Yonutz Postat Iulie 12, 2010 Partajează Postat Iulie 12, 2010 Re: Dreamer`s s-a mutat in Carre Iti dai seama daca aici suntem asa de rai ...in realitate ... :dr3:sht:F:ps:bcslp:f1:ce Auziti ma, la ultima iesire, de ce n-ati pus-o paia cu ala care fugea pe campuri cu cutitul infipt in spate in cautarea unui veceu ecologic ca nu se mai putea tine ??? :uameni In realitate e mult mai rau sa stii (nu recomand :ha:)... ne intalnim, ciocnim o bere, un suc sau ... ce a mai ramas de spart, mancam o friptana buna, povestim cu patima de meteahna noastra, proba clara de divort, legata de fiare de firma ...ne incolonam si mergem linistiti acasa... :ha: @Goganu Da fratele meu, ...firu ...firu ... si patrafiru ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Iulie 12, 2010 Partajează Postat Iulie 12, 2010 Re: Dreamer`s s-a mutat in Carre ......in general.....daca cineva doar citeste si nu ne cunoaste......zice ca am fi in stare sa ne skimbam reductoarele intre noi pe shestake ... :ha::ha::2dr Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 12, 2010 Partajează Postat Iulie 12, 2010 Re: Dreamer`s s-a mutat in Carre Mai rau ...Gogane ...cand imi dai inapoi pumnul ala de nisip care ti l-am pus in motor anul trecut in delta? Cata nesimtire dom'le sa uiti de datorii ... :uameni consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 Re: Dreamer`s s-a mutat in Carre Nu stiu daca am dreptul sa ma bag aici dar parerea mea este urmatoarea: Oricine este bine primit la casa iacob, si am simtit asta pe pielea mea. In acelas timp nu se poate zice ca stau aproape, ci fix in partea celalta a Bucurestiului. Prima data cand am fost acolo l-am sunat pe Yonutz de 10 ori sa imi spuna unde sa ajung, dar pana la urma am nimerit si parca eram de acolo, nicidecum un tip pe care multi il vedeau prima data, iar altii a doua oara... deci eu zic ca se poate. GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raoul Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 topic bun de inchis Da acesta este un topic bun de inchis. Astazi am fost acolo si ghici? Nimeni. Daca si ospatarii s-au exprimat " aaaa aia nebunii s-au certat rau de tot ca la usa cortului si s-au despartit si nu au mai venit de fff mult timp" atunci chiar ca trebuie sa stie toti fraierii ca mine ca nu au ce cauta acolo ca nu mai gasesc pe nimeni. Pacat o sa-mi mai incerc sansa joi....:x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 Re: Dreamer`s s-a mutat in Carre Raoul, Imi pare rau ca te-ai dus degeaba ... 1.Suna inainte sa mergi la un loc de intalnire 2.Nici noi (sudistii) nu ne intalnim in fiecare joi dar ne vedem aproape zilnic la "Spitalul lui Didone" sa mai schimbam o perfuzie, un pampers, sa mai ne injectam cate o "doza", sa mancam un gratar facut la meserie ...chestii de rutina, nimic important! 3.Cat despre ultima cearta ... te asigur ca niciunul dintre noi, "sudistii" nu am mai fost in Dreamers/Carre de aproape un an ...deci nu stim nimic ... :uameni Dupa luna de concedii august incercam sa tinem saptamanal aceasta intalnire de joi la vestita "Casa a lui Iacob" ... Luna aceasta pot sa-ti spun ca ne vom vedea acolo 100% pe 29.07.2010 ora 19.00 (ultima joi din luna ...:grin:) ptr a face bilantul lunii trecute si ptr a stabili detaliile finale ale umanitarei pe care o vom desfasura pe 31.07 Respecte, Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 Re: Dreamer`s s-a mutat in Carre De saptamina trecuta s-au reluat intilnirile la Carre.....martea dupa 20.00 zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 Re: Dreamer`s s-a mutat in Carre da...am pierdut discutia asta...dar, acu ca am reperat-o, pot sa zic ca e bine ca traditia s-a reluat si voi veni cat de des am sa pot. Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat August 3, 2010 Autor Partajează Postat August 3, 2010 Re: Dreamer`s s-a mutat in Carre da...am pierdut discutia asta...dar, acu ca am reperat-o, pot sa zic ca e bine ca traditia s-a reluat si voi veni cat de des am sa pot. GURU al offroadului romanesc, te asteptam diseara sa discutam discutii :x KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Re: Dreamer`s s-a mutat in Carre GURU al offroadului romanesc, te asteptam diseara sa discutam discutii :x bah, mistocarule...guru my ass! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Re: Dreamer`s s-a mutat in Carre Atunci posesorule de guru!:ha::ha::ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Re: Dreamer`s s-a mutat in Carre Daca-i cu guru vin si eu.....am auzit ca stiu astia niste chestii......se cheama spirala,parca......:ha: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
navara Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Re: Dreamer`s s-a mutat in Carre voi asteptati-l pe guru poate va face o videoconferinta din africa :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate