Vali alias Babu Postat Noiembrie 12, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: Dreamer`s s-a mutat in Carre Bah Laure ...daca fiecare tranteste cate o locatie ... o sa mearga lumea in Afganistan pana la urma ... Nimeni nu va mai intelege nimic! ...Deci ...ca locatie ptr intalnirea de martea viitoare 17.11.2009 ora 20.00+ RAMANE CAREE Pe urma vom vedea ce si cum ... PS - stii ce ma distreaza cel mai tare ...Ca tocmai astia care nu ajung martea ...sugereaza noi locatii! :ha: Ne vedem acolo, si dupa aia vedem ce si cum! :grin: Corect!!! KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: Dreamer`s s-a mutat in Carre Yoane... tu oricum ai ajuns din 3 in 14 saptamani si prin Dreamers :ha: avem tel lui iulian si o sa vorbesc cu el si propun sa stabiliti marti in Carre daca nu se merita sa facem o incursiune si sa vedeti si localul FLOW.... dupa cere sa decidem toti... marti voi fi la Covasna sa ajut la organizare.... dar ma bazez pe voi ca veti lua o hotarare corecta ! Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Noiembrie 12, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: Dreamer`s s-a mutat in Carre Yoane... tu oricum ai ajuns din 3 in 14 saptamani si prin Dreamers :ha: avem tel lui iulian si o sa vorbesc cu el si propun sa stabiliti marti in Carre daca nu se merita sa facem o incursiune si sa vedeti si localul FLOW.... dupa cere sa decidem toti... marti voi fi la Covasna sa ajut la organizare.... dar ma bazez pe voi ca veti lua o hotarare corecta ! Dar de ce nu ai venit cu propunere pana acum? KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: Dreamer`s s-a mutat in Carre Deja ma enervezi rau Laure ...si cred ca te alerg cu Nissanu sa ma urc pe gipu tau mic sa-i fac un mic lifting si sa mut soferul cu scaunul pe capota! :ha: Saptamana viitoare SA RAMANE unde este DEJA stabilit, respectiv in CAREE! ...De saptamana urmatoare intalnirii de martea viitoare ... unde vor muschii vostri! N-am nici o problema cu asta! Oamenii deja au fost acolo, stiu unde sa vina ... Cat despre barul lui Julien4x4 ...no problem, o sa incercam si acolo: DUPA! Pe de alta parte ...din 3 in 14 huh? Unde mama dracu ai fost ultimele doua intalniri? @ceilalti - TOATA lumea e binevenita! @vali - In stilul caracteristic domnul Laur doreste schimbarea modificarii! ntz, ntz ...NEXT TIME AMIGO! :P consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: Dreamer`s s-a mutat in Carre @laure.....iatzi PATROL daca vrei putere de decizie :ha:, daca nu..... slp Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: Dreamer`s s-a mutat in Carre De ce nu-l lasati voi pe Laur sa mearga unde "vrea muschii lui" ? Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: Dreamer`s s-a mutat in Carre :ha: Ar putea fi asta o solutie?! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Noiembrie 13, 2009 Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 Re: Dreamer`s s-a mutat in Carre @laure.....iatzi PATROL daca vrei putere de decizie :ha:, daca nu..... slp Jeep-ul mi-e suficient, oricum Yonutz cu Patrolul lui va ramane forever "de caruta" ... :ha: :ha: :ha: dap... deci o incursiune de comparatie la FLOW este binevenita.... deocamdata o sa vin si eu in Carre sa vad ce si cum este... asta cand o sa am o marte libera.... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Noiembrie 13, 2009 Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 Re: Dreamer`s s-a mutat in Carre cand vrei sa se aleaga prafu' de ceva...trebuie sa-l implici pe Laur...asta daca nu se implica el spontan... :P Din postul meu reiese clar ca, dupa ce vedem cum este si colo si colo decidem unde ne stabilim. Decizia va apartine, bun inteles, majoritatii celor care vin cat de cat constant. Mi-ar fi placut la Flow dar vreau sa vad cum este si la Carre. Asocierea mea cu mai sus amintitul abortscape, in aceasta privinta, este pur intamplatoare :grin: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 13, 2009 Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 Re: Dreamer`s s-a mutat in Carre Care caruta mah? :ha: Iar vrei s-o dam in fiabilitati? Stai jos! 4 (patru)! Iti mai trebuie cateva meditatii ... poate treci in toamna, ca acum ai ramas corigent la unele chestii... :ha: PS - pregateste-ti utilajul ptr a ne demostra live ce stie ...asta, foarte curand! :grin: Asta daca nu abortezi, ca de obicei! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proof Postat Noiembrie 17, 2009 Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Re: Dreamer`s s-a mutat in Carre Azi nu ajunge nimeni in Carre :P Poate din cauza ca nu circula metroul si nu are lumea mijloc de transport :x SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Noiembrie 17, 2009 Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Re: Dreamer`s s-a mutat in Carre Stii tu sigur? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proof Postat Noiembrie 17, 2009 Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Re: Dreamer`s s-a mutat in Carre Stii tu sigur? Scuze, de butonare "?", era o intrebare intrebatoare, in situatia in care se inaugureaza noua locatie . SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blueheart Postat Noiembrie 17, 2009 Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Re: Dreamer`s s-a mutat in Carre Ca sa-l gasesc si eu diseara, cam cum ar suna 'roadbook'-ul pt locatia asta? "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Noiembrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Re: Dreamer`s s-a mutat in Carre Ca sa-l gasesc si eu diseara, cam cum ar suna 'roadbook'-ul pt locatia asta? http://carre-restaurant.ro/pag/r_contact.htm KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 17, 2009 Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Re: Dreamer`s s-a mutat in Carre Vand cartela de metrou ...pret de criza! :ha: ... Cine vrea si isi doreste sa ajunga ...va ajunge! :x consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Paragusul Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Re: Dreamer`s s-a mutat in Carre MArtea asta vine cineva in Carre? Sau in Flow? Sau unde? Am si eu o marti mai libera ca sa zic ashea :) Cu mii de pipe si purici, Paragusul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Re: Dreamer`s s-a mutat in Carre ne strangem astazi pe undeva sau intalnirea saptamanala sa amana? de mancare nu :x si noi nimic? :roll: Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Re: Dreamer`s s-a mutat in Carre Nu mai intrebati daca se strange lumea in Carre! Intalnirea se executa in fiecare Marti, cine vine, vine, cine nu... asta e! Deci valabil in fiecare Marti!!! Ora 20.30 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Iulie 6, 2010 Partajează Postat Iulie 6, 2010 Re: Dreamer`s s-a mutat in Carre dreamers s-a mutat in carre...si a disparut!!!:sh2am avut drum in zona si, surprize...nimeni. Intreb chelnerii...de trei saptamani nu vine nimeni.... Pacat...s-a spart si chestia asta...o sa ne izolam reaku' din ce in ce mai mult! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Iulie 6, 2010 Partajează Postat Iulie 6, 2010 Re: Dreamer`s s-a mutat in Carre dreamers s-a mutat in carre...si a disparut!!!:sh2am avut drum in zona si, surprize...nimeni. Intreb chelnerii...de trei saptamani nu vine nimeni.... Pacat...s-a spart si chestia asta...o sa ne izolam reaku' din ce in ce mai mult! Imi pare rau sa aud acest lucru ........hai sa ne intrebam de ce sa ajuns aici , de ce suntem rai , de ce , de ce , de ce ???? E vreun premiu de mii sau milioane de euro Va spun sincer ,, ma uit la cei doi baietii ai mei ROBERT 8 ani si ANDREI 6 ani ,, vad cum se cearta pe cate o jucarie .....cam asa suntem noii ....de cand a inceput COMPETITIA intr-e noi ....respectul dispare :uameni Eu respect aceasta comunitate , nu am facut nici un rau si nici nu am avut parte de asa ceva :h5 Sa auzim numai de bine :h5hai sa incercam sa fim mai uniti ,sa lasam rautatea si orgoliile , doar suntem oameni maturi :uameni tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drujba Postat Iulie 6, 2010 Partajează Postat Iulie 6, 2010 Re: Dreamer`s s-a mutat in Carre Si eu am fost in seara asta la Carre si nu era nimeni. Am intrebat la bar si mi s-a spus ca nu mai vine nimeni. Vroiam sa discut cu cei care merg la TAT. alea, alea, piesele..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Iulie 6, 2010 Partajează Postat Iulie 6, 2010 Re: Dreamer`s s-a mutat in Carre Si eu am fost in seara asta la Carre si nu era nimeni. Am intrebat la bar si mi s-a spus ca nu mai vine nimeni. Vroiam sa discut cu cei care merg la TAT. Cred ca singura comunicare ,tot aici pe :cl va fi :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Iulie 6, 2010 Partajează Postat Iulie 6, 2010 Re: Dreamer`s s-a mutat in Carre Mai eram o mina de oameni...eu momentan sint plecat...mai treceam si eu pe acolo...altii sint in concedii...si tot asa...bafta:old zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iulie 6, 2010 Partajează Postat Iulie 6, 2010 Re: Dreamer`s s-a mutat in Carre Intradevar, chiar daca eu, spre exemplu, veneam mai rar prin Dreamer`s, de fiecare data cand o faceam, ma simteam bine alaturi de colegi :y da` deh..., pizma :grin: bat-o vina... :ha: P.S. Postez doua poze, una cu Vali Babu (de asta nu zic nimic :grin: ca iar se supara si ma provoaca la un "turnir-intrecere" cu masinile :ha: si noul TRACTOZAUR e inca in lucru, ooops :grin: mi-a scapat porumbelu` :grin: si n-am cum sa-i raspund la provocare, `tzi-ar pisica de ras Babule cu tot cu tichie :ha:) si GOGANU 24..., mai nou :grin: pardon GOGANU TVA :ha: si una cu inegalabilul LARO (zis si inaptscape, abortscape..., cum vreti voi...) :ha: (asta ca sa vedeti si voi fatza de viitor moderator sau super moderator :ha: in cazul in care doreste careva sa-l voteze :ha:..., dar de fapt unii l-au votat si pe Base cu tot cu fatza lui :hl si a iesit presedinte :grin: asa ca nu ma mai mira nimic in tara asta :wink:) VOTATI LARO PRESEDINTE!:hl :ooo:ha::h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate