preda ion Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 :banana asa cum mi-am zis, am cumparat si eu un patrol ca toata lumea are.mai trebuie gadilat putin pe la sasiu, electrica, servo directie, in rest e bun.nevasta-mea zice ca in interior arata ca un aro.cam asa e. :grin: nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: mi-am luat si eu patrol Sal stapanesti sanatos :h5 MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: mi-am luat si eu patrol felicitari sa-l stapanesti sanatos :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: mi-am luat si eu patrol cate patroale.....sau strans...sal stapanesti sanatos.... mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: mi-am luat si eu patrol :1 Asta e ala gasit intamplator ? Sa ai noroc de el "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: mi-am luat si eu patrol sa te bucuri de el, cat mai ai timp pana o sa ajungi la concluzia ca "autobuzul" e cam lung si te vei lua de mana cu Bullbar ca sa vi le Taiati :h5 sai ai bafta cu el Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: mi-am luat si eu patrol Sa-l stapanesti sanatos ! tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: mi-am luat si eu patrol Sa ai parte de el si satisfactii maxime! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: mi-am luat si eu patrol ......patrol RULZ :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boczarionut Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: mi-am luat si eu patrol sa te bucuri de noua achizitie :h5 Patroll Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: mi-am luat si eu patrol Sa-l folositi sanatosi. Si daca interiorul de la y60 seamana cu aro ... atunci bine ca nu a vazut sotia un samurai pe dinauntru. Sunt curios ce ar fi zis :grin: I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wyy Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: mi-am luat si eu patrol Sa-l noroiesti sanatos. :h5 frumos numar :grin: Have No Fear . . . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: mi-am luat si eu patrol Sa-l folosesti sanatos :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CYO Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: mi-am luat si eu patrol Sa te bucuri de el :h5 P.s. Tare numarul masinii Shake N' Bake !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
camsonat Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: mi-am luat si eu patrol Multe mii de ore de pilotat cu placere! Ce ai facut cu Terrano-ul? '89 Terrano 3.0L V6 VG30I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
didone Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: mi-am luat si eu patrol sa te poarte cu bine :h5 Nissan Patrol Rally-raid, 4.2, benzina Nissan Patrol Pick-up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: mi-am luat si eu patrol Sa`l stapanesti sanatos si fara incidente pe toate coclaurile :h5 :x ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: mi-am luat si eu patrol Sa ai noroc de ea :1 :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: mi-am luat si eu patrol Sa te bucuri de el.......... si sal stapanesti sanatos. :1 Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
preda ion Postat Noiembrie 12, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: mi-am luat si eu patrol :h5 mersi pentru felicitari sa raspund si la intrebari: l-am gasit intamplator duminica la magazinul Cora, terrano-ul il mai am inca plus unul neinmatriculat in stare de functionare.azi am fost si la RAR , e bine ca erau cam dubiosi stapanii :P , are rugina pe sasiu si am vorbit cu un tinichigiu sa-mi reconstruiaca zona carligului de remorcare.intradevar ca e cam mare si cred ca are ceva la pompa de servodirectie dar am impresia ca e la fel ca la terrano din care am vreo doua.am sa pun la punct si patrolu si terrano si ma hotarasc pe care-l tin. acum nevastamea ar vrea patfinder :ha: :ha: nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: mi-am luat si eu patrol Felicitari pentru achizitie. Pathfinder e o masina mai slaba , eu zic ca nu se poate compara cu Patrol sau Terrano. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Priboi Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: mi-am luat si eu patrol Sa te duca fara probleme pe unde vrei si sa il stapinesti sanatos. Apropo,ce motor are si la ce pret a fost? Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
preda ion Postat Noiembrie 12, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: mi-am luat si eu patrol :p am zis parca 2800TD, si am dat pe el 4500euro.trebuie gadilat putin ca e neintretinut. nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: mi-am luat si eu patrol din ce an este? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: mi-am luat si eu patrol Felicitari pentru alegere !!! Te urmez de aproape :h5 https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate