Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

mi-am luat si eu patrol

preda ion

Postări Recomandate

:banana asa cum mi-am zis, am cumparat si eu un patrol ca toata lumea are.mai trebuie gadilat putin pe la sasiu, electrica, servo directie, in rest e bun.nevasta-mea zice ca in interior arata ca un aro.cam asa e. :grin:

pAT2.thumb.JPG.565ed3fbf129f153f98ee913ecfe6f21.JPG

nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: mi-am luat si eu patrol

sa te bucuri de el, cat mai ai timp pana o sa ajungi la concluzia ca "autobuzul" e cam lung si te vei lua de mana cu Bullbar ca sa vi le Taiati :h5

sai ai bafta cu el

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

:h5 mersi pentru felicitari

sa raspund si la intrebari: l-am gasit intamplator duminica la magazinul Cora, terrano-ul il mai am inca plus unul neinmatriculat in stare de functionare.azi am fost si la RAR , e bine ca erau cam dubiosi stapanii :P , are rugina pe sasiu si am vorbit cu un tinichigiu sa-mi reconstruiaca zona carligului de remorcare.intradevar ca e cam mare si cred ca are ceva la pompa de servodirectie dar am impresia ca e la fel ca la terrano din care am vreo doua.am sa pun la punct si patrolu si terrano si ma hotarasc pe care-l tin. acum nevastamea ar vrea patfinder :ha: :ha:

nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004
Link spre comentariu

Felicitari pentru achizitie.

Pathfinder e o masina mai slaba , eu zic ca nu se poate compara cu Patrol sau Terrano.

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

Sa te duca fara probleme pe unde vrei si sa il stapinesti sanatos.

Apropo,ce motor are si la ce pret a fost?

Sorin Priboi, aproape pieton ....

________________________________________________________________________________________________________

Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare