Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

motor swift gti pe samurai

akos.kacso

Postări Recomandate

Re: motor swift gti pe samurai

Centurion, daca postezi aprecieri de costuri e bine sa mentionezi si faptul ca acestea sunt valabile pentru tine, nu si pentru altii. Nu-i tin partea, dar observatia lui Farfarello devine corecta daca tu iti poti reduce costurile prin diverse compensari, e posibil ca cineva sa iti ia cifrele de bune si sa se friga rau. Suntem un forum de pasionati, ar trebui sa fim amici, nu sa ne dam replici taioase.

Samurai incepator
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

depinde de bugetul alocat

motorul de swift potriveste pe cutia de samurai , cel de vitara doar cu flansa si alte adaptari .

Cunosti pe cineva care a facut conversia de la motorul 2.0 vitara pe cutia de Samurai .... sau sunt doar discutii ????

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

personal nu cunosc pe nimeni care vrea sa isi complice viata cu un v6 gurmand ,insa asa ...doar ca discutie ...au pus altii pe net

Oricum nu asta-i motorul de 2,0 ce trebuie ci altul mai rar de 2,0 4 cilindri tot 134 cp, distributie lant. Asta V6 nu ai ce face cu el.

KDJ 90, DID-163 hp
Link spre comentariu

Pt ZEP .... in martie 2010 am deschis un topic nou ( http://forum.club4x4.ro/showthread.php?51058-Stie-cineva-conversia-2-0-V6-Vitara-pus-pe-Samurai ) ... legat de conversia cu motorul de 2.0 4 linie sau v6 .... din pacate nimeni nu a raspuns ....

in filmarea pusa de tine , este pus un v6 dar NU cred ca pe cutia de viteze a Samuraiului ... ci cu totul ....adica cu cutia de viteze de GV

Pt motorarele de 1,6 8v sau 16v exista flanse adaptoare pentru cutia de Samurai ... dar pt motorul de 2.0 Nu am gasit nimik ....

Am studiat un motor de 2.0 4linie GV ...dat jos ... avand si o cuite de Vitara 1.6 jos , am incercat sa le imperechez ...(daca mergea , rezulta ca merge si pe cuita de Sami dar cu tot kitul volanta , ambreaj de Sami) din pacate prinderea volantei la 1.6 8v sau 16v pe vibrochen are 6 suruburi iara la cel de 2.0 ,8 suruburi parca ... deci nu merge ...

Mai incercam ....poate gasim o solutie concreta ....

Salutari ....

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

sub filmulet scrie asa

Fitted the engine, flywheel and clutch of the V6 to the 1.3 gearbox.

la altii gasim asa http://www.xtremezuksoffroad.com/index.cfm/do/Parts.Details/Suzuki-2-0-Liter-Suzuki-Conversion.htm?CatalogID=2&cat=1

era interesant sa faci o poza cu o volanta de 2.0 langa una de 1,6 sau 1,3 pt ca am gasit pe net o poza legat de ''potrivirea'' volantei de 1.6 pe vibrochenul de 2.0

DSC01152.JPG.8762c9cffe01d69ec1190a4f84452d79.JPG

DSC01153.JPG.2a479dbd08e683c6b38f62ae6f9283aa.JPG

Link spre comentariu

sub filmulet scrie asa

Fitted the engine, flywheel and clutch of the V6 to the 1.3 gearbox.

la altii gasim asa http://www.xtremezuksoffroad.com/index.cfm/do/Parts.Details/Suzuki-2-0-Liter-Suzuki-Conversion.htm?CatalogID=2&cat=1

era interesant sa faci o poza cu o volanta de 2.0 langa una de 1,6 sau 1,3 pt ca am gasit pe net o poza legat de ''potrivirea'' volantei de 1.6 pe vibrochenul de 2.0

E interesant ce ai pus pe topic .... numai ca ''EI'' folosesc o (custom flywheel) ... exact ceea ce ti am scris mai sus ..

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Revenind la subiect, m-a batut si mie la un moment dat gandul la un motor de gti insa pe langa faptul ca e un supermotor numai in ture, costurile te duc binisor sus, atunci cand vrei sa faci treaba ca la carte. Farfarello este indreptatit sa faca afirmatii despre swap pentru ca a trecut prin asa ceva. Daca il montezi singur pe masina sigur ca mai salvezi niste costuri importante. La un swap de motor trebuie sa iei in calcul si un ambreiaj nou(asta daca nu ai deja unul tzapan), consumabile schimbate, fabricat diverse piese de adaptare, realocare. Real, un swap de motor gti eu il gasesc ca valoare pe la cel putin 1000E.

4x4
Link spre comentariu

• 5 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare