Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Voteaza pentru EMA !

ekkakon

Postări Recomandate

• Răspunsuri 139
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Voteaza pentru EMA !

Votat + inca 3 prieteni.

Multumim mult! :h5

As vrea sa fac o mica precizare: sper sa nu se supere prietenii tai, dar avand in vedere ca "mica surpriza" este marca EMA si :cl , la tragerea la sorti vor participa userii confirmati in acest topic.

Trebuie sa recunosc ca nu m-am asteptat sa se implice asa de multi oameni in sustinerea noastra. Asadar, cei ce ne-au votat si nu sunt membri ai forumului CLUB4x4 , deci nu se regasesc in lista de aici, ii vom avea in vedere la urmatoarele "surprize", deoarece le vom solicita organizatorilor votului o lista a emailurilor ce au venit ca sustinere pentru EMA.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cred ca nimeni de aici nu a votat pentru tragere la sorti si pentru premiu,de aceea nimeni nu are pretentia de a participa la acesta tombola.Noi doar am votat pentru voi si speram sa castigati fiindca faceti numai lucruri bune!

Nu mai semnez.
Link spre comentariu

la styuk treceti 2 in fata! :P :ha:

ca sa nu ratez premiul am mai votat odata de pe alta adresa de email(am mai multe) si de data asta nu o sa-l mai sterg! :grin:

Haaaa.Buna idee,si eu am 4 adrese de mail.Gata,am fentat sistemul,am votat de pe inca trei adrese de mail.

Link spre comentariu

Am primit mailurile de confirmare.Si daca e de pe acelasi ip?Familie numeroasa remuneratie mica,un singur calculator....

Link spre comentariu

Mda...Am citit si regulamentul si lasa loc de interpretari. "O persoana are dreptul de a vota o singura data",deci nu e vorba de un calculator(IP) ci de o persoana...asa ca inca cel putin 10 voturi de la mine(am familie mare :grin: )

Nu mai semnez.
Link spre comentariu

Mai sunt cateva ore !!!

Premiul comunicat de catre organizatori ( http://www.charitygift.ro ) este de 2260 RON. Daca vom castiga intentionam sa cumparam niste rucsaci de urgenta de genul celor din fotografii, ce pot ajunge cu tot cu instrumentar la 1900 RON bucata. ( http://www.medicalshop.ro/productDetail ... ductId=163 )

P.S. "Mica surpriza" va veni saptamana viitoare pentru ca plec la Covasna ... unii stiu.... :grin:

Link spre comentariu

+ inca 8 voturi de la mine... ce sa-i faci... Fiecare din casa la mine are cate 2-3 adrese de mail... nu trebuiau ele folosite cumva ? :ha:

Cand aflam rezultatul ?

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

Inainte de toate, vreau sa va multumesc tuturor celor ce ne-ati votat si celor ce ne-au votat prin voi si cu ajutorul vostru !

:Gr :tk :tk :tk :Gr

Adionweb

Andrei.T

Andy

asfalttango

Asterisc

Astral2000

Aztec

bibicu

Blavenstein

Blueheart

boczarionut

Bogthebat

Clauho

costa

Cris CRR

Cristian Irimescu

cyborgul2000

Dan CHIRIAC

Dmx

DRAKUS

f_zoltan

Flash4x4

gabi

Gabikia

Gnok

I.C.

icXu

khumall

KiNeTic

Klez

Maitre

Miron Sorin

NeRv1

nr. 150

plummer

Prislopan

PYZ

Sensei

silv3stt3r

Silviu4x4

Sorin Priboi

srevni

styuk

u2_2

Victor 94

vstef_is

Yonutz

zolameister

Dupa ce ne intoarcem de la Covasna, ne vom tine de promisiune si, din lista de mai sus vom trage la sorti pe cel ce va primi "mica surpriza" ! :h5

Din pacate, nu am castigat premiul pus la bataie de organizator, dar ne putem mandri cu un "punctaj" de invidiat, mai ales pentru ca, asa cum veti vedea in clasament, am reusit, impreuna, sa devansam organizatii mult mai puternice si mult mai cunoscute ( nu dau nume ca le puteti identifica si voi :wink: ) !

Organizatia E.M.M.A. - 281

Asociatia pentru protectia animalelor Robi - 247

Fundatia E.M.A.-Emergency Medical Assistance - 233

Fundatia Hospice "Casa Sperantei" - 167

Organizatia Salvati Copiii - 126

G.I.A. - Group Initiative for Animals - 95

Asociatia pentru Protectia Animalelor - Minis - 74

Fundatia Alaturi de Voi Romania - 72

Asociatia Valentina - 72

Asociatia Ascendent - 50

Asociatia IHTIS - 40

Asociatia Ana si Copiii - 38

Fundatia pentru Sprijin Comunitar - 37

ANCAAR Iasi - 30

Asociatia Mai Mult Verde - 26

Asociatia Telefonul Copilului - 24

Viitor Plus - 23

Terra Mileniul III - 22

Organizatia Studentilor din Universitatea de Vest Timisoara - 22

Romanian Animal Rescue - 19

Asociatia Inima Copiilor - 17

Asociatia Vier Pfoten - 15

Fundatia Joyo - 15

Asociatia Cutu-Cutu - 14

Fundatia pentru SMURD - 10

Fundatia Rafael - 10

Asociatia Si Eu Pot - 9

Asociatia Femeilor din Romania - 7

Fundatia Sfantul Dimitrie - 7

Asociatia Inima de Copil - 7

Asociatia Salvati Dunarea si Delta - 6

Asociatia Persoanelor cu Handicap - Muscel - 6

Romanian Angel Appeal - 5

Asociatia EcoAssist - 5

Asociatia WWF Programul Dunare Carpati România - 4

Fundatia Principesa Margareta a Romaniei - 4

Asociatia ACCES - 4

Asociatia Sprijinirea Integrarii Sociale - 3

Fundatia Daisy Hope - 3

Fundatia Special Olympics din Romania - 3

Copii in Dificultate - 3

Asociatia Clopotel - 3

Centrul Independent de Studii în Economie si Drept - 2

Fundatia "Sfânta Irina"- Centrul de Îngrijiri Paliative - 2

Asociatia ProVita - 1

Asociatia Vasiliada - 1

Asociatia Piticot - 1

Asociatia MASTER Forum - 1

Asociatia Ancora Salvarii - 1

Asociatia Rudezis - 1

Asociatia pentru o Comunitate Solidara si Interventie Sociala - ACSIS - 1

Si.... Pentru ca orice FINAL poate fi de fapt UN INCEPUT mai bun , acest topic nu se va inchide aici pentru ca .... Ia aruncati o privire aici , punctul 2 / dr. Emanuel Catalin Baciu ( click ) : http://galasanatatii.sanatateatv.ro/inscrisi/

:bannana :bannana :bannana :h5 :bannana :bannana :bannana

De data aceasta , nu e vorba de bani, ci de recunoasterea la nivel inalt, a proiectelor Fundatiei EMA ! Actiunea incepe in mai putin de 3 ore, adica din 26.11.2009 pana in 01.12.2009 ! Descrierea galei o gasiti aici: http://galasanatatii.sanatateatv.ro/ !

Ce ziceti? Mai incercam o data ? :grin:

Link spre comentariu

Sa vedem,oricum aici voturile conteaza in proportie de 25% fata de nota finala,acum trebuie sa dai bine si la juriu :h5 :grin:

Asa e ! De aceea cred ca "mobilizarea" trebuie sa fie maxima. Insa, citind proiectele "contracandidatilor" , cred ca avem o sansa si in fata juriului, mai ales ca suntem non-profit, non-guvernamental, voluntari ! :grin:

Link spre comentariu

Am vazut cine a votat! Tot mai cred ca , daca era pozitionat ca subiect global il vedea mai multa lume .... Mi-e greu sa cred ca ai strans numai 233 de voturi. Totusi, cred ca forumul asta are ceva trafic.....mai mult de 233 de persoane intr-o saptamana , sa zicem...................

"Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism"

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

Extras din regulament:

"Sistemul de votare presupune acordarea unui punctaj de la 1 la 10, 1 reprezentând not? minim?, iar 10 not? maxim? care poate fi ob?inut?. Votarea se face dând un click pe iconul cu punctajul acordat. Este permis un singur vot pe zi de la aceea?i adres? IP. Perioada de votare se finalizeaz? pe data de 1 decembrie 2009, ora 24.00."

:grin:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare