Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Rog parerea fanilor adevarati ai marcii ARO

cristi3611

Postări Recomandate

http://www2.autovit.ro/vs2cautaauto.php ... uta+%21+++

Cine imi poate oferi detalii despre acest model aro este facut la comanda. Uitativa un pic ce interior are cititi si detaliile.

In ce intervali de ani a fost fabricat.Exista si varianta in doua portiere respectiv 243 cu mecanica,bordul etc pe care le are asta .

Poate aveti chiar voi unul va rog puteti pune chteva poze.

Grea româna bat-o vina
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Rog parerea fanilor adevarati ai marcii ARO

exista si 243 cu motorizari din astea cu euro2 .apoi de facut la comanda nustiu dar poate ca o vrut el dotari ca si cum iti cumperi o maisna nou ca sa iti puna aia aia.

ARO 243,an 2001,motorizare 2.7 tdi

ARO 243,an 1986,motorizare D127

ARO 244,an 1993,motorizare D127 in curs de modificare

Audi B4, an 1994 benzinar de 2000.

BUGHI - motor de 1600 benzinar

Fiat 1100,an 1964 - proaspat achizitionat

Link spre comentariu

Re: Rog parerea fanilor adevarati ai marcii ARO

masina asa chiar a fost a unui director din uzina, si nu cred ca sunt sanse sa o mai gasesti cu motorizarea asta pe undeva.

bordul este cel ce s-a pus pe "crossland", si mai sunt masini cu interiorul asta, desi destul de rare.

caroseria este tot pentru "crosslander", este 264 nu 244...adica este mai lunga cu 30cm, asa cum spune si in anunt.

masina nu cred ca este chiar unicat, dar nici 10 bucati la fel n-au fost construite, asta e clar. deci sansele sa mai intalnesti una la fel, in asta viata, sunt destul de mici...si tind spre zero.

pretul, clar este cerut prin prisma "unicitatii"...asa ca numai un pasionat va da banii pe ea...evident, unul care ii si are. :grin:

@mironel: este euro3, nu euro2! n-au fost montate in serie, ca cele euro2 (2LT)

ARO CLUB ROMANIA

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare