Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Voteaza pentru EMA !

ekkakon

Postări Recomandate

• Răspunsuri 139
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Voteaza pentru EMA !

In seara aceasta am facut extragerea castigatorului.

Acesta este userul @kuhmall

Premiul consta intr-un DVD EMA 2009, un tricou Club4x4 si o sapca Club4x4.

Felicitari! :1

Revin cu filmul extragerii. Acum il postez pe Youtube.

Kuhmall, am nevoie de adresa unde sa iti trimit coletul.

:h5

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Aici e si filmul extragerii.

Nu va asteptati la cine stie ce cadru oficial. Suntem doar noi dar nu am masluit nimic. :grin:

Cei care vor sa conteste votul, sa depuna o cerere pe adresa nuintereseazapenimeni@yahoo.com :grin: :grin:

[youtube:h6xp5iws]http://www.youtube.com/watch?v=JXQcfkb8SAQ[/youtube:h6xp5iws]

Link spre comentariu

Aici e si filmul extragerii.

Nu va asteptati la cine stie ce cadru oficial. Suntem doar noi dar nu am masluit nimic. :grin:

Cei care vor sa conteste votul, sa depuna o cerere pe adresa nuintereseazapenimeni@yahoo.com :grin: :grin:

nu merge adresa de e-mail :ha: :ha: :ha:

felicitari organizatorilor cat si castigatorului! :1

http://jurnaldeghidon.blogspot.ro/

Never ride faster than your guardian angel can fly:ih

Link spre comentariu

buna seara! vorbind p messenger cu prietenul plummer am aflat si eu ca am castigat ,cred ca primul premiu din viatza mea ,in afara de cele scolare! multumesc pt felicitari si organizatorilor pt initziativa! :h5

traim in romania si asta se si vede!
Link spre comentariu

buna seara! vorbind p messenger cu prietenul plummer am aflat si eu ca am castigat ,cred ca primul premiu din viatza mea ,in afara de cele scolare! multumesc pt felicitari si organizatorilor pt initziativa! :h5

Astept adresa de livrare pe PM. :h5

Link spre comentariu

Noi iti multumim si tie si tuturor celorlalti ce ne-ati votat ! :h5 :bravo

Ma gandesc acum ca ar fi interesant ca EMA sa organizeze o tombola a celor ce vor directiona catre EMA cei 2% in 2010 ! :grin:

Ce ziceti? Deschidem de pe acum un topic sa incropim "regulamentul" ? :h5 Sau continuam aici?

Link spre comentariu

Si eu care ma gandeam cand te`am vazut online " Ba ce magar am fost ca pana acum nu l`am felicitat personal" :ha: :ha:

Si el mai avea putin si ii ajungea premiul acasa si nu stia de ce`l suna de la curierat :twisted: :x :h5

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

premiul a ajuns la mine de ceteva zile insa nu am avut timp sa ma uit peste dvd ,inca! va multumesc inca o data si doresc viata lunga fundatiei si multa sanatate celor ce fac parte din ea! jos palaria pentru munca ce o faceti !

va salut cu respect ,elemer!

traim in romania si asta se si vede!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare