Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Dreamer`s s-a mutat in Carre

Vali alias Babu

Postări Recomandate

Re: Schimbarea modificarii

Dupa ce am citit topicul am tras urmatoarea concluzie: de cand s-a schimbat modificarea din Dreamers in Carre s-a terminat cu intalnirile voastre. Eu sunt nou si mi-ar face placere sa va cunosc deaceea propun sa ne intalnim martea viitoare pe 13 ora 20 cat mai multi in Carre pentru ultima data si sa schimbam locatia. Poate dupa asta se revigoreaza relatia dintre forumisti? Merita incercat...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 86
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Schimbarea modificarii

Dupa ce am citit topicul am tras urmatoarea concluzie: de cand s-a schimbat modificarea din Dreamers in Carre s-a terminat cu intalnirile voastre. Eu sunt nou si ...

Tocmai pentru ca esti nou ar trebui sa nu tragi concluzii pripite. Intalnirile s-au "terminat" din mai multe motive, dar nici vorba din cauza "locului".

Pentru folclorul urban, intalnirile din Dreamer's au fost mereu "organizate", patronate, de membrii din 4x4 Romania, ei fiind si initiatorii la nivelul Capitalei ale unor astfel de intalniri. Cand ne-am mutat in Carre, am facut-o pentru ca nu mai incapeam in camera de la Dreamer's. La scurt timp dupa mutare au aparut oarece asperitati intre noi: constituirea cluburilor, amicitii stricate etc

Cei din 4x4 Romania au hotarat sa mute si locul si ziua de intalnire in asa fel incat sa nu mai stea alaturi de noi, cei din Kamikaze sau alti colegi care nu erau din clubul lor. Asa ca la Carre am ramas cei din Kamikaze si oameni dragi noua, Semaca de exemplu, sau veneau colegi care doreau sa ma barfim despre offroad. Dupa prima etapa, Bucovina, cateva discutii in contradictoriu au generat o separare si in grupul ramas in Carre si astfel, pe langa treburile/problemele/programul fiecaruia s-a ajuns la aceasta situatie.

Editat de Petre Niteanu a.k.a. bullbar

Link spre comentariu

Re: Dreamer`s s-a mutat in Carre

AHAAAAA:tk

Am inteles care-i treaba acum..... Dar concluzia care este... va mai intalniti sau nu ?

Vreau sa ne cunoastem sa bem un cico:x si sa vb despre off-road sau altele:top.

cat despre probleme, discutii, barfe si cancanuri....sunt si astea interesante dar in incinta fara a parasi domeniul...zic si eu.

Daca va mai intalniti (si chiar cred ca ar trebui) haideti sa vedem cine ar fi dispus martea viitoate si facem o lista asa nu se va mai intampla sa ajunga cineva si sa nu gaseasca pe nimeni.

Eu vin Raoul.:y

Link spre comentariu

De cand cu aceasta miza "deosebita" ...CNOR, injectiile si curvasariile intre fostii prieteni la catarama, care ar fi sarit unul in foc ptr celalalt... de cand cu elitismul unor "putze sterile" intalnirea traditionala s-a spart, prieteniile s-au distrus ...facand loc unui joc tampit de orgolii si ambitii de curve cu doua fete! Cam asta a devenit comunitatea noastra scumpa!

Stau si ma uit in urma si constat cu mahnire ... ca am fost caini de rasa dar ne-am pierdut pedigree-ul si am devenit niste maidanezi cu totii ... :uameni

Scuzati-ma ptr limbaj ... :uameni Nu am fost destul de dur ...Am descoperit insa ceea ce stiam de mult ... "miza" e mult prea mica! Eu "m-am aruncat" de mult...nici macar cu full-ul din mana nu mai gust acest joc ... :hw

Totusi baietii din sud (clubisti sau nu)...se intalnesc periodic la Casa Iacob (intersectia centurii cu soseaua spre Oltenita) joia ... la ora 19.00! :wink:

Acesta este un plin semnal de alarma ...Da' cine naiba a furat maneta? :grin:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Pe centura......carciuma de tiristi.....hmmmm.....cand s-o muta Casa Iacob mai la bulevard, in centru, pe Corso, unde-si beau cafeaua obrazele subtiri, poate atunci sa mai reinvie intalnirile alea.......:ha::ha:

Link spre comentariu

Suntem toti truck-isti ... avem palmele batatorite, mana stanga bronzata ... ciolanul inca e la putere (apropos - ne-au pus azi pe masa un surogat de ciorba pe care am dat-o retur ...si nimeni nu a platit un leu!) ...unde in alta parte???

Link spre comentariu

Iti convine Yonutz...ca e linga tine:D

Nu Sorine, e langa noi! Ar fi culmea ca noi astia din sud sa ne dam intalnire undeva in Militari ... :ha: Si in plus parcarea e cat platoul de la Casa Poporului!

N-am mai pus poze cu ciolanul ...e tot atat de nasol! :ha:

Invitatia insa ramane deschisa ... si daca ar fi doritori, am oficializa cu placere in fiecare joi ... :grin:

Link spre comentariu

Daca-mi este permis.....

Joi la Iacob-Baietii din Sud-$x4 Bucuresti

Marti la Carre-Kamikaze nu au mai mers din lipsa de timp plus diverse personale

Marti -eu nu stiu unde dar se tinea sedinta intr-o perioada-ORR

Miercuri-la Cafepedia? 4x4 Romania

Luni Nu stiu unde,este barul unuia din baieti-4X4 Mania

Deci ai de ales,fara probleme,timp in fiecare zi a saptaminii sa fie.....exceptind ORR unde este declarata sedinta de club,cred ca poti merge oriunde fara probleme....chiar si acolo,nu cred ca te trimite nimeni la plimbare,dar oamenii au declarat sedinta de club,nu esti membru...nu prea ai ce cauta...

Ideea pe care o sustin este sa fie declarata o zi intilnire fara apartenenta la club,culoare de ochi , marime de buzunar,putza sterila,teorie de choi-participa dar nu se baga.....

Fara birfa,mincatorii si cutite pe la spate....asta ar fi ideal,o bere,povesti cu noroi,iesiri....intilnirile asa zise de club,intre cunoscuti vechi,nu sunt agreate de toti.....sincer onutze,dak as intra eu la Iacob ,joi ,lumea m-ar intelege 90% gresit....fara suparare,nu crezi...?!?

Si invers,ar lua-o ca un afront sau ca o spionada....chiar dak nu ar avea nici o urma de intentie....

Asadar,locatie noua,oameni noi,securi ingropate,pipa pacii.....acum sa vad....exisata oameni noi si doritori,in primul rind?

Si oameni vechi dispusi sa rida si sa povesteasca ceva amuzant de la iesirile lor?

:tk pentru atentie!

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

@Raoul:

Si dupa ce te vei duce la vreuna din intalniri, luni, marti, miercuri, joi, sau cand o fi, vei cunoaste o parte din membrii comunitatii 4x4,

apoi vei fi bucuros sa te faci cunoscut acestora,

apoi vei fi fericit cand vei merge la intruniri prietenesti sau la concursuri,

apoi vei constata ca nu toti sunt cum ti-ai imaginat ca sunt si ca, vrand-nevrand, simpatii si antipatii se creaza,

apoi vei incepe sa alegi cu grija intalnirile la care mergi, intalniri la care inainte ai fi facut orice ca sa fii primit,

apoi se va trezi spritul de competitie in tine, spirit care te va indemna sa-i umilesti pe antipatici si sa-i depasesti lejer, la bunul simt, pe cei simpatici,

apoi ai sa te gandesti sa-ti faci propriul club, care sa fie cel mai club dintre cluburi,

apoi ai sa participi la Campionatul National cu indarjire si ferocitate, calcand peste toti si toate, dornic sa demonstrezi tuturor ca tu esti miezul,

apoi Campionatul National va fi castigat de cineva de care poate nici n-ai auzit, pentru ca nu posteaza pe forumurile de specialitate, ci se da cu adevarat.

Apoi te vei uita in urma si vei constata ca, pe parcurs, ai pierdut esenta offroadului. Ai pierdut fun-ul.

Succes! Ne vedem peste doua sezoane!

Link spre comentariu

ASTRAL AI TRECUT PE LINGA IDEE....

Fratele Sensei,azi in mare bulan,a dat 2 goluri dintr-un sut...eu nu ma pricep la vorbe..asta le-a mestesugit perfect..la poarta aia trageam si eu....

Deci dak se poate fara toata explicatia de 2 ani concentrata de Sensei,vin si eu la intilnire cu toata lumea.....fara spirite supreme in offroad...doar bahice....si garantez ca-s multi bucuresteni la fel...din pacate, si aici toate taberele-s deacord,spiritul se mentine in cercuri restrinse....traiasca prietenii!

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Link spre comentariu

Astral,multumesc de invitatie,sincer apreciez.....

Din pacate proxima joi sunt plecat la Sighisoara...nu o sa uit invitatia!

Link spre comentariu

"..intilnirile asa zise de club,intre cunoscuti vechi,nu sunt agreate de toti.....sincer onutze,dak as intra eu la Iacob ,joi ,lumea m-ar intelege 90% gresit....fara suparare,nu crezi...?!?

Si invers,ar lua-o ca un afront sau ca o spionada....chiar dak nu ar avea nici o urma de intentie...."

RZVule, mi se pare mie sau ultima data cand te-ai cacat, nu cumva ...ai uitat sa te stergi la cur?:uameni

Spionada? Sa spionezi ce? Ca mancam un ciolan cu fasole si inca mai avem puterea vorbim patimas de sporturi cu fieratanii de firma? Bai omule, am impresia ca suferi de Bondiada zero-zero-7 ... :ha: Ia cu paine ...si odata la 6 ore ca "maladia" se pare ca ti-a invadat substanta cenusie ...:uameni

@Sensei

Ai mare dreptate in tot ceea ce spui ...

Daca lasam orgoliile la o parte si ne amintim clipa si motivele ptr care ne-am apucat de acest sport atunci ...:wink:

Link spre comentariu

Sensei, cu tot respectul pe care ti-l port, si te rog sa ma crezi ca esti unul dintre putinii oameni de aici care nu "s-a dat pe cur de la nimic", nu prea ai dreptate. Cand "capeteniile" de trib au hotarat sa mute intalnirea de marti in alta zi si din Carre in alt loc, TOTI CEILALTI OFFROADERI i-au urmat! De ce? Cine sa se supere ca vrei sa-ti faci club? Sau sa te dai sau sa demonstrezi ceva?

Care sa fi fost discutia care a condus la separare? "Bah, hai sa nu mai stam cu astia!" Iar ceilalti au zis: OK! Nu cei care au propus au gresit mult, ci cei MULTI care au acceptat. Asa ca....eu unul m-am resemnat.

Ma duc la Ionut si beau o cafea, ma duc la GPScu si pap o ciorbita buna, ies cu Goganu, ies cu Kamikazii, ma cert/impac.iar ma cert si iar ma-mpac cu cei ale caror suflete merita, ma vad cu toata lumea si sunt INTERNATIONAL, manca-v-as!:ypu Cand am sa vad sprancene ridicate, am sa le ignor! Si mi se rupe ca nu ma iubesc toti. Nici nu vreau si nici nu pot sa iubesc pe toata lumea in mod egal! Daca ma dau in campionat nu-nseamna ca nu ma pot rasturna ca prostul cand urc o bordura! Iar cand "ma rad" de unul si de altul o fac fericit, ca in scoala generala cand ne hahaiam aiurea pe niste prostii.

Asa ca dragul meu Sensei, am club, ma dau in Campionat, vreau sa-l bat pe Razvan GTC si pe Adi Kamikaze la puncte, dar NICIODATA in viata mea nu am sa propun si nici nu am sa urmez un "lider" sau un guru care-mi va spune "hai ba, sa nu mai stam cu altii", chiar daca eu nu sunt bine primit la orice masa!

A.... si mai e ceva: ai zis ca Campionatul va fi castigat de cineva de care "nu a auzit" care se da cu adevarat. Si eu ma dau "adevarat" si la fel ca mine se dau toti care participa la o competitie. Vomita de efort, au mainile rupte, vor sa castige, le este teama, frig, dar....se opresc si ajuta pe cel in cacat, chiar daca ala e un labagiu si stii ca vei pierde timp din timpul tau, dar il ajuti. Apoi....la Carre sau la mama dracu...te barfeste sau nici macar nu-si aminteste de tine. Astia sunt oamenii, dar tu continui sa faci la fel pentru ca in viata nu conteaza cum sunt EI, ci cum esti TU!

Editat de Petre Niteanu a.k.a. bullbar

Link spre comentariu

Bravo, asta-i spiritul! Fa ce-ti place fara sa-i deranjezi pe ceilalti si totul va fi perfect.

Unii vor competitie si adrenalina, altii vor relaxare si sprituri, unii fac rockcrawling, altii iubesc baile de namol sau se duc in calatorii de mii de kilometri prin pustiuri. Nu spune nimeni ca unii au dreptate iar ceilalti gresesc. Fiecare isi cauta fericirea in propriul mod. E loc pentru toata lumea pe planeta.

Link spre comentariu

Domnul Yonut,ia da-ti matale un mic avertisment pt vorbire deplasata si jignire gratuita......nu mai continui ca nu are rost sa intram in discutii.....

Este loc pentru toti,Sensei si Bullbar au dreptate,nu ar trebui sa conteze apartenenta la un club,ci omul .....

Am spus "si invers" referindu-ma la tine,sa intorci vizita ,si te iei de materia mea cenusie.....intentia era una buna,ai omorit-o in fasa....

Link spre comentariu

OFF TOPIC

Pana acum nu am comentat nimic la adresa SM-ului.

Limbajul ca limbajul, nu mai zic nimic ca vad ca oricum nu se intelege....

Dar poate invatam si noi sa folosim functia "Quote" ca poate unii nu inteleg ca ala este un citat si nici al cui este :tk

Viata e scurta si plina de KKT

Samurai 2002

Link spre comentariu

@raoul............acum mai esti sigur ca vrei sa mergi pe la vreo intalnire de club? :ha::ha::ha:

@sensei......te sustin domnu asociat :br......nu te stiam asa poet......dar sincer ai dreptate 99,9%

.........cei care POT, fac offroad, ....iar cei care NU POT, predau :2dr

Ne vedem in teren :old:old:old

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

Nu mai veniti ma la intalnirile noastre ca o sa va luam la bataie cu oua, rosii si ciolane de porc dezosate... :ha:

@Goganu

Fratele meu, fugi repede ca ti-a dat fun-ul in foc ... :uameni

Observatie:

Cum se face ca aceia care v-ati despartit cu mucii taras si lacrimile inodate de acest forum, ca oricum era subtire, bazar sau ce mama dracu mai era ....intotdeauna aveti ceva de COMENTAT? :grin: Ca nu inteleg ...Oi fi greu de cap sau berea care am consumat-o o fi fost stricata? :uameni

Link spre comentariu

OTV in direct.

Aici sunt orgolii tata nu gluma...

Eu nu am... ce ma fac? Se pare ca nu ma incadrez... Vroiam si eu sa beau un cico si atat sa cunosc pasionati de .... nu mai stiu acum cum ii zice... sa aflu una alta sa invat ceva daca se poate ... sa scap de stresul de peste zi si cam atat.

Deci tre sa fiu atent cand si unde ma duc sa nu se interpreteze...aaaa. ce buna-i totusi apa de acasa, si rece.

mda...:f2:C

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare