VIO TURCU Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: mi-am luat si eu patrol :1 sal stapanesti sanatos :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: mi-am luat si eu patrol :banana asa cum mi-am zis, am cumparat si eu un patrol ca toata lumea are.mai trebuie gadilat putin pe la sasiu, electrica, servo directie, in rest e bun.nevasta-mea zice ca in interior arata ca un aro.cam asa e. :grin: CU SCUZELE DE RIGOARE ...!!!! de unde stie sotia cum arata un aro pe interior ... ( nu m-am putut abtine ... :g :bravo :1 ) cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
preda ion Postat Noiembrie 13, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 Re: mi-am luat si eu patrol :banana asa cum mi-am zis, am cumparat si eu un patrol ca toata lumea are.mai trebuie gadilat putin pe la sasiu, electrica, servo directie, in rest e bun.nevasta-mea zice ca in interior arata ca un aro.cam asa e. :grin: CU SCUZELE DE RIGOARE ...!!!! de unde stie sotia cum arata un aro pe interior ... ( nu m-am putut abtine ... :g :bravo :1 ) :grin: a fost ta-su brigadier la CAP :x si a mers chiar si cu ims ca doar suntem de la tara :p anul fabricatiei e 1995 nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Noiembrie 13, 2009 Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 Re: mi-am luat si eu patrol 1995???? Sincer, te invidiez....... asa ceva vroiam sa-mi iau si eu 95-96 si modelul lung.... Bravo inca o data!! "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
preda ion Postat Noiembrie 13, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 Re: mi-am luat si eu patrol :p multumesc foarte mult pentru felicitari!!! :h5 nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Noiembrie 13, 2009 Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 Re: mi-am luat si eu patrol Felicitari! Sa il folosesti sanatos! NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
preda ion Postat Decembrie 11, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2009 Re: mi-am luat si eu patrol Sa te bucuri de el :h5 P.s. Tare numarul masinii :ha: acum are alt numar la nimereala B-15 hwo. nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate