I.C. Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Mi-am facut comanda de cinci jante de otel care urmeaza sa-mi soseasca. Problema este ca nu am gasit negre si am luat albe , acum as vrea sa le vopsesc negre. Aveti cumva idee unde gasesc o vopsitorie buna (calitate + pret decent) in Bucuresti. Va multumesc Cand esti multumit sa fii pur si simplu tu insuti si sa nu te compari cu ceilalti, toti te vor respecta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maitre Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: Jante de vopsit. Mi-am facut comanda de cinci jante de otel care urmeaza sa-mi soseasca. Problema este ca nu am gasit negre si am luat albe , acum as vrea sa le vopsesc negre. Aveti cumva idee unde gasesc o vopsitorie buna (calitate + pret decent) in Bucuresti. Va multumesc Incearca la colegul nostru de forum cfantana 0722599385 Tuparu Vrei sa-l faci pe Dumnezeu sa rada? Fa-ti planuri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: Jante de vopsit. te pot rezolva eu vopsit 250 ron in camp electrostatic .....dar ideal ar fi sablate si vopsite 100 euro tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
I.C. Postat Noiembrie 12, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: Jante de vopsit. Multumesc ,am sa te sun marti sau miercuri cand imi sososc. Cand esti multumit sa fii pur si simplu tu insuti si sa nu te compari cu ceilalti, toti te vor respecta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
I.C. Postat Noiembrie 27, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2009 Re: Jante de vopsit. Multumesc GPScu ! Jantele au iesit foarte bine ,am sa revin cu foto. Cand esti multumit sa fii pur si simplu tu insuti si sa nu te compari cu ceilalti, toti te vor respecta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Noiembrie 27, 2009 Partajează Postat Noiembrie 27, 2009 Re: Jante de vopsit. Cu placere domnu :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate