Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Dreamer`s s-a mutat in Carre

Vali alias Babu

Postări Recomandate

Re: Dreamer`s s-a mutat in Carre

Bah Laure ...daca fiecare tranteste cate o locatie ... o sa mearga lumea in Afganistan pana la urma ... Nimeni nu va mai intelege nimic! ...Deci ...ca locatie ptr intalnirea de martea viitoare 17.11.2009 ora 20.00+ RAMANE CAREE Pe urma vom vedea ce si cum ...

PS - stii ce ma distreaza cel mai tare ...Ca tocmai astia care nu ajung martea ...sugereaza noi locatii! :ha: Ne vedem acolo, si dupa aia vedem ce si cum! :grin:

Corect!!!

KAMIKAZE TEAM

http://www.kamikazeteam.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 86
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Yoane... tu oricum ai ajuns din 3 in 14 saptamani si prin Dreamers :ha:

avem tel lui iulian si o sa vorbesc cu el si propun sa stabiliti marti in Carre daca nu se merita sa facem o incursiune si sa vedeti si localul FLOW.... dupa cere sa decidem toti...

marti voi fi la Covasna sa ajut la organizare.... dar ma bazez pe voi ca veti lua o hotarare corecta !

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Yoane... tu oricum ai ajuns din 3 in 14 saptamani si prin Dreamers :ha:

avem tel lui iulian si o sa vorbesc cu el si propun sa stabiliti marti in Carre daca nu se merita sa facem o incursiune si sa vedeti si localul FLOW.... dupa cere sa decidem toti...

marti voi fi la Covasna sa ajut la organizare.... dar ma bazez pe voi ca veti lua o hotarare corecta !

Dar de ce nu ai venit cu propunere pana acum?

KAMIKAZE TEAM

http://www.kamikazeteam.ro

Link spre comentariu

Deja ma enervezi rau Laure ...si cred ca te alerg cu Nissanu sa ma urc pe gipu tau mic sa-i fac un mic lifting si sa mut soferul cu scaunul pe capota! :ha: Saptamana viitoare SA RAMANE unde este DEJA stabilit, respectiv in CAREE! ...De saptamana urmatoare intalnirii de martea viitoare ... unde vor muschii vostri! N-am nici o problema cu asta! Oamenii deja au fost acolo, stiu unde sa vina ... Cat despre barul lui Julien4x4 ...no problem, o sa incercam si acolo: DUPA!

Pe de alta parte ...din 3 in 14 huh? Unde mama dracu ai fost ultimele doua intalniri?

@ceilalti - TOATA lumea e binevenita!

@vali - In stilul caracteristic domnul Laur doreste schimbarea modificarii! ntz, ntz ...NEXT TIME AMIGO! :P

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

@laure.....iatzi PATROL daca vrei putere de decizie :ha:, daca nu..... slp

Jeep-ul mi-e suficient, oricum Yonutz cu Patrolul lui va ramane forever "de caruta" ... :ha: :ha: :ha:

dap... deci o incursiune de comparatie la FLOW este binevenita.... deocamdata o sa vin si eu in Carre sa vad ce si cum este... asta cand o sa am o marte libera....

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

cand vrei sa se aleaga prafu' de ceva...trebuie sa-l implici pe Laur...asta daca nu se implica el spontan... :P Din postul meu reiese clar ca, dupa ce vedem cum este si colo si colo decidem unde ne stabilim. Decizia va apartine, bun inteles, majoritatii celor care vin cat de cat constant. Mi-ar fi placut la Flow dar vreau sa vad cum este si la Carre.

Asocierea mea cu mai sus amintitul abortscape, in aceasta privinta, este pur intamplatoare :grin:

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Care caruta mah? :ha: Iar vrei s-o dam in fiabilitati? Stai jos! 4 (patru)! Iti mai trebuie cateva meditatii ... poate treci in toamna, ca acum ai ramas corigent la unele chestii... :ha:

PS - pregateste-ti utilajul ptr a ne demostra live ce stie ...asta, foarte curand! :grin: Asta daca nu abortezi, ca de obicei! :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• 7 luni mai târziu...

dreamers s-a mutat in carre...si a disparut!!!:sh2am avut drum in zona si, surprize...nimeni. Intreb chelnerii...de trei saptamani nu vine nimeni.... Pacat...s-a spart si chestia asta...o sa ne izolam reaku' din ce in ce mai mult!

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

dreamers s-a mutat in carre...si a disparut!!!:sh2am avut drum in zona si, surprize...nimeni. Intreb chelnerii...de trei saptamani nu vine nimeni.... Pacat...s-a spart si chestia asta...o sa ne izolam reaku' din ce in ce mai mult!

Imi pare rau sa aud acest lucru ........hai sa ne intrebam de ce sa ajuns aici , de ce suntem rai , de ce , de ce , de ce ???? E vreun premiu de mii sau milioane de euro

Va spun sincer ,, ma uit la cei doi baietii ai mei ROBERT 8 ani si ANDREI 6 ani ,, vad cum se cearta pe cate o jucarie .....cam asa suntem noii ....de cand a inceput COMPETITIA intr-e noi ....respectul dispare :uameni

Eu respect aceasta comunitate , nu am facut nici un rau si nici nu am avut parte de asa ceva :h5

Sa auzim numai de bine :h5hai sa incercam sa fim mai uniti ,sa lasam rautatea si orgoliile , doar suntem oameni maturi :uameni

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Si eu am fost in seara asta la Carre si nu era nimeni. Am intrebat la bar si mi s-a spus ca nu mai vine nimeni. Vroiam sa discut cu cei care merg la TAT.

alea, alea, piesele.....
Link spre comentariu

Si eu am fost in seara asta la Carre si nu era nimeni. Am intrebat la bar si mi s-a spus ca nu mai vine nimeni. Vroiam sa discut cu cei care merg la TAT.

Cred ca singura comunicare ,tot aici pe :cl va fi :h5

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Intradevar, chiar daca eu, spre exemplu, veneam mai rar prin Dreamer`s, de fiecare data cand o faceam, ma simteam bine alaturi de colegi :y da` deh..., pizma :grin: bat-o vina... :ha:

P.S.

Postez doua poze, una cu Vali Babu (de asta nu zic nimic :grin: ca iar se supara si ma provoaca la un "turnir-intrecere" cu masinile :ha: si noul TRACTOZAUR e inca in lucru, ooops :grin: mi-a scapat porumbelu` :grin: si n-am cum sa-i raspund la provocare, `tzi-ar pisica de ras Babule cu tot cu tichie :ha:) si GOGANU 24..., mai nou :grin: pardon GOGANU TVA :ha: si una cu inegalabilul LARO (zis si inaptscape, abortscape..., cum vreti voi...) :ha: (asta ca sa vedeti si voi fatza de viitor moderator sau super moderator :ha: in cazul in care doreste careva sa-l voteze :ha:..., dar de fapt unii l-au votat si pe Base cu tot cu fatza lui :hl si a iesit presedinte :grin: asa ca nu ma mai mira nimic in tara asta :wink:) VOTATI LARO PRESEDINTE!:hl :ooo:ha::h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare