ekkakon Postat Decembrie 1, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2009 Re: Voteaza pentru EMA ! Am vorbit cu Max si maine vom face "mica extragere" pentru prima campanie de votare.... :h5 Are si el o "mica surpriza" din partea :cl , si ii multumim pentru aceasta ! :grin: http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Decembrie 1, 2009 Partajează Postat Decembrie 1, 2009 Re: Voteaza pentru EMA ! Sa vedem :h5 :x :banana "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: Voteaza pentru EMA ! In seara aceasta am facut extragerea castigatorului. Acesta este userul @kuhmall Premiul consta intr-un DVD EMA 2009, un tricou Club4x4 si o sapca Club4x4. Felicitari! :1 Revin cu filmul extragerii. Acum il postez pe Youtube. Kuhmall, am nevoie de adresa unde sa iti trimit coletul. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: Voteaza pentru EMA ! Aici e si filmul extragerii. Nu va asteptati la cine stie ce cadru oficial. Suntem doar noi dar nu am masluit nimic. :grin: Cei care vor sa conteste votul, sa depuna o cerere pe adresa nuintereseazapenimeni@yahoo.com :grin: :grin: [youtube:h6xp5iws]http://www.youtube.com/watch?v=JXQcfkb8SAQ[/youtube:h6xp5iws] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: Voteaza pentru EMA ! Bravo!!! Felicitari si pentru aceasta initiativa! :h5 "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: Voteaza pentru EMA ! :banana FELICITARI!!! :banana :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: Voteaza pentru EMA ! :D :grin: Felicitari @khumall :h5 :1 @MAX & @Ekkakon :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
styuk Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: Voteaza pentru EMA ! Aici e si filmul extragerii. Nu va asteptati la cine stie ce cadru oficial. Suntem doar noi dar nu am masluit nimic. :grin: Cei care vor sa conteste votul, sa depuna o cerere pe adresa nuintereseazapenimeni@yahoo.com :grin: :grin: nu merge adresa de e-mail :ha: :ha: :ha: felicitari organizatorilor cat si castigatorului! :1 http://jurnaldeghidon.blogspot.ro/ Never ride faster than your guardian angel can fly:ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: Voteaza pentru EMA ! Daca adresa de email nu merge, i-ati un numar si asteapta. In 10 secunde, problema ta va fi rezolvata. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
khumall Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: Voteaza pentru EMA ! buna seara! vorbind p messenger cu prietenul plummer am aflat si eu ca am castigat ,cred ca primul premiu din viatza mea ,in afara de cele scolare! multumesc pt felicitari si organizatorilor pt initziativa! :h5 traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: Voteaza pentru EMA ! buna seara! vorbind p messenger cu prietenul plummer am aflat si eu ca am castigat ,cred ca primul premiu din viatza mea ,in afara de cele scolare! multumesc pt felicitari si organizatorilor pt initziativa! :h5 Astept adresa de livrare pe PM. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Decembrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: Voteaza pentru EMA ! buna seara! vorbind p messenger cu prietenul plummer am aflat si eu ca am castigat ,cred ca primul premiu din viatza mea ,in afara de cele scolare! multumesc pt felicitari si organizatorilor pt initziativa! :h5 Noi iti multumim si tie si tuturor celorlalti ce ne-ati votat ! :h5 :bravo Ma gandesc acum ca ar fi interesant ca EMA sa organizeze o tombola a celor ce vor directiona catre EMA cei 2% in 2010 ! :grin: Ce ziceti? Deschidem de pe acum un topic sa incropim "regulamentul" ? :h5 Sau continuam aici? http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: Voteaza pentru EMA ! buna seara! vorbind p messenger cu prietenul plummer am aflat si eu ca am castigat ,cred ca primul premiu din viatza mea ,in afara de cele scolare! multumesc pt felicitari si organizatorilor pt initziativa! :h5 Si eu care ma gandeam cand te`am vazut online " Ba ce magar am fost ca pana acum nu l`am felicitat personal" :ha: :ha: Si el mai avea putin si ii ajungea premiul acasa si nu stia de ce`l suna de la curierat :twisted: :x :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
khumall Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: Voteaza pentru EMA ! asa e plummerica! deh ce s afaci asta sunt eu mereu cu capul prin nori ! daca nu as fi asa ar insemna ca nu mais unt eu:h5 ! traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: Voteaza pentru EMA ! Noi sa fim sanatosi si sa ne bucuram de tot ce ne ofera acest loc minunat :cl minut de minut, ora de ora, zi de zi :h5 :ypu ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
khumall Postat Decembrie 16, 2009 Partajează Postat Decembrie 16, 2009 Re: Voteaza pentru EMA ! premiul a ajuns la mine de ceteva zile insa nu am avut timp sa ma uit peste dvd ,inca! va multumesc inca o data si doresc viata lunga fundatiei si multa sanatate celor ce fac parte din ea! jos palaria pentru munca ce o faceti ! va salut cu respect ,elemer! traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate