Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Revista

Postări Recomandate

Dupa cum probabil ati auzit prin targ, vrem sa scoatem o revista de offroad. Preocupanta pentru noi este colaborarea cu asociatiile/cluburile zonale. Pe aceasta cale ii rog pe sefii de cluburi sau pe cei care reprezinta, in offroad, vreo zona geografica/judet sa-si afirme aici posibilitatea de colaborare.

Multumesc anticipat!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 123
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Revista

nu e rea ideea... dar nu mai exista? ... eu stiu ca exista DTRN ... pe care o scoate Gabi Nicolae...

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Pai in cazul in care inca exista ...strica putina concurenta? :grin: N-ai vazut Laure, cum mai apare "o concurenta" ...mai strangi cureaua cu o gaica, man'ci mai putin si iti dai silinta sa faci lucrurile mai bine! :grin:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Mäi grozavä chestie.

Si eu o väd usor de realizat, multi dintre voi fac poze la intälniri si sänt reusite, totdeauna este unu care participä, mai se adaugä si un text informativ, plus anunturile de rigoare.

Doar parcä väd eu cä o sä inceapä discutiile despre copi right, licente, "bäh cä nu mo´ntrebat nimeni" etc.

Cänd vä intälniti o datä pe säpt. stabiliti ce e mai important, selectati poze.

Din topicul Bancuri reproduceti ce e mai bun, unu douä si, zic eu cä se umple...cä se vinde.

Mai ai calendarul competitional, mai bagi o cabanä "recomandatä", (färä sä le ceri bänuti älora, doar dupä impresi "life").

Prinde bine sä o ai in masinä, la baltä, la budä etc peste tot unde nu iti vine sä te loghezi pe forum. La rubrica eroticä, arätati intimitäti cum ar fi: interioare de jante dejantate, sau biele erecte, iesite prin blocul-motor, wresling in nomol etc. Inceputul e greu, si cu timpu merge de la sine. Petre, o sä dai din timpul täu liber, sau te gändesti la altcineva?

Caut oameni cu interese comune, morale.
Link spre comentariu

Mäi grozavä chestie.

Si eu o väd usor de realizat, multi dintre voi fac poze la intälniri si sänt reusite, totdeauna este unu care participä, mai se adaugä si un text informativ, plus anunturile de rigoare.

Doar parcä väd eu cä o sä inceapä discutiile despre copi right, licente, "bäh cä nu mo´ntrebat nimeni" etc.

Inceputul e greu, si cu timpu merge de la sine. Petre, o sä dai din timpul täu liber, sau te gändesti la altcineva?

Deocamdata am sa fac eu oficiile, dar nu e batut in cuie. Daca vine ineva mai bine pregatit, nu eu sunt cel care decide onducerea revistei, ci investitorii. Cat priveste drepturile de copyright, astea sunt rezolvate:

Cine nu doreste ca mecla "fata" sa-i apara in revista sa spuna aici!

Link spre comentariu

e o idee buna,de teren,avea doar citeva pagini adevarate de offroad iar cu timpul si mai putine.imi placea rubrica(care in timp a disparut..)cu prezentarea unei masini preparate,apoi mai erau si iesiri,trasee,competitii,rubrica de atv..astea erau faine..in rest suv-uri si suv-uri. :h5

Link spre comentariu

Excelenta idee. Chiar de multe ori m-am uitat prin rafturi in benzinarii dupa reviste de gen. In caz ca veti pune ideea in practica in mod sigur ma voi abona . Cateodata este mult mai comod sa te asezi cu o revista in mana in fotoliu , decat sa stai la calculator, apoi o poti citi unde vrei......pe WC, in dormitor, la masa ,in tren sau in avion.

Cand esti multumit sa fii pur si simplu tu insuti si sa nu te compari cu ceilalti, toti te vor respecta.
Link spre comentariu

eu va urez succes.

Si daca imi permiteti 2 recomandari:

- sa implicati pe cineva cu experienta in publishing - tu stii ce zic Petre, editor, nu redactor. Adica un om care are idee despre ce inseamna sa faci un produs de presa scrisa, cu toate problemele de redactie, printing si mai ales ... distributie.

- sa faceti un plan de business cat mai realist si sa va asteptati sa mergeti pe pierdere o buna perioada

Eu nu vreau sa va tai elanul, dar anul asta veniturile din publicitate in presa scrisa o sa scada cu 50%. Si la anul o sa tot scada. Sunt multe reviste care se inchid - burda a pierdut licenta pentru Men's Health, Motociclismo scoate luna asta ultimul numar, Motolife s-a inchis. Iar altele traiesc la limita.

Vorbeste si cu Gabi Nicolae sa vezi cum era cu DTRN-ul. La fiecare editie era la limita sau de cele mai multe ori in pierdere, si asta iin conditiile in care piata auto crestea si Gabi reusea sa vanda ceva publicitate la cativa parteneri traditionali. Importatorii auto (principalii advertiseri pentru o revista de gen) vor fi in buda inca vreo 2 ani de acum incolo.

Parerea mea e ca pasionatii 4x4/offroad in RO reprezinta o audienta mult prea mica pentru a demara un produs de media dedicat.

Cred ca mai mari sanse ai sa faci:

- o revista on-line (alte costuri, dinamica, interactivitate). Gandeste-te ca orice articol de la un eveniment va fi superfluu; cu o luna inainte se vor fi discutat deja 20 de pagini de forum si se vor fi postat sute de poze pe net.

- o emisiune tv - un proiect pilot frumos si un plan bun si cred ca se poate vinde la o televiziune.

Link spre comentariu

Mai oameni buni!Eu personal sunt sigur ca Petre cand a dat drumul acestui topic stia deja toate detaliile,dedesupturile,lacunele,problemele,greutatile,etc acestui proiect!Nu cred ca are nevoie de sfaturi,parei,opini etc.V-a RUGAT sec sa scrieti daca sprijiniti prin prisma vreunui club sau regiune proiectul! :P

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

@ioane

- club4x4forum insusi e o revista online ...un fel de "non-stop virtual talk show" ...si mai sunt si alte forumuri ... ce sens are sa mai apara alta?

- n-as vrea sa emit feedbackuri negative la adresa domnului Gabi Nicolae ... dar cred ca dtrn se facea mai mult ptr lobby decat ptr cititori ...asa s-a vazut de la mine, si vorbesc aici din postura celui care citeste! Aici cred ca au pierdut cei de acolo! Dar probabil ca ajunsese intr-un punct in care credea ca aceste lobbyuri il tin pe linia de plutire!

Din experienta proprie, in decursul timpului am trait destul de des fenomene destul de ciudate si anume: "facem ceva? cum sa nu ...sigur! hai sa facem! ...apuca-te tu ca vin si eu pe parcurs sa te ajut ... a iesit bine? medaly pls, give me medaly!!! a iesit prost? am facut vreodata ceva impreuna? asuma-ti responsabilitatea my friend!

Am trait aceste momente de n ori, si poate nu numai eu! Nu am nimic de reprosat la nimeni ... ma consider achitat!

Sustin ideea lui Petre ... desi nu sunt om de presa, n-am nici cea mai mica idee despre cum trebuie sa faci treaba asta ...dar cred din toata inima ca orice idee "nascuta moarta" trebuie sa aiba sansa intai de a se naste!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Sustin ideea lui Petre ... desi nu sunt om de presa, n-am nici cea mai mica idee despre cum trebuie sa faci treaba asta ...dar cred din toata inima ca orice idee "nascuta moarta" trebuie sa aiba sansa intai de a se naste!

Eu ii doresc sa mearga si daca la un moment dat o sa pot sa ajut cu ceva o sa ajut. Dar pot sa pun un pariu de-acum pe ce vreti voi - daca initiativa lui Petre se bazeaza mai mult pe entuziasm lui decat pe cifre, nu o sa aiba nici o sansa. Problema nu e la Petre - problema e la contextul de piata total nefavorabil.

Link spre comentariu

Sunt niste calcule de facut in legatura cu orice in aceasta viata. Le vom face pe toate. Am creat doua ziare care produceau de 5 ori mai mult decat se spunea oficial. Au murit falimentate! Apoi au fost vandute la suprapret! :ha: :ha: Vom trai si vom vedea, cine stie....poate ajung vreun mogul de presa cu revista asta sau ma vedeti la inchisoarea datornicilor! :banana

Astept inca VETO-ul persoanelor a caror fata (mecla, figura) nu trebuie sa apara in revista. Sau nu vor! Anuntul este public, asa ca tacerea este acceptare tacita!

Link spre comentariu

este o idee (si sper sa nu ramana numai atit) excelenta . La cati sunt aici pe forum si ce diversitate de probleme se discuta eu cred ca ar avea succes , dar trebuie cumva atinse ori probleme generale care intereseaza pe toata lumea ori impartita ca si forumu-l pe tipuri de masini . Revistele de motociclism au inceput bine dar in timp

au ajuns sa arate numai ce este nou pe piata si reclame .Sar putea merge pentru inceput numai pe abonamente cu putina sustinere a domnilor care administreaza acest forum.

la fiecare numar pe coperta cate o fotografie cu o masina puteti incepe cu Niva :bannana

Link spre comentariu

Vom trai si vom vedea, cine stie....poate ajung vreun mogul de presa cu revista asta sau ma vedeti la inchisoarea datornicilor! :banana

Lasa Petre ca venim sa-ti arucam portocale peste gard si daca ie nevoie mutam si "gradinitza" la Jilava sa ne vezi printre zabrele :ha:

Tu rezolva treburile alea si fac tot posibilul sa ajung marti in Carre sau unde se stabileste pana la urma sa vorbim face to face.

Bafta :h5

P.S. Am poza de prima coperta din revista

Viata e scurta si plina de KKT

Samurai 2002

Link spre comentariu

petre felicitari pentru idee :1 si sincer doresc sa ai parte de multa rabdare si putere de munca :h5 ca se merita si este nevoie. stiu ca multi pun bete-n roate dar cum toti ne ajutam la diferite iesiri sigur cred ca si aici vei gasii sprijinul necesar :h5 apropo daca printre multe postari vor fii si rubrici de ,,barfa prieteneasca,, ma ofer voluntar PAPARATZO si voi scoate la iveala a cui este mai mare mai tare si mai fiabila :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: . inca o data bafta multa si ai ajutor din partea mea din punct de vedere moral si cu ce oi mai putea :h5

Link spre comentariu

Dragilor, ideea de a scoate IN ACEST MOMENT o publicatie (print), mai ales una din domeniul auto, este o GRESEALA. Asa cum sugera si Ionut73, publicitatea este vitala pentru orice publicatie, iar banii de publicitate sunt din ce in ce mai putini si vor fi si mai putini anul viitor. BANII sunt motivul pentru care vedeti si auziti multe lucruri pe care nu vi le doriti in presa, gen recleame la TV, suv-uri in reviste de offroad, etc.. nu pentru ca cei care conduc acele publicatii nu stiu sa-si faca treaba. Sincer, ideea imi place la nebunie, am cochetat cu ideea sa demarez de unul singur un astfel de proiect, mai ales ca as fi avut costuri minime din pct de vedere redactional (DTP, foto, editorial). Din pacate, o revista inseamna mai mult de atat, inseamna bani, productie, distributie. Costurile de productie sunt mari mai ales daca e vorba de un numar mic de reviste, mai adaugati la asta si infoliatul, unde se aplica acelasi criteriu legat de nr. Interesati-va la firmele de distributie (Ex: Rodipet, Hyparion) sa vedeti CIT costa si mai ales DACA ei vor sa se incurce cu o publicatie noua, cu un tiraj de ,sa zicem, 2000 de exemplare... treaba se face in contractual in anumite conditi.. o sa vedeti. Problema este ca pretul revistei acopera o parte foarte mica din aceste costuri, iar reclama nu va plati nimeni pe un tiraj asa mic si nu mai devreme de un an, ca deh, vor sa vada si ei despre ce e vorba, sa vada un tiraj acolo, sa-si faca si ei bugetele... deci cam greu cu banii si cam greu ca cineva sa isi permita sa tina din buzunar o astfel de publicatie. Eu cred ca solutia ar fi extinderea saitului si creearea unei reviste ONLINE de care sa se ocupe citiva oameni, care sa scrie despre evenimentele importante, despre iesirile misto, despre tehnica si proiecte finalizate sau in lucru, despre orice aparitie interesanta in domeniul 4x4 . Mai tirziu vor aparea bannere, vor fi mai multi cititori si astfel putem deveni "vocea offroaderului" din romania. Va dau si cel mai bun exemplu pentru ceea ce spun: revista 4TUNING, unde puteti vedea succesul saitului si esecul revistei printate, ei fiind oricum o comunitate mult mai mare decat noi.

Poate sunt eu mai pesimist.. sau poate am experienta amara de a parasi un trust de presa care a inchis doua publicatii si care se zbate sa reziste pe piata desi timp de 10 ani a fost liderul publicatiilor auto.... o fi si asta, dar eu nu cred ca proiectul revista club4x4 este un proiect viabil, imi pare rau. Cu toate astea sunt dispus sa ajut in limita timpului disponibil cu cite ceva, desi as fi mult mai interesat daca treaba ar evolua catre on-line.

Link spre comentariu

Sincer, ideea imi place la nebunie, am cochetat cu ideea sa demarez de unul singur un astfel de proiect, mai ales ca as fi avut costuri minime din pct de vedere redactional (DTP, foto, editorial). Cu toate astea sunt dispus sa ajut in limita timpului disponibil cu cite ceva, desi as fi mult mai interesat daca treaba ar evolua catre on-line.

Perfect! Deci esti DTP ist voluntar si foto voluntar, da?! Am notat, multumim!

(Nu ne trebuie folie de plastic pt ca pe GPScu nu-l punem in putsa goala. ii dam o frunza de vie!)

P.S. Daca vei dori sa-mi spui numele publicatiilor despre care vorbeai ca au dat faliment, am sa-ti spun si de ce s-a intamplat asta, asigurandu-te ca nu e vorba decat de prost management. :h5

Link spre comentariu

(Nu ne trebuie folie de plastic pt ca pe GPScu nu-l punem in putsa goala. ii dam o frunza de vie!)

P.S. Daca vei dori sa-mi spui numele publicatiilor despre care vorbeai ca au dat faliment, am sa-ti spun si de ce s-a intamplat asta, asigurandu-te ca nu e vorba decat de prost management. :h5

:ha: esti cu capu' bre. Nu-s dtp-ist, am unul in casa, eu sint redactor, deh, familie de presari... daca-ti mai scoteai nasu' din ziare si citeai si din auto, ma gineai. Apropo de publicatii disparute: lastauto omnibus, geo, Cargo.. o sa ma mai gindesc si iti mai spun.

Link spre comentariu

:ha: esti cu capu' bre. Nu-s dtp-ist, am unul in casa, eu sint redactor, deh, familie de presari... daca-ti mai scoteai nasu' din ziare si citeai si din auto, ma gineai. Apropo de publicatii disparute: lastauto omnibus, geo, Cargo.. o sa ma mai gindesc si iti mai spun.

Ba nene, deci am sau nu un DTP-ist voluntar si un prelucrator foto? Da sau nu ca sa stiu, ca redactor deja erai pe lista. :h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare