flaviu Postat Octombrie 11, 2007 Partajează Postat Octombrie 11, 2007 salut din ce an are Jimny euro trei? ca vreau si eu unu. Multumesc Toyota RJ 70 1991 2.4 b http://www.cert-transilvania.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Octombrie 11, 2007 Partajează Postat Octombrie 11, 2007 al meu o iesit din fabrica in noiembrie 2002 si are euro3 cod motor : G13BB cred ca dupa 2001 s-au produs motoare euro 3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Octombrie 11, 2007 Partajează Postat Octombrie 11, 2007 jimny euro 3 Atentie ,,am luat jimny cu motor G13BB fara euro 3. Cel mai relevant este raspunsul RAR si musai sa aiba 2 sonde lamba,,una la intrare in KAT sa alta la iesire din KAT. Dar din 2002 aproape 100% este euro3 Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nautilus Postat Octombrie 12, 2007 Partajează Postat Octombrie 12, 2007 jimny Salut, incepand din 2001-2002 Jimnyurile japoneze sunt euro3, tipul motorului : M13A , cmc:1328,82CP. iar din 2005 cele cu 86CP(vvt)sunt euro4. cele diesel din 2006(86CP!)sunt euro4. (cele fabricate in Spania nu l-am studiat) ...JIMNY goes anywhere... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Octombrie 13, 2007 Partajează Postat Octombrie 13, 2007 jimny Atentzie la diesel cu 86 cai ! motorul este de Renault 1.5 si nu prea a incaput el sub capota ! ia uitatziva la tzeava de eshapament cam pe unde este !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! un "fericit" posesor a incercat sa o ridice din suspensie si spre stupoarea "tzava" nu a fost de acord ! smile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Octombrie 20, 2007 Partajează Postat Octombrie 20, 2007 daca in cartea masinii scrie D4, atunci sigur ii euro3, nu? poata careva sa isi dea cu parerea, cam din ce an ar fi bun un jimny sh? ma refer la 1,3 cu 82 CP, adica perioada 2001 - 2005 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Octombrie 20, 2007 Partajează Postat Octombrie 20, 2007 daca in cartea masinii scrie D4, atunci sigur ii euro3, nu? poata careva sa isi dea cu parerea, cam din ce an ar fi bun un jimny sh? ma refer la 1,3 cu 82 CP, adica perioada 2001 - 2005 D4 =Euro3 pai vezi de una cit mai tinara ! caroseria nu este zincata .....chestie de rugina. smile dar cu un efort minim si cu un pic de zeama impotriva ruginii nu apar probleme mari . http://www.korrosionsschutz-depot.de/sh ... tr1251.htm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Octombrie 20, 2007 Partajează Postat Octombrie 20, 2007 ahaaaa... deci jimny are tabla zincata doar dupa 2005?? bun, care sunt punctele sensibile de verificat la o masina de prin 2001, 2002 sa zicem? impotriva ruginii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Octombrie 21, 2007 Partajează Postat Octombrie 21, 2007 ahaaaa... deci jimny are tabla zincata doar dupa 2005?? bun, care sunt punctele sensibile de verificat la o masina de prin 2001, 2002 sa zicem? impotriva ruginii ........nici pina azi nu e zincata ! smile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Octombrie 21, 2007 Partajează Postat Octombrie 21, 2007 ok, o merit :P :grin: oricum, m-am hotarat pe jimny dinainte de 2005, chit ca asta nou are motor vvt cu o curba mai buna a cuplului... si din ce oferte am vazut pana acum pe net, cel mai vechi dintre cele care ma tenteaza este din 2002... deci maxim 6 ani vechime. chiar si daca nu este zincata, tabla rezista 10 ani, daca nu a fost reparata sau nu a lasat-o proprietarul cu rahat de pasare pe ea pana la perforare... ma distreaza ca multe anunturi specifica "niciodata off-road" :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Octombrie 22, 2007 Partajează Postat Octombrie 22, 2007 jimny sint o gramada pe aici asha ca vei gasi cu ushurintza ce cautzi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Octombrie 22, 2007 Partajează Postat Octombrie 22, 2007 nenea, daca sunteti la stuttgart si ziceti ca sunt o gramada pe acolo, nu puneti ochiu pe niste oferte bune si pentu mine? :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Octombrie 23, 2007 Partajează Postat Octombrie 23, 2007 englezii spun ca euro 3 se face chiar din 1998! http://www.parkers.co.uk/cars/specs/dat ... eriv=15686 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Octombrie 23, 2007 Partajează Postat Octombrie 23, 2007 chiar si la RAR se spune asta :) http://www.rarom.ro/Liste_euro3.pdf ceea ce inseamna ca pot lua si un jimny cu motorul de 80 CP, mai ieftin... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Decembrie 11, 2007 Partajează Postat Decembrie 11, 2007 sper ca nu fac o boacana :) dar uite ce am gasit pe celalalt forum: http://www.4x4mania.ro/forum/viewtopic.php?t=4890 un jimny frumos foc, in stare (declarata) f buna la 8800 euro, cica inmatriculat. am sunat si, de fapt, nu e platita taxa de prima inmatriculare. si, din cate am inteles, omul crede ca masina lui e euro4, numai ca e euro3 si tpi e inca 950 euroi... in plus, cum is io carcotas, ma gandesc: masina din 2003.. doar 24.000 km... nu o fi dat inapoi kilometrajul prea mult? :)) oricum, ma tenteaza... da' nu strica si alte pareri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Decembrie 12, 2007 Partajează Postat Decembrie 12, 2007 cred ca doar VVTul are euro4 verifica la RAR inainte sa-l cumperi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Decembrie 12, 2007 Partajează Postat Decembrie 12, 2007 dap, doar vvt-ul are euro4 :) se pare, insa, ca proprietarul masinii nu stie asta... si nu as vrea sa fiu in locul lui cand o sa aflu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Decembrie 12, 2007 Partajează Postat Decembrie 12, 2007 se poate face o reverificare la RAR care costa ceva, 600euro parca ; daca iese bine te-ai scos daca nu ramai cu banii dati jimny euro 4 : VVTul si dieselul de 86cp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Decembrie 12, 2007 Partajează Postat Decembrie 12, 2007 na, ca o aparut si aici la vanzari :) ia sa vedem ce comentarii primeste... jimny cu motorul asta, 1328 cmc si 82 CP este euro3 suta-n mie! ceea ce inseamna ca pe actele de germania scrie D4... cred ca de aici confuzia. acum ramane de vazut daca va cere omul mia de euro in plus aferenta taxei... adica masina va fi peste 9500 euroi hat bine, aproape 10.000, deci mai pui 1000 si iti iei direct jimny euro4 :) grea dilema Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nautilus Postat Decembrie 12, 2007 Partajează Postat Decembrie 12, 2007 jimny na, ca o aparut si aici la vanzari :) ia sa vedem ce comentarii primeste... jimny cu motorul asta, 1328 cmc si 82 CP este euro3 suta-n mie! ceea ce inseamna ca pe actele de germania scrie D4... cred ca de aici confuzia. acum ramane de vazut daca va cere omul mia de euro in plus aferenta taxei... adica masina va fi peste 9500 euroi hat bine, aproape 10.000, deci mai pui 1000 si iti iei direct jimny euro4 :) grea dilema in brief scrie clar ca este euro3, iar pretul masinii este mai mult decat ok! ...JIMNY goes anywhere... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Decembrie 12, 2007 Partajează Postat Decembrie 12, 2007 daca la pretul masinii de 8800 euro mai adaugi tpi in val de 946 euro, ti se pare ca mai ramane ok? :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Decembrie 12, 2007 Partajează Postat Decembrie 12, 2007 mai ramai si cu bani sa-i schimbi culoarea :fk2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Decembrie 13, 2007 Partajează Postat Decembrie 13, 2007 Sa ma bag si eu in seama, ca dor eu si Figo mai lipseam :D La 8800 plus 946, sa fiu al naibii daca mi se pare pretul corect. eu am dat pe a mea cu vreo mie mai mult, VVT cu 11000 km pe ea. Altfel ... interesanta ideea sa iei una din asta pre-VVT la un pret bun (adica cat mai ieftin :hw - nu la pretul asta), pui pe ea grupurile de VVT (raport 1:4,3), gasesti pt ea aftermarketuri, si o faci monstru ! Nu stiu cum e cu rapoartele de Low, parca e mai redus VVT-ul, dar nu sunt sigur. Pt ca rapoartele normale sunt mai reduse la pre-VVT. Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Decembrie 14, 2007 Partajează Postat Decembrie 14, 2007 salve gabitzu :) dap... asta ziceam si eu, ca daca mai pui tpi te duci la peste 9500 si deja nu mai este rentabil... daca omul o da cu 9000 pret final (inclusiv tpi), deja e altceva, ar fi o oferta interesanta. dar carcotasul de mine tot se intreaba daca o fi real kilometrajul :-P P.S. nu mai pui nimic la proiectul veveritzoiului tau? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Decembrie 14, 2007 Partajează Postat Decembrie 14, 2007 jimny ........iatzi odat mashina ! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate