Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

jimny euro 3

flaviu

Postări Recomandate

Vizitator jimny8

Re: jimny

........iatzi odat mashina ! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

cine, eu?

:hm deocamdata am niste probleme familiale si a trebuit sa renunt la imprumut, dar nu am renuntat la idee. e obiectiv pentru anul care vine

:h5

pana una alta, anunt de jimny la 8000 euro, relativ similar cu subiectul nostru rosu:

http://autoscout24.de/Details.aspx?id=vmuiu4ay3wqh

deci... putem pune placa aia cu halatul, nu?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

........iatzi odat mashina ! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Ia uite cine apare ... acum suntem toata gashca :h5 , am stricat definitiv topicul omului

@jimny8: acum de sarbatori ma intorc casa, vad ce se poate cumpara/pune in perioada asta, dupa care la primavara ma apuc de ea ...

Intre timp astept sa-ti iei tu si sa pui OME pe ea sa vad cum merge :P Astept sa faca altul miscarea, si eu sa merg la sigur ... :hm

Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender"
Link spre comentariu

Vizitator jimny8

aoleu, ce-mi forteaza oamenii mana!!

weekendul asta am iarasi pe mana un mitsubishi L200 (cu care o sa merg la umanitara din buzau) si, trebuie sa recunosc, imi surade muuuuult mai mult un jimny decat un offroader din asta mare :)

dar la anu'. si la multi ani, ca tot veni vorba :))

P.S.

se face un topic separat de urari de sarbatori, cum a fost cel pentru ziua lui Max? :hi

Link spre comentariu

Vizitator jimny8

@gabitzu

Intre timp astept sa-ti iei tu si sa pui OME pe ea sa vad cum merge :P Astept sa faca altul miscarea, si eu sa merg la sigur ... :hm

pai stai ca mai este si procomp si un nene in franta, meason... am mai gasit si alte chestii in afara de OME :)

dar nu mai zic nimic pana nu am masina. o sa ma bag in seama in alte privinte :)

Link spre comentariu

se face un topic separat de urari de sarbatori, cum a fost cel pentru ziua lui Max? :hi

Cand e plictiseala pe forum se poate un face un topic separat pt orice. Sau cum am facut noi, am acaparat topicul asta :bn

Link spre comentariu

pai stai ca mai este si procomp si un nene in franta, meason...

Am povestit eu cu nea ProComp, m-au aburit ca pt Jimny cel nou n-au nimic, adica nu se potrivesc ... nu cred ca poate fi asa ... desi e adevarat ca s-au modificat un pic suportii de amortizoare la noul model

tocmai de aia astept sa-ti pui tu :P

Link spre comentariu

Vizitator jimny8

pai daca ti-a trebuit vvti :) cu "botoane" in loc de maneta pentru 4wd...

ma intreb daca de la 1 ianuarie 2008 o sa se schimbe ceva cu taxa asta... e cam frustrant sa dai aproape 1000 de euro pe tpi, cand de banii astia iti iei doua randuri de pneuri super!

si ma simt nedreptatit ca io sa dau de trei ori mai mult pe tpi decat tine! :x

Link spre comentariu

pai daca ti-a trebuit vvti :) cu "botoane" in loc de maneta pentru 4wd...

Raport in grupuri 4,3 , raport low-range 1:2, 86 CP, VVT, interior mult mai fain, mda, mi-a trebuit VVT "cu botoane". :dr2

Plus ca io avut noroc si am un model destul de dorit, VVT-ul cu bara de model vechi, nu cu asta noua care e mult mai joasa si calca pe nervi pe toata lumea ...

Link spre comentariu

Vizitator jimny8

mda... mai nou, mai evoluat.

teoretic :) ca deocamdata la asta is bun

:F

dar vezi si tu cum e cu aftermarket. chiar ma batea gandul sa ma orientez spre samurai... dar, na, daca jimny imi place... asta este acum :)

Link spre comentariu

pai stai ca mai este si procomp si un nene in franta, meason... am mai gasit si alte chestii in afara de OME :)

imi place ca macar te documentezi :grin:

procomp is de competitie dupa cum si numele

iar Méasson e tata samuraiului - are kit de elicoidale la 1900 euro si probabil o fi avand si kit de lamelare pt jimny :ga dar mai ieftin

Link spre comentariu

Vizitator jimny8

imi place ca macar te documentezi :grin:

procomp is de competitie dupa cum si numele

iar Méasson e tata samuraiului - are kit de elicoidale la 1900 euro si probabil o fi avand si kit de lamelare pt jimny :ga dar mai ieftin

de la mai multi tipi de pe un forum suzuki francez am inteles ca are si pentru jimny: suspensie, cutie de transfer, semiplanetare ranforsate, etc (chestii f profi, e adevarat)

numai ca eu nu ma gandesc la offroad extrem cu jimny, deci nu ma intereseaza modificari ample, ci doar pentru cresterea eficacitatii in offroad mediu.

Link spre comentariu

• 5 săptămâni mai târziu...
Vizitator jimny8

mama mia, ce pot eu sa inteleg de aici?

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=2

vanzatorul zice ca in actele masinii scrie euro4, dar motorul asta se incadreaza la euro3, dupa datele oficiale. dar omul o tine pe-a lui, ca asa scrie in acte (cica nu D4, ci euro4). in plus, kilometrajul mi se pare cam mic pentru varsta masinii...

deci, ce parere aveti: tzeapa sau nu? 8)

Link spre comentariu

Vizitator jimny8

ok... suna-l pe tip doar de control, sa il vezi cum o tine pe a lui. probabil il iau nervii cand se gandeste ca a luat teapa...

pe mine m-ar lua nervii daca as cumpara masina si as descoperi ca este vorba de fals in acte...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare