Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

VW 4x4

Vizitator tim

Postări Recomandate

Vizitator tim
Daaa, am revenit. Am cautat ceva care sa se patriveasca, nu am gasit pana acum nimic care sa ma si tenteze. Cred ca cea mai buna varianta este aceea cu Syncro. O sa caut una.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

T3 syncro au fost unele si cu reductor.

Belea masina! a avut un prieten asa ceva.

Un T3 syncro a avut fratele meu dar nu am apucat sa fac nici o tura cu ea cu 4x4 pt ca un tzaran prost i-a dat jos cardanul de pe fata ca sa nu consume mult masina.

In schimb eu am avut in Golf 2 syncro GT, cu motor de 1,8 benzina pe carburator care papa benzina cat pentru o duba mare.

A fost prima mea masina 4x4.

Am bagat-o prin noroaie de abia se mai vedea culoarea masinii :grin: .

Mergea super fain si iarna prin zapada desi era joasa.

Din pacate nu am nici o poza cu ea, ca a fost demult si nu aveam aparate foto digitale pe vremea aceea. :grin:

Link spre comentariu

Vizitator tim
Ooo, Max ai calarit bestia aia mica de golf? Vazusem cateva, de calarit am apucat doar un colt de strada de curiozitate. Nu am putut sa merg cu ea pe teren. Nenea care venise cu ea la mine se grabea sa ajunga la Bv. Dar si asa am fost impresionat de felul cum tragea. Imi plac masinile cu mecanica simpla, robuste, si cat mai vechi. Povestea cu vw e asa: Stateam la o crasma cu un prieten si beam de o saptamana. Pe la inchidere a venit vorba de masini, avea omul un cielo si voia sa o vanda, si din vorba in vorba i-am spus visul vietii mele sa imi iau o duba gogoshar, sa o aranjez si sa ma plimb cu ea la mare-munte. Omul zice ca stie pe cineva care are o astfel de masina, eu ii zic ca am bani numai sa platesc consumatia, el se apuca sa sune la 1 noaptea pe nepoata tipului care avea masina, eu ii zic ca a baut destul, nepoata nu dormea, da, avea bunicul o rabla mare si rotunda, e vai mama ei, eu mai comand o baterie ca ma trezisem instantaneu si imi faceau ochii in cap ca lumina de la farul din Alexandria, nepoata suna pe mosneag, mosneagul nu dormea, spune ca are masina, ca o vinde, eu intrebam de pret, el zicea ca sa o vad - ce sa o mai vad! o iau asa, nu ca sa o vad. Pana la urma stabilim o intalnire peste cateva zile. Am baut bateria, am platit, ne-am urcat in masina si pe negandite ajungel la blocul mosului asa, fara intentie, gasesc acolo un cazan rupt si plin de chit, un cotetz in adevaratul sens al cuvantului, care aducea cu masina visurilor mele de atunci. A doua zi am facut rost de bani si am luat-o. O sa scanez niste foto sa le pun pe aici. Am muncit la ea o vara, aproape numai noaptea dupa ce veneam de la munci, si sunt multumit de felul cum arata. Ma tenteaza sa o vand, desi imi rup carnea de pe mine, numai sa o vad ca merge si ca e bine sanatoasa. Eu m-am cam dogit, si nu mai am timp de ea, decat in cazul in care o sa gasesc un Syncro sa ii dau viata sau mai stiu eu ce nebunie imi vine. Ma gandeam ca ar fi buna de facut sa o am pe post de casa pe roti sau ambulanta cand va mai dati voi prin noroaie. Am in interior un pat, mai ramane sa montez un suport pentru butoiul cu muraturi si niste port perfuzii cu palinca pentru pozitia "din culcat beau". A ! si o sora medicala blonda sa imi schimbe pansamentul regulat... Eh... vise taica, vise...
Link spre comentariu

Frumos!!! :h5 Visele astea tim, ne dau o motivatie a zilei de maine... si ne mai permit sa mai fim putin copii!!! Sa nu renunti la vise! :h5

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu

Ooo, Max ai calarit bestia aia mica de golf?

Am tinut masina aceea cam un an de zile. Am calarit-o si vara si iarna si pot sa zic ca mergea foarte bine.

Am dat-o pana la urma pt. ca consuma enorm iar la vremea aceea (1995 parca) eram angajat si, desi aveam salariu mare, se cam simtea. Dar pana la urma am cumparat un Audi 200 turbo asa ca nu am facut nici o afacere din punct de vedere a consumului. :grin:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare