Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Revista

Postări Recomandate

Re: Revista

Showroom urile VW, Audi din Constanta asteapta revistele noastre!

Avem si 3-4 cafenele, restaurante care pot gazdui revista.

Sunt si vreo 2-3 spalatorii auto care au pentru clienti o cafeterie mai cocheta... sunt, avem, gasim.

Dar in nici una din locatiile de mai sus nu se poate VINDE! :P

Sunt doar simple locatii unde ne putem face cunoscuti.

Vrabia... malai viseaza.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 123
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Daca surpinzator va fi un succes din pacate va fi totodata si un business.

Si s-a dus dracului tot

Suzuker, am crezut ca randul scris cu rosu se subintelegea. Acum l-am scris mai mare, sa se vada bine.

Vrabia... malai viseaza.
Link spre comentariu

va zic si eu ceva, sa nu va suparati daca va deranjez :)

O poveste asemanatoare a avut loc pe un alt forum de la noi, dar cu alta tema, adica modelismul. E, acolo sunt inregistrati 1200 de useri, probabil ca activi sunt 100. O persoana a avut aceeasi idee, de a tipari o revista cu subiectul forumului, a avut aceleasi probleme pe care le-ati evidentiat si voi aici, dar, surpriza!: revista a ajuns la numarul 3.

Intr-adevar, a avut probleme cu distributia, dar la fel cum a zis cineva pe aici, s-a folosit de pravaliile forumistilor, si a facut un contract cu o firma de distributie.

Articolele sunt scrise de forumisti, pozele, planurile, la fel.

Deci se poate!

Normal ca tipul a avut ceva probleme, ca la primele numere a mai dat el din buzunar, dar acuma sa fim seriosi si sa ne gandim cati oameni sunt interesati de modelism in tara asta? Cu siguranta mult mai putini decat cei care sunt interesati de off road.

Deci cred ca la un raport gandit bine intre tiraj, costuri, vanzari, o revista pe domeniul asta ar merge.

Apropo de abonamente, dupa primul numar revista aia avea ca abonati 0,55% din userii inregistrati pe forum :)

Va urez succes si daca pot sa ajut cu ceva o voi face!

"O acţiune umană devine tragică prin motivaţie." - P. Tutea.
Link spre comentariu

Cand apare revista? :cn

Eu ma inscriu la abonament, promit sa fiu un cititor fidel....

Eu ma rog de toate cunostintele din Italia sa-mi trimita revista "Auto & fuoristrada" ca sa mai vad una alta, are 150 de pagini plus un catalog de accesorii pt. auto de 80 de pagini... Pai, aia cum pot? E drept, in alea 150 de pagini nu este una care sa nu aiba macar un chenar de publicitate, iar ultimele 30 de pagini sunt doar anunturi de la particulari...

Ideea e ca se poate! Hai cu revista! :h5

JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03

Link spre comentariu

Inca n-am facut toate socotelile ... dar undeva in jurul a 1000 de bucati! :grin:

In cazul asta inseamna ca vorbim de un tiraj de supernisa, care nu cred ca va atrage sponsorizari. Totusi, banuiesc ca este vorba de 1000 de exemplare 'pilot' urmand ca, ulterior sa revizuiti tirajul, sau.....?

"Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism"

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

Inca n-am facut toate socotelile ... dar undeva in jurul a 1000 de bucati! :grin:

In cazul asta inseamna ca vorbim de un tiraj de supernisa, care nu cred ca va atrage sponsorizari. Totusi, banuiesc ca este vorba de 1000 de exemplare 'pilot' urmand ca, ulterior sa revizuiti tirajul, sau.....?

NOI suntem o "supernisa".

Link spre comentariu

forumul asta stiu ca are cca 3000 si ceva de mambrii virtuali, daca macar 20% ajuta cu cate 1 nr.... si se pot distribui inca vreo 400 exemplare... se poate incepe cu dreptul... dar cum a zis si @rudolf... trebuie bine gandita "afacerea"...

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Aveti un pic de rabdare pana dupa Covasna! Lucrurile nu sunt chiar asa grele cum par, mai ales ca sunt 8 sponsori! Costurile nu sunt chiar cele de la o revista care ar aparea pe piata brusc si numai pe criterii economice. Aveti un pic de rabdare si totul va fi transparent! :h5

Link spre comentariu

Apropo de pravalii, @Incepatoru` are si el o pravalie (tip showroom) in care vinde motociclete , dar sunt sigur ca nu-l va deranja sa vanda si revista noastra.... :h5

DA! DA! DA! - sigur ca distribuim revista in magazinul propriu! Si ma si abonez' date=' daca ajuta pe doi ani in avans! Ideea este super si daca pot, am sa ajut![/quote']

Asta vroia sa zica @Incepatoru` : ca avem acceptul sa vindem revista si de la el din pravalie.

"Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism"

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

Aveti un pic de rabdare pana dupa Covasna! Lucrurile nu sunt chiar asa grele cum par, mai ales ca sunt 8 sponsori! Costurile nu sunt chiar cele de la o revista care ar aparea pe piata brusc si numai pe criterii economice. Aveti un pic de rabdare si totul va fi transparent! :h5

... sa inteleg ca ti-ai luat "liber de la redactie" ca sa te duci la sala sa te antrenezi la intins cablul de troliu, reparat dejantari ..etc... pt a face fata cu success postului de Copilot al lui Adi zis si "Nebunu" ? :grin:

oricum prevad ca va fi o poveste de zile mari, reportajul tau de dupa Covasna... va tin pumnii !!!

Link spre comentariu

Petre poti sa te bazezi si pe ajutorul nostru :h5

Articole tehnice,masini preparate,trasee,competitii.....sustinem initiativa :h5

POZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :ypu Aveti poze care fac onoare copertei revistei, asa ca .... ni le dati?

PS Vreau sa stiti ca toate pozele vor fi semnate cu numele autorului. La fel si materialele. A...si pentru cei nelinistiti: numele meu nu va aparea in caseta redactionala, nu voi fi nici lider, nici redactor sef, nici sef editor nici nimic altceva! :h5

Link spre comentariu

apai mai Petre... atunci... cine se va ocupa de redactarea ei ?

Link spre comentariu

Petre poti sa te bazezi si pe ajutorul nostru :h5

Articole tehnice,masini preparate,trasee,competitii.....sustinem initiativa :h5

POZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :ypu Aveti poze care fac onoare copertei revistei, asa ca .... ni le dati?

PS Vreau sa stiti ca toate pozele vor fi semnate cu numele autorului. La fel si materialele. A...si pentru cei nelinistiti: numele meu nu va aparea in caseta redactionala, nu voi fi nici lider, nici redactor sef, nici sef editor nici nimic altceva! :h5

Bineanteles ca punem la dispozitie pozale.

Eu cred ca trebuie sa apara numele tau la redactia revistei,asa e normal.

Si ar trebui sa apara numele celor care ajuta la numarul respectiv al revistei,gen colaboratori.....

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

apai mai Petre... atunci... cine se va ocupa de redactarea ei ?

Tot Petre, dar sub pseudonim.

@Petre: Te pomenesti ca din cauza asta pe forum te semnezi cu numele, astfel incat sa fie "bullbar" pentru redactie :h5

Altfel multa bafta in aceasta intreprindere si daca este nevoie de ajutor, cu mare placere.

most sports require only one ball, real sports require two....

www.corb44.ro

[www.corb44.ro/challenge

Link spre comentariu

Pai ce faci Petre, incepi revista prin a cauta poza de coperta? Pe coperta ar trebui sa stea fotografia legata de cel mai important material din revista sau, ma rog, unul din cele mai importante. Daca ai creionat un sumar, posteaza-l aici daca vrei pareri la obiect si nu pareri la norma. Eu, de exemplu, stiu ca va avea 32 de pagini, atita tot.

Link spre comentariu

Pai ce faci Petre, incepi revista prin a cauta poza de coperta? Pe coperta ar trebui sa stea fotografia legata de cel mai important material din revista sau, ma rog, unul din cele mai importante. Daca ai creionat un sumar, posteaza-l aici daca vrei pareri la obiect si nu pareri la norma. Eu, de exemplu, stiu ca va avea 32 de pagini, atita tot.

Razvane, iti multumesc! Acum sa-ti explic un pic semantica permanenta care insoteste cuvintele mele: atunci cand am spus ca pozele facute de @afantana sunt de prima pagina inseamna si ca sunt de "prima mana", adica excelente, adica inconfundabile, adica se zbarleste parul pe tine. Asta nu inseamna ca pozele lui vor fi pe prima pagina a revistei indiferent de numar, subiect, calitate etc. Este ca atunci cand spun admirativ unui prieten: "ba, esti belea", nu-nseamna ca vreau sa fac amor cu el sau ca arata beton sau vreau sa am copii cu el, ci cuvintele purs si simplu au un alt sens! Spuse unei femei, in alta conjunctura, ma pot conduce intr-o dialectica cu rol cognitiv al asternuturilor ei! Asa ca...tonul face muzica iar aici, pe forum, semantica croieste drumul topicului. :h5

Ai rabdare si vei afla detalii abia dupa ce se va decide CUM se va face, DACA se va face si in CE conditii! Deocamdata, razvane, este doar o idee! Atat!

Uite la ce ma refeream ca este poza de "prima pagina":

http://i935.photobucket.com/albums/ad196/nitianu/bucla_lui_Romi_2.jpg

Link spre comentariu

Poza este geniala, este esenta de offroad. Problema e ca pentru coperta ar trebui indeplinite anumite standarde si anume: sa aiba culoare, sa fie o masina cu fata sau 3D-fata, sa permita tifetare (decupare) fara sa piarda din dramatism sau spectaculozitate, sa ajute revista sa poata "sari in ochi" usor in ochi chiar daca este pusa in stand cu alte reviste si e vizibila doar jumatate din partea superioara si mai sunt si altele... Revista ar trebui totusi sa acopere tot ce inseamna offroad, nu numai extrem absolut, nu cred ca e cazul sa speriem lumea :grin: . Adica masini normale (de standard), masini de open si de extrem si pe linga asta multe pagini cu competitii si evenimente. Rubrica de tehnica si o rubrica cu proiecte prezentate de la masina standard cu etapele de conversie intr-un monstru ar trebui deasemenea obligatorii, cea din urma pe episoade desfasurate in mai multe numere ale revistei. Pot fi deasemenea prezentate si persoane, profiluri de offroadist ce pot si ar trebui sa fie exemple pentru cei ce sunt atrasi de sportul asta dar nu au o directie precisa de urmat. Revista trebuie sa aduca informatie, sa aiba un punct de vedere propriu si nu in cele din urma, sa educe.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare