Vali alias Babu Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Intalnirile de marti s-au mutat in Carre este chiar vis-a-vis de Dreamer`s http://carre-restaurant.ro/pag/p_galerie.htm :grin: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: Dreamer`s s-a mutat in Carre Intrebare de person care a tras chiulul in ultimul timp.....De ce? :grin: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: Dreamer`s s-a mutat in Carre de ce s-a mutat locatia ? Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: Dreamer`s s-a mutat in Carre Intrebare de person care a tras chiulul in ultimul timp.....De ce? :grin: Daca o sa vii acolo o sa vezi de ce! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: Dreamer`s s-a mutat in Carre si s-a aranjat si rezervarea a X locuri in fiecare marti...etc ...etc... cum era si in dreamers ? sau v-ati dus si voi aseara pe nv, era liber si ati stabilit Ad-Hoc ca acolo se vor tine intalnirile ? Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: Dreamer`s s-a mutat in Carre Aloooo...pai mai bucuresteni...voi vb codat de ma uit la prostul in papusoi? puteti dezvolta si voi sau bisericutza este deja formata si intrusii nu au drept de participare? :twisted: PS. am glumit insa puteti o lua si in serios! :ha: Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: Dreamer`s s-a mutat in Carre @ petre hai ca asta a pus capac! Eu nu mai vin ca oamenii se uita la meciuri(nu noi,clientii ceilalti) ....tipa incredibil,noi tipam sa ne intelegem,toata lumea se inteapa ca ala-i mai tare sau mai bun......vorba multa saracie maxima...putine discutii fructuase si la subiect..... In ultimele doua ocazii erau meciuri....nu am inteles de la 2 metri de tine povestirea de la Cupa ORR ...ce sa mai vin....stau acasa si citesc forumul.....si asa eu nu ma dau si pastrez masina pt fata blocului.... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: Dreamer`s s-a mutat in Carre cind? la ce ora? ...mi-ar placea sa particip sa va cunosc si eu! Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Noiembrie 11, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: Dreamer`s s-a mutat in Carre si s-a aranjat si rezervarea a X locuri in fiecare marti...etc ...etc... cum era si in dreamers ? sau v-ati dus si voi aseara pe nv, era liber si ati stabilit Ad-Hoc ca acolo se vor tine intalnirile ? Am testat terenul inainte, am vorbit cu cei de acolo si s-a stabilit ca in fiecare marti sa ne tina rezervat.... In ultima perioada la cei de la Dreamer`s nu au fost ''fair'' fata de noi...exemplu...10 ori aceeasi melodie, imn de la Liverpol :P , nu este aerisit, desi sunt fumator ma deranja fumul din incapere, nu numai pe mine cat si pe ceilati, muzica ff tare, etc KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: Dreamer`s s-a mutat in Carre Bah ...o luati pe campii! Deci ptr cei care nu stiu: In fiecare marti dupa ora 20 pasionatii de offroad se intalnesc! Se intalneau in Dreamer's... Acu' in asta noua "Carre" sau cum naiba s-o numi care e vis-a-vis de Dremer's! Nu exista restrictii si mai ales TOATA LUMEA E INVITATA! Ptr cei care nu isi explica schimbarea locatiei: a aparut unu' dintre noi care a ciupit o carciumareasa de fund si i-a spart punga de silicon! :ha: Aia i-a dat cu tava in cap ...si cafelele noastre s-au varsat ... :ha: Motivul real: in Dreamer's e mult prea stramt ...si de cand ne dam prin ravene am facut o fobie ptr spatiile prea inguste, spatiul nu se ventileaza si in conditiile in care vin 5-6 fumatori plecati acasa cu implant de nicotina, plus ca oamenii sunt de kkt - ceri sa dea muzica mai incet sa ne putem intelege si ei o dau mai tare! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Noiembrie 11, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: Dreamer`s s-a mutat in Carre Aloooo...pai mai bucuresteni...voi vb codat de ma uit la prostul in papusoi? puteti dezvolta si voi sau bisericutza este deja formata si intrusii nu au drept de participare? :twisted: PS. am glumit insa puteti o lua si in serios! :ha: Nu sunt bisericute, eu cand am fost prima data in Dreamer`s am fost la 'priveghi' la Bogdan 4x4 si nu-l cunosteam decat pe Semaca, asa am reusit sa cunosc cati mai multi useri de pe forum si nu numai KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: Dreamer`s s-a mutat in Carre da, dreamers nu mai e ce a fost...Eu ma gandeam sa studiem si barul lui iulian4x4, offroader de-al nost', cu state vechi in breasla, care se numeste "Flow " si unde suntem bine primiti. Are si terasa pentru la vara. Preturile sunt absolut OK. Are si neste planuri de dezvoltare adevarate! Este situat in strada Vasile Lascar, nr. 173 capatul dinspre Stefan cel Mare. Cand ma intorc din concediu poate descindem un pic, sa studiem fenomenul. Cine are drum pe acolo poate sa arunce un ochi. @ scaraotki: Oricine poate sa vina la "dreamers"... "dreamers" este o miscare de socializare intre noi, cei cu pasiune de offroad, initiata de regretatul nostru prieten bogdan4x4. Se vorbeste de offroad si conexe dar nu numai...se leaga si prietenii...cumetrii... :grin: Nu sunt restrictii. Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: Dreamer`s s-a mutat in Carre Semaca, sper ca ai simtit gluma in fraza mea....! normal si stiam acest lucru! ..astept sa imi spune-ti la ce ora si in ce zi si va voi onora cu prezenta! Concediu placut si sa bei o bere si pt noi! Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: Dreamer`s s-a mutat in Carre Marti la 8 seara, bre! A consumat Ionut carioca verde cateva posturi mai sus. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: Dreamer`s s-a mutat in Carre Si coltarul moale de piele..... f f f confortabil.... :T , am väzut ce scaune au ästia noi, si mai au si formatie "Life", Vezi www.xxxxxx unde scrie cä in fiecare Marti e Salam la microfon. :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Noiembrie 11, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: Dreamer`s s-a mutat in Carre http://www.tvd.ro/rentvr/restaurant_carre/ KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: Dreamer`s s-a mutat in Carre da, dreamers nu mai e ce a fost...Eu ma gandeam sa studiem si barul lui iulian4x4, offroader de-al nost', cu state vechi in breasla, care se numeste "Flow " si unde suntem bine primiti. Are si terasa pentru la vara. Preturile sunt absolut OK. Are si neste planuri de dezvoltare adevarate! Este situat in strada Vasile Lascar, nr. 173 capatul dinspre Stefan cel Mare. Cand ma intorc din concediu poate descindem un pic, sa studiem fenomenul. Cine are drum pe acolo poate sa arunce un ochi. @ scaraotki: Oricine poate sa vina la "dreamers"... "dreamers" este o miscare de socializare intre noi, cei cu pasiune de offroad, initiata de regretatul nostru prieten bogdan4x4. Se vorbeste de offroad si conexe dar nu numai...se leaga si prietenii...cumetrii... :grin: Nu sunt restrictii. @Semaco in sfarsit ai si tu o propunere inteleapta, am fost la Flow de ziua lui Alfonso...si barul e chiar super tare, aerisit si se mai si mananca fosrte bine, iar preturile sunt la fel ca in Dreamers, avantajul este insa ca e spatiu mare si ne putem desfasura altfel.... cine vreapoate sa bage si utilaju in carciuma daca vrea sa i-l faca cadou lui iulian4x4 :ha: :ha: :ha: asa ca @Bullbar-e si @vali haideti odata pe acolo sa va faceti o parere.... pana la urma stim ca pe criza asta mai castiga si unu de-al nostru niste bani din intalnirile fructuoase in care debitam vrute si nevrute... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: Dreamer`s s-a mutat in Carre da, dreamers nu mai e ce a fost...Eu ma gandeam sa studiem si barul lui iulian4x4, offroader de-al nost', cu state vechi in breasla, care se numeste "Flow " si unde suntem bine primiti. Are si terasa pentru la vara. Preturile sunt absolut OK. Are si neste planuri de dezvoltare adevarate! Este situat in strada Vasile Lascar, nr. 173 capatul dinspre Stefan cel Mare. Cand ma intorc din concediu poate descindem un pic, sa studiem fenomenul. Cine are drum pe acolo poate sa arunce un ochi. @ scaraotki: Oricine poate sa vina la "dreamers"... "dreamers" este o miscare de socializare intre noi, cei cu pasiune de offroad, initiata de regretatul nostru prieten bogdan4x4. Se vorbeste de offroad si conexe dar nu numai...se leaga si prietenii...cumetrii... :grin: Nu sunt restrictii. @Semaco in sfarsit ai si tu o propunere inteleapta, am fost la Flow de ziua lui Alfonso...si barul e chiar super tare, aerisit si se mai si mananca fosrte bine, iar preturile sunt la fel ca in Dreamers, avantajul este insa ca e spatiu mare si ne putem desfasura altfel.... cine vreapoate sa bage si utilaju in carciuma daca vrea sa i-l faca cadou lui iulian4x4 :ha: :ha: :ha: asa ca @Bullbar-e si @vali haideti odata pe acolo sa va faceti o parere.... pana la urma stim ca pe criza asta mai castiga si unu de-al nostru niste bani din intalnirile fructuoase in care debitam vrute si nevrute... Subscriu propunerii lui Semaca. Iar cu permisiunea voastra domnilor, incerc sa fiu si eu prezent, oriunde ar fi locul de intalnire! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: Dreamer`s s-a mutat in Carre ........da la @iulian......MERITA TOTI BANII :h5 .........este un loc cu o ambianta placuta....... Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sfatupopular Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: Dreamer`s s-a mutat in Carre Mi-ar face si mie placere,mai ales ca as cunoaste oameni de pe forum,problema este ca martea duc nepotu la aikido,de la 20-22. Se ramane pana mai tarziu? daca n-am putut sa ma fac samurai...mi-am luat unul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: Dreamer`s s-a mutat in Carre Iar cu permisiunea voastra domnilor, incerc sa fiu si eu prezent, oriunde ar fi locul de intalnire! daca vii da si tu un tel ca las tot sa-ti mai vad fatza! :h5 Doar nu martea viitoare; in rest, cand vrei tu :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Isuzu Rider Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: Dreamer`s s-a mutat in Carre Dragilor Bucuresteni, noi cei Provinciali (adica cei pre(a)ocupati :ha: de trasee) va rugam pe aceasta cale sa ne spuneti cum am putea eventual ajunge la ale voastre intalniri? :roll: Cam pe unde sunt aceste minunate locuri de inalta pretuire intru :x si daca e permisa intrarea tutulora :grin: Daca nu scuze de deranj. :sr PS. Un trak ceva? sau macar ceva detalii! Hell is my Paradise Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wyy Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: Dreamer`s s-a mutat in Carre @Yonutz, sa inteleg ca in fiecare marti e intalnire la acel restaurant ? Cred ca o sa vin si eu sa va cunosc ca din cate am tot citit pe forum chiar merita sa cunosc astfel de oameni :h5 . P.S Daca nu sunt cu Toyota, merge ? :ha: Have No Fear . . . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: Dreamer`s s-a mutat in Carre clubul lui iulian4x4 , cunoscut sub denumirea de FLOW este situat pe strada Vasile Lascar, nr. 173 capatul dinspre Stefan cel Mare... bagati adresa pe GPS pt cei care nu stiu unde vine strada asta... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: Dreamer`s s-a mutat in Carre Bah Laure ...daca fiecare tranteste cate o locatie ... o sa mearga lumea in Afganistan pana la urma ... Nimeni nu va mai intelege nimic! ...Deci ...ca locatie ptr intalnirea de martea viitoare 17.11.2009 ora 20.00+ RAMANE CAREE Pe urma vom vedea ce si cum ... PS - stii ce ma distreaza cel mai tare ...Ca tocmai astia care nu ajung martea ...sugereaza noi locatii! :ha: Ne vedem acolo, si dupa aia vedem ce si cum! :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate