Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Revista

Postări Recomandate

Re: Revista

Pt ca vad ca stii cum se face o revista, uite o idee: la Covasna se vor intruni sponsorii, factorii de decizie si potentialii voluntari pt acest proiect. Pana acum, in concurs, este predat un proiect. Vino la Covasna cu un proiect. vei intra in competitie cu celalalt proiect pe urmatoarele segmentele: numar pagini, sumar, impartire si gestionare subiecte, politica editoriala, difuzare, sistem de vanzare, drepturi de autor, suport media, integrare IT, costuri si profit, echipa redactionala. Te asteptam sa discutam pe proiect, cu cifre si date exacte, si mai putin sa polemizam aici, pe forum, mai ales ca o facem inutil INAINTE ca sponsorii de spuna "DA, platim"! :h5

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 123
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Pt ca vad ca stii cum se face o revista, uite o idee: la Covasna se vor intruni sponsorii, factorii de decizie si potentialii voluntari pt acest proiect. Pana acum, in concurs, este predat un proiect. Vino la Covasna cu un proiect. vei intra in competitie cu celalalt proiect pe urmatoarele segmentele: numar pagini, sumar, impartire si gestionare subiecte, politica editoriala, difuzare, sistem de vanzare, drepturi de autor, suport media, integrare IT, costuri si profit, echipa redactionala. Te asteptam sa discutam pe proiect, cu cifre si date exacte, si mai putin sa polemizam aici, pe forum, mai ales ca o facem inutil INAINTE ca sponsorii de spuna "DA, platim"! :h5

daca crezi ca te pot ajuta cu ceva in acest sens spune-mi.....Eventual pregatim o sala ptr o dezbatere pe aceasta tema... :h5

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

Ok, dar poate ca nu toti voluntarii pot ajunge la Covasna.......

"Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism"

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

Zoli, chiar am avea nevoie de un mic spatiu sa ne sfatuim. Asta daca scap cu viata din traseul de extrem cu adi nebunu, zis si adi radiator! :banana

Referitor la revista, pentru ca toti sa intelegeti si sa nu cumva sa credeti ca cine stie ce chestii se fac pe la spate:

1. intalnirea de la Covasna are ca scop afirmarea deciziei de finantare si suport gratuit pentru toti cei care vin cu bani sau cu mai mult de propria lor persoana in acest proiect

2. dupa stabilirea cuantumului sponsorizarii se trece la analiza proiectului

3. proiectul se aproba sau nu si se stabileste seful de proiect redactional, precum si managerii afacerii

4. seful proiectului editorial incepe negocierile cu voluntarii in vederea colaborarii si a editarii si redactarii revistei

5. managerii incep negocierile cu omologii lor in vederea perfectarii afacerii de distributie/vanzare

Trebuie sa integeti ca ultimele doua puncte sunt extrem de sensibile pt ca tin de politica. Adica, nu oricine vrea sa lucreze cu un anume sef si nu oricine este dispus sa accepte o anume politica editoriala. De aceea este posibil sa avem ceva denivelari pe drumul negocierilor.

in linii mari, ideea este ca tot ce s-a facut pana acum in domeniul revistelor auto a fost un fiasco, dovada fiind falimentul acestora. De aceea, proietul acesta nu respecta niciun fundament al presei :ha: din romania, ci incercam ceva sa se potriveasca pe specificul acestei comunitati. Atat: pt noi! Nu pt publicul larg! Nu va ganditi ca aparem pe tarabe, oameni buni. Poate peste vreo 6 luni. Noi o difuzam pentru membri acestui forum, pt amicii lor si pt un numar foarte restrans din aceasta tara care isi poate permite sa bage in masina si-n rezervor bani multi fara sa se uite cu jind in buzunare.

Link spre comentariu

"Zoli, chiar am avea nevoie de un mic spatiu sa ne sfatuim. Asta daca scap cu viata din traseul de extrem cu adi nebunu, zis si adi radiator! "

Am vorbit cu Lucian si conform zilei si orei hotarate de tine va punem la dispozitie o sala de sedinte.Rugaminte,ca sedinta sa fie la "civil" si nu la salopeta :h5

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

Link spre comentariu

"Zoli, chiar am avea nevoie de un mic spatiu sa ne sfatuim. Asta daca scap cu viata din traseul de extrem cu adi nebunu, zis si adi radiator! "

Am vorbit cu Lucian si conform zilei si orei hotarate de tine va punem la dispozitie o sala de sedinte.Rugaminte,ca sedinta sa fie la "civil" si nu la salopeta :h5

Mama, zoli, m-ai jignit!!! Daca vezi ce uniforma am primit de la KAMIKAZE TEAM lesini. Voi fi un gigoloi, un duce al offroadului, un demiurg al troliului, impecabil pt o sedinta de lucru! :ha: :ha: :ha: URATULE! (unde-i emoticonsul ala cu limba scoasa si incruntat?)

Link spre comentariu

Mama, zoli, m-ai jignit!!! Daca vezi ce uniforma am primit de la KAMIKAZE TEAM lesini. Voi fi un gigoloi, un duce al offroadului, un demiurg al troliului, impecabil pt o sedinta de lucru! :ha: :ha: :ha: URATULE! (unde-i emoticonsul ala cu limba scoasa si incruntat?)

:ha: :ha: :ha: ....sedinta va fii in sala de nunti....asa ca .... pregateste...cine va fii mirele,mireasa, Nasul mare,nasul mic,mesenii,lautariii..... :ha: :ha: :ha:

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Bogdane, aproape totul a fost stabilit. Cine plateste, cine tipareste si cine participa la scris. Ramane sa vedem cine va conduce revista din punct de vedere jurnalistic, suzuker fiind persoana care a primit oferta pana in momentul de fata pt functie.

Link spre comentariu

Poza este geniala, este esenta de offroad. Problema e ca pentru coperta ar trebui indeplinite anumite standarde si anume: sa aiba culoare, sa fie o masina cu fata sau 3D-fata, sa permita tifetare (decupare) fara sa piarda din dramatism sau spectaculozitate, sa ajute revista sa poata "sari in ochi" usor in ochi chiar daca este pusa in stand cu alte reviste si e vizibila doar jumatate din partea superioara si mai sunt si altele... Revista ar trebui totusi sa acopere tot ce inseamna offroad, nu numai extrem absolut, nu cred ca e cazul sa speriem lumea :grin: . Adica masini normale (de standard), masini de open si de extrem si pe linga asta multe pagini cu competitii si evenimente. Rubrica de tehnica si o rubrica cu proiecte prezentate de la masina standard cu etapele de conversie intr-un monstru ar trebui deasemenea obligatorii, cea din urma pe episoade desfasurate in mai multe numere ale revistei. Pot fi deasemenea prezentate si persoane, profiluri de offroadist ce pot si ar trebui sa fie exemple pentru cei ce sunt atrasi de sportul asta dar nu au o directie precisa de urmat. Revista trebuie sa aduca informatie, sa aiba un punct de vedere propriu si nu in cele din urma, sa educe.

parerea mea ca suzuker a spus niste chestii esentiale si ca o parere personala pozele sa fie facute in Romania de Romani si cu Romani nu luate de pe net

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Bogdane, aproape totul a fost stabilit. Cine plateste, cine tipareste si cine participa la scris. Ramane sa vedem cine va conduce revista din punct de vedere jurnalistic, suzuker fiind persoana care a primit oferta pana in momentul de fata pt functie.

Ciudat ca ma citez pe mine, nu? Ei bine, ca sa nu moara de tot priectul il readuc la viata dupa cateva discutii cu suzuker. Chestia sta in felul urmator:

- dupa Covasna Trophy, unde Yonutz si Negrotaurul si-au dat acordul pt tot cea ce inseamna sustinerea infrastructurii revistei, suzuker a fost invitat sa conduca publicatia

- suzuker a spus ca trebuie sa gandeasca ce si cum face

- alaturi de cei trei, oricine doreste sa se implice le poate da PM-uri!

P.S. Dupa cum se vede, lucrurile s-au aranjat, ramane sa-i dam drumul!

Multumesc Yonutz si Negrotaurul pt efortul angajarii in acest proiect, mai ales pe praful asta si suzukerului pt initiativa!

Doamne ajuta!

Link spre comentariu

Petre, apreciez increderea de a ma numi carmuitor al revistei, dar: nu stiu de ce sustinere a mea vorbesti si iti aduc aminte de ultima noastra discutie cind eu am declinat propunerea ta si ti-am si motivat asta cu lipsa de timp. Da, te ajut in mod gratuit cu anumite probleme (un material, doua, ceva foto, un sumar...), dar nu imi permit sa imi dedic tot timpul acestui lucru, pentru ca, asa cum ti-am mai zis, trebuie sa mai fac si ceva bani, caci nu imi permit sa rup de la gura pentru proiectul "revista". Atentie: nu sugerez ca as vrea bani pentru ajutorul promis si nici nu m-am "sucit". Vreu doar sa clarificam un pic lucrurile.

Multumesc de intelegere.

Editat de suzuker
Link spre comentariu

parerea mea ca suzuker a spus niste chestii esentiale si ca o parere personala pozele sa fie facute in Romania de Romani si cu Romani nu luate de pe net

daca vorbesti despre poza de la pagina 5 :ha: , trebuie sa sti ca este din Romania cu romani si facuta de un roman si anume Andrei Fantana

i have a pajero , don't be jealous :)

Samurai '88 >Suzi Quatro.

Link spre comentariu

eu va ajut la grafica, copertile etc

si va ajut si cu o tipografie mai buna in cazul in care nu aveti.

Si pot ajuta si cu distributia ei pe toata tara.

Trebuie avut in calcul distributia ei in cazul in care se doreste ca revista sa ajunga la tarabe. Firma de distributie ia comisoane intre 40 si 50 la suta din valoarea ei de vanzare. Apoi intrevine si un comisona intre 3 si 5 la suta din retur, adika din cele nevandute. Mai trebuie luat in calcul ca revista tre sa fie in tipla. In cazul returului daca nu este in tipla va fi varza.

Editat de gonzo
Link spre comentariu

Mai trebuie luat in calcul ca revista tre sa fie in tipla. In cazul returului daca nu este in tipla va fi varza.

...chestia asta nu e grea.Eu faceam asta cu muchia unui fier de calcat la un tiraj de 500ex. Deci pentru lucru manual am rabdare si imi ofer serviciile. Poate si pentru distributie in tara.

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare