Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Voteaza pentru EMA !

ekkakon

Postări Recomandate

• Răspunsuri 139
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Voteaza pentru EMA !

Votat si eu , scuze intarzierea .. :P

Stie cineva ce va fi marti 17.11 la clubul de pe str. 11 Iunie (din Bucuresti)?

Mai e cineva tentat sa vina ?

Multumim si nu e vorba de "intarziere" , pentru ca votarea pe net se continua si dupa concert, pana pe 24 Noiembrie ! :h5

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator nr. 150

În curând voi posta la vânzare cu dona?ie 100% c?tre E.M.A. o grafic? ?i afi?e cu semn?tura mea pe ele de la prima edi?ie UNIFEST din Suceava în programul c?reia am fost ?i eu inclus printr-o expozi?ie personal?. Afi?ul tot de mine este f?cut. Prin urmare v? a?tept?m acolo. Mai întâi trebuie s? dibuiesc cum s? le pun la vânzare acolo. ?inem aproape!

Link spre comentariu

:1 Sa aduci un leptop la COVASNA TROPHY sa putem vota si cei ce isi prind urechile la calculator :sr :h5 apropo ai putea sa concepi un fel de afis cu mesaj de vot care sa fie la secretariat , sigur vor fi si alti doritori :h5 atentie nu facem campanie electorala!!!!!!

Offroad Team ARO

,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244)

Link spre comentariu

:1 Sa aduci un leptop la COVASNA TROPHY sa putem vota si cei ce isi prind urechile la calculator :sr :h5 apropo ai putea sa concepi un fel de afis cu mesaj de vot care sa fie la secretariat , sigur vor fi si alti doritori :h5 atentie nu facem campanie electorala!!!!!!

De acord cu tine, numai ca 24 Noiembrie este ultima zi de vot ! :grin:

Link spre comentariu

Nu cred ca rezova ceva un laptop.... Aveti un singur IP, si asfel, un singur om poate vota de pe o adresa....cel putin asa stiu eu....

Eu am facut alcumva: in compania in care lucrez, am trimis un link care ducea direct la pagina in care trebuia sa-si introduca e-mailul si numele. Le-am facut eu un mail sa inteleaga despre ce e vorba, si :h5

@ekkakon poti sa faci la fel pentru cei care nu se pricep la "navigat" pe net....

Referitor la Covasna, cred ca trebuie sa vorbiti cu cineva care se pricepe la internet

"Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism"

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

Nu cred ca rezova ceva un laptop.... Aveti un singur IP, si asfel, un singur om poate vota de pe o adresa....cel putin asa stiu eu....

Eu am facut alcumva: in compania in care lucrez, am trimis un link care ducea direct la pagina in care trebuia sa-si introduca e-mailul si numele. Le-am facut eu un mail sa inteleaga despre ce e vorba, si :h5

@ekkakon poti sa faci la fel pentru cei care nu se pricep la "navigat" pe net....

Referitor la Covasna, cred ca trebuie sa vorbiti cu cineva care se pricepe la internet

Pai eu tocmai asta spuneam : ca pana la Covasna se incheie votarea. Deci nu mai avem pentru ce sa ne "agitam" ! :wink:

Link spre comentariu

Lista actualizata a celor ce au confirmat VOTUL PENTRU EMA ! Daca am omis pe cineva sau daca cineva a votat si nu a apucat sa ne anunte despre aceasta, va rog sa postati pentru a intocmi o lista cat mai completa si cat mai corecta in vederea micii noastre "surprize" de la finalul perioadei de votare ! :h5

Adionweb

Andy

asfalttango

Asterisc

Astral2000

Aztec

bibicu

Blavenstein

Blueheart

boczarionut

Bogthebat

Clauho

costa

Cris CRR

Cristian Irimescu

cyborgul2000

Dan CHIRIAC

Dmx

DRAKUS

f_zoltan

Flash4x4

Gabikia

Gnok

I.C.

icXu

khumall

KiNeTic

Maitre

Miron Sorin

NeRv1

nr. 150

plummer

Prislopan

PYZ

Sensei

silv3stt3r

Silviu4x4

Sorin Priboi

srevni

styuk

u2_2

Victor 94

vstef_is

Yonutz

:h5 :banana :banana :banana :h5

Link spre comentariu

Vezi ca eu am noroc, daca o sa castig zice lumea ca e fraudat. :grin:

Ma gandesc, moderatorii, membrii familiilor acestora, si rudele de gradu I nu se exclud? Eu m-as exclude. Cum ziceam, am noroc, nu de alta... :ha:

Link spre comentariu

Vezi ca eu am noroc, daca o sa castig zice lumea ca e fraudat. :grin:

Ma gandesc, moderatorii, membrii familiilor acestora, si rudele de gradu I nu se exclud? Eu m-as exclude. Cum ziceam, am noroc, nu de alta... :ha:

Ma gandeam ca toata "actiunea surpriza" sa o filmez ... Ca sa nu fie dubii .... Oricum, eu nu voi exclude pe nimeni din cei ce ne sustin, indiferent de ce cred sau ce ar putea comenta altii ! :grin:

Asa ca, succes celor ce ati votat si spor la "click-uri" celor ce veti VOTA EMA de acum inainte ! :h5

P.S. Nu stergeti mailul de confirmare a votului ! Il vom cere castigatorului ca "dovada" a votului sau. Pentru cei care l-au sters din greseala deja, "recuperati-l" din folderul trash !

Link spre comentariu

la styuk treceti 2 in fata! :P :ha:

ca sa nu ratez premiul am mai votat odata de pe alta adresa de email(am mai multe) si de data asta nu o sa-l mai sterg! :grin:

http://jurnaldeghidon.blogspot.ro/

Never ride faster than your guardian angel can fly:ih

Link spre comentariu

la styuk treceti 2 in fata! :P :ha:

ca sa nu ratez premiul am mai votat odata de pe alta adresa de email(am mai multe) si de data asta nu o sa-l mai sterg! :grin:

Pai atunci e ok ! :h5

Oricum, important e OMUL care voteaza. Stim ca tu ai sters din greseala mailul, asa ca, tot "styuk" ramai inlista noastra, fara alte "paranteze" :wink: :tk

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare