Maresalul Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Salutare!!!! Cine ma poate ajuta sa ma lumineze cum as putea pune ton de ocupat pe mobil atunci cand sunt cautat de anumite numere de telefon sau de numere care nu sunt in agenda. mentionez ca doresc ca eu sa vad cine ma suna, mie sa-mi sune telefonul dar cel ce ma apeleaza sa primeasca un sec ton de ocupat. :ha: Daca e in functie de modelul de telefon .............. aceasta optiune extrema as dori sa o folosesc pe un Nokia 6680. Merci mult si promit ca voua, dragi colegi, o sa va raspund :ha: http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boca77 Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: Ton de ocupat pe mobil Din cate stiu eu, telefoanele Samsung au optiunea asta de "Black list" care da ton de ocupat apelantului. Nokia nu stiu daca are. Toyota LandCruiser KZJ73 3.0TD '95 OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: Ton de ocupat pe mobil Are si nokia , eu am la al meu blacklist , e vorba de un e51, iti blocheaza apelurile , mesajele si le vezi doar in program cine te suna P.S banuiesc ca nu vrei sa te deranjeze amanta .... :ha: :ha: :ha: Eu spun sincer ca deaia il am :grin: Si a dracu de nu eram "divortat de vreo 200 de ori pana acuma daca nu il aveam :bannana Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: Ton de ocupat pe mobil Din cate stiu eu, telefoanele Samsung au optiunea asta de "Black list" care da ton de ocupat apelantului. Nokia nu stiu daca are.In schimb nokia are o multime de aplicati, care probabil poate sa faca si treaba asta. Totul e sa gasesti aplicatia.... Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Noiembrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: Ton de ocupat pe mobil Are si nokia , eu am la al meu blacklist , e vorba de un e51, iti blocheaza apelurile , mesajele si le vezi doar in program cine te suna P.S banuiesc ca nu vrei sa te deranjeze amanta .... :ha: :ha: :ha: Eu spun sincer ca deaia il am :grin: Si a dracu de nu eram "divortat de vreo 200 de ori pana acuma daca nu il aveam :bannana Crede-ma ca as fi preferat sa ma sune amanta decat astia de la munca :ha: http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: Ton de ocupat pe mobil @Nelorunerr , eu am avut multe nokia la viata mea si nici unul nu are aplicatia respectiva , totul e sa ai un telefon care are symbian si sa iti instalezi programul de pe net , daca nu cere frumos si iti dau eu cu tot cu crack , programul se numeste handy blacklist Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Noiembrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: Ton de ocupat pe mobil @Nelorunerr , eu am avut multe nokia la viata mea si nici unul nu are aplicatia respectiva , totul e sa ai un telefon care are symbian si sa iti instalezi programul de pe net , daca nu cere frumos si iti dau eu cu tot cu crack , programul se numeste handy blacklist Programul pe care il ai are si optiunea ca atunci cand esti sunat de cineva din lista neagra el sa sune in mod normal ca tu sa-l auzi si sa vezi cine te apeleaza dar cel ce te suna sa aibe ton de ocupat, sau poti vedea doar ulterior cine te suna? http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: Ton de ocupat pe mobil functioneaza in felul urmator , bai un numar de telefon in lista neagra si activezi lista neagra , daca respectivul te suna tie nu iti apare nimic pe telefon , lui ii da ocupat , daca iti trimite mesaj , iti va suna telefonul ca ai primit mesaj insa nu il vei gasi nici sub forma de iconita pe telefon , nici la curier intrari ci doar daca intri in lista neagra , acolo ai si mesajele , si apelurile pierdute unde iti va spune la ce ora ai fost sunat si de catre cine Poti bloca numere: -din apeluri recente -din mesaje recente - din contacte -manual -numere private - numere necunoscute Si binenteles ca programul il poti ascunde in foldere si subfoldere de nici dracu nu ti-l gaseste :h5 Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: Ton de ocupat pe mobil Este un cod de retea care mergea la vodafone si care in momentul in care respingeai apelul sau suna mai mult intra rpbotul si nu spunea ca abonatul nu este disponibil ,spunea ca numarul nu este alocat.Daca il are cineva va rog datimi-l si mie,eu nu il mai stiu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: Ton de ocupat pe mobil @Nelorunerr , eu am avut multe nokia la viata mea si nici unul nu are aplicatia respectiva , totul e sa ai un telefon care are symbian si sa iti instalezi programul de pe net , daca nu cere frumos si iti dau eu cu tot cu crack , programul se numeste handy blacklist Eu am E51 , te rog scoate`ma din .. belele :ha: :h5 :x ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: Ton de ocupat pe mobil Pai e super mistio cu lista neagra ca nu iti arata chiar in momentul ala (daca chiar e asa)... Ce misto..te suna una care-i in black list sotia se uita nu vede nimik apoi te uiti tu unde trebuie si... :x :ha: :banana Eu am intalnit prima oara asta la Sony Ericsson..posed unul si acuma numai ca... nu merge chiar asa..Intri la Contacts apoi selectezi Options...si acolo Special numbers. Iti poti alege mai multe numere care sa te sune daca nu vrei sa fii prea deranjat iar cei ce NU sunt pe lista...le da ton ocupat...dar iti arata si tie direct ca te-au sunat. E ca si cum le-ai respinge apelul pe loc.. :h5 Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALPINA Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: Ton de ocupat pe mobil continuati..continuati..poate salva casnicii acest topic :P NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator wolff Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: Ton de ocupat pe mobil Acusica l-am luat,instalat si verificat. SUPERBA APLICATIE !!!! :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Geoars Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: Ton de ocupat pe mobil Nu este un cod de retea, e simplu, activezi la divert optiunea "divert when busy" si la numarul de telefon bagi un numar nealocat(gresit). In momentul cand te suna cineva care nu vrei sa ii raspunzi dai repede reject si lui ii apare mesajul "numar nealocat". Bafta ! ''Nimeni nu are dreptul sa priveasca o alta persoana de sus decat in momentul in care se apleaca si ii intinde o mana de ajutor'' ------------------------ Toyota Hilux 2001 2.4TD Honda Accord 2007 2.4 AT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: Ton de ocupat pe mobil Fratilor, cand o sa deveniti si voi cinstiti cu "consoarta"? :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: Ton de ocupat pe mobil Ei ar vrea, dar nu-i lasa pacatosul asta de programel! :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: Ton de ocupat pe mobil continuati..continuati..poate salva casnicii acest topic :P da , corect , dar daca te suna amanta cu private number ca sa nu cumva sa vada sotia numarul in cazul in care e pe langa telefon ?!!!! Ce mai faci atunci ?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: Ton de ocupat pe mobil Care aveti envoie de program pentru nokia ceretim-il . Plummer , iti mai trebuie sau ai divortat deja? :ha: Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: Ton de ocupat pe mobil Gonzo. am scris mai sus ce fel de apeluri poate bloca , adica orice apel \vrea cardanul tau , inclusiv numerele necunoscute sau private :bannana Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Noiembrie 11, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: Ton de ocupat pe mobil Care aveti envoie de program pentru nokia ceretim-il . Plummer , iti mai trebuie sau ai divortat deja? :ha: Il vreau eu. Poti sa-l trimiti pe mail? bogdanibran@yahoo.com merci mult http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: Ton de ocupat pe mobil Care aveti envoie de program pentru nokia ceretim-il . Plummer , iti mai trebuie sau ai divortat deja? :ha: Nici nu m`am insurat ... dar e bine ca pot sa ma insor ... LINISTIT :ha: :h5 :uameni Id : chris_bara2004 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate