Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Targ de tunning si accesorii offroad - Covasna Trophy 2009

zolameister

Postări Recomandate

Am placerea sa va anunt ca am reusit sa intram pe ultima suta de metri cu organizarea PRIMEI EDITII a TARGULUI DE TUNNING SI ACCESORII OFFROAD care va avea loc la Cupa Covasna Trophy 2009 intre 26-29 noiembrie. Aici veti putea gasi de la echipamente de protectie, piese pentru masini, elemente de tunning (bullbaruri, trolii, kituri de inaltare, cauciucuri etc) pana la service-uri de specialitate ...tot. Totodata vom avea si o expozitie auto cu marcile de renume in "offroad". Va asteptam sa ne vizitati!

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: TARGUL DE PIESE SI TUNING OFFROAD de la "COVASNA THROPHY"

Salutam initiativa celor de la Club4x4 Brasov ptr ca fac posibil ca la organizata lor sa se promoveze si astfel de evenimente! :bravo

Inca un motiv in plus sa nu lipsiti de la Covasna (macar in vizita sa treceti pe acolo)! De asemenea din surse sigure stiu ca baietii de acolo v-au pregatit si alte surprize placute! :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Imi pare rau ca n-am stiut din timp, poate ma inscriam si eu la targ cu un stand.

Poate data viitoare.

Succes, iar daca voi putea, va voi vizita macar.

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

Interesant ... tentant ... poate venim in vizita ... ! :hi

Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie

Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT

Bicicleta TREK 3700

"Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain."

4x4Maniac's is where we are

Link spre comentariu

Multumim pentru urari!Club 4x4 Brasov crede in acest eveniment,crede ca va creste si ...vom avea si noi o expozitie nationala de domeniu.... :h5

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

@asfalttango....nu mai sunt prea multe zile..... :h5

ptr cei care doresc sa vina in vizita le recomand sa vina la trial....va fi aproape de P Sarata iar accesul este f usor.....iar spectacolul va fi unul de zile mari :grin:

Link spre comentariu

Re: Targ de tunning si accesorii offroad - Covasna Trophy 2009

Pina la anu'incercam un show mai mic acum...... surprize la standuri,am facut aprovizionarea cu palinca pentru incalzit sufletul,free pt participanti si vizitatori,productie proprie ,ghetute si hainute pentru nebunii offroad:grin: ,T-max :grin: si Gepetto Automobile :grin: pentru vizualizat,pipait,cumparat totul la pretul de magazin/ forum,direct la fata locului.....

Va anuntam ca puteti sparge linistiti porcusorii pt Mos Craciun :ha: :ha: :ha: asta sa nu spuneti ca nu stiati!

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

....... palinca pentru incalzit sufletul,free pt participanti si vizitatori,productie proprie ................ :ha: :ha: :ha: asta sa nu spuneti ca nu stiati!

Haida-de....omoara-ma cu zile : te-ai facut producator de spirtoase! :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

Nuuu avem o casa langa Sighisoara,a venit cu tot cu livada......mere,prune,piersici.......eu am timp liber berechet........am stat pe acolo......nu vind nimic.....dau doar la prieteni si nu pentru acasa,asta in limita in care nu diminuez rau rezerva strategica :ha: :ha: :ha:

Vecinu' ,sas,plecat la D :grin: dupa revolutie vine in fiecare toamna cu un prieten/coleg de munca din Maramu',pentru lichidul asta uleios......anul asta am profitat de ei :grin:

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Link spre comentariu

Razvane... vezi sa nu iei prea multa la bord ca o sa incurci bocancii si o sa vinzi masuri diferite la aceeasi pereche ... :ha:

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Stai calm ca am echipa :grin: ,dimineata ne trezim linistiti,luam sosonii la puricat si daca ai primit snorkel sau sufa cu ocheti in loc de pantofiori.....norocul tau!

Da tu ce vorbesti bre,ca esti primul pe lista la alt concurs,la Bucuresti,la caldurica si spectatoare siliconate ahtiate dupa masini decapotabile.....

Link spre comentariu

Pentru anul 2010 incercam un mega show inclusiv cu firme de afara

Inceputul intotdeauna e mai greu Sa fie intr-un ceas bun. Mult succes !

Multumiri pentru urari

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu

Inca un motiv in plus sa fiti prezenti la acest targ! In cadrul standului Land Atelier / Japan Parts va exista un tester de diagnoza si corectare erori ptr LAND ROVER! Toti participantii prezenti la eveniment, concurenti sau vizitatori posesori de LAND ROVER vor putea beneficia gratuit de serviciul de diagnoza si/sau "corectarea erorilor" ptr masina sa!

Link spre comentariu

Inca un motiv in plus sa fiti prezenti la acest targ! In cadrul standului Land Atelier / Japan Parts va exista un tester de diagnoza si corectare erori ptr LAND ROVER! Toti participantii prezenti la eveniment, concurenti sau vizitatori posesori de LAND ROVER vor putea beneficia gratuit de serviciul de diagnoza si/sau "corectarea erorilor" ptr masina sa!

Asta chiar suna interesant...din ce zi vor fi acolo cei cu testerul?

Land Rover Discovery td5 1999

Jaguar XJ8 2002

Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017

Link spre comentariu

Am inteles ca pe toata durata targului ...Vorbeste cu Catalin de la Japan Parts . El iti va da mai multe detalii!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare