2007 Partajează Postat Octombrie 11, 2007 Cumparati revista DeTeren si veti avea o surpriza placuta. :grin: E valabil si pentru urmatorul numar. :we Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Octombrie 11, 2007 Partajează Postat Octombrie 11, 2007 ma duc acum pana la benzinarie. (ma rog, motorinarie mai nou :grin: ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Octombrie 11, 2007 Partajează Postat Octombrie 11, 2007 ai scris la revista? sau s-a scris la revista? svejk.. nu te grabi, cred ca mai este pana apare... ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pokemon Postat Octombrie 11, 2007 Partajează Postat Octombrie 11, 2007 sa divulg secretul ??? scrie de intalnirea de la Sibiu...... Si cine credeti ca a scris ???? normal, dl. Koala :h5 Just.... Poke :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 11, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2007 ai scris la revista? sau s-a scris la revista? svejk.. nu te grabi, cred ca mai este pana apare... A aparut deja. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 11, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2007 sa divulg secretul ??? scrie de intalnirea de la Sibiu...... Si cine credeti ca a scris ???? normal, dl. Koala :h5 Bineinteles ca l-am rugat pe Koala sa scrie articolul pt ca el e cel mai spiritual dintre noi. La fel, il vom ruga sa scrie articolul si pentru numarul urmator cu prezentarea evenimentului recent incheiat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Octombrie 11, 2007 Partajează Postat Octombrie 11, 2007 vb cu supunere si umilinta : trebuiau facute 2 articole separate despre intalniri,cu mult mai multe poze.... in rest, m-am pisat pe mine de ras : sponsorizatii de good year merg cu simexuri la concurs si apar asa in absolut toate pozele iar testul comparativ este facut cu fotografii de presa. foarte interesant insa anuntul cu mecanicii pentru team dakar, stiu ca sunt baieti f priceputi printre voi si eu cred ca o experienta la dakar pe banii altuia nu poate sa strice nimanui Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AT 5.9 Postat Octombrie 11, 2007 Partajează Postat Octombrie 11, 2007 ..rasfoit revista aseara! .....placut surprins de articolul semanat Ricardo,si de poze! :gr1 Johnson. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 11, 2007 Partajează Postat Octombrie 11, 2007 M-au sunat AT 5.9, Max si Mugur ... e cazu' sa fiu modest si sa cumpar revista :ga ... s-a facut ce s-a putut si, dac-om mai putea, om mai face s-altadata ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Octombrie 11, 2007 Partajează Postat Octombrie 11, 2007 am avut o surpriza neplacuta cand am constatat ca in continuare revista este scrisa cu picioarele (koala, nu ma refer la articolul tau, ci la articolele tehnice/de prezentare/popularizare/etc) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 11, 2007 Partajează Postat Octombrie 11, 2007 am avut o surpriza neplacuta cand am constatat ca in continuare revista este scrisa cu picioarele (koala, nu ma refer la articolul tau, ci la articolele tehnice/de prezentare/popularizare/etc) ... ba chiar si la mine e cazul, bicoz, dupa cum everybody "stie", ursuletii koala "are" patru picioare :ga ... doua in fata, si doua-ndarat ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kherim Postat Octombrie 12, 2007 Partajează Postat Octombrie 12, 2007 koala esti tare.am luat si eu revista azi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Octombrie 12, 2007 Partajează Postat Octombrie 12, 2007 Am luat si eu revista, insa nu am citit decat articolul .. nu zic care Am pus-o in locul de lectura obisnuit dar momentan.. sunt constipat. Mai are de asteptat.. dar o citesc eu.. :ga ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat Octombrie 14, 2007 Partajează Postat Octombrie 14, 2007 Am cumparat si eu ieri revista, si am avut o mare surpriza, felicitari domnului Koala, si asteptam urmatorul numar scrieri despre intalnirea de la Baia Marea ....FELICITARI !!!!! :h5 :h5 :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Octombrie 15, 2007 Partajează Postat Octombrie 15, 2007 bravo koala! :grin: The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Octombrie 15, 2007 Partajează Postat Octombrie 15, 2007 beeeeiiii da unde a aparut ca pe la noi nu e deloc `gamias picioarele in distribuitorii de presa sper sa apara azi dupamasa sau maine cel tarziu forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Octombrie 15, 2007 Partajează Postat Octombrie 15, 2007 Eu am luat la Oradea revista sambata, de la PetromV! E OK , cu toate "galmele" de exprimare si de dactilografiere :h5 PS - Baietii, aveti masini super fotogenice!! :grin: Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mickey3 Postat Octombrie 16, 2007 Partajează Postat Octombrie 16, 2007 azi dimineata am luat si eu revist si tin sa va felicit pt ce ati facut :grin: si din nou va zic D'ABIA ASTEPT SA'MI TERMIN SI EU MASINA :P ...sa va pot insotii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate