AdiOnWeb Postat Noiembrie 13, 2009 Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 Noaptea asta trebuie sa ajung sa cumpar de la un cetatean o masina avariata frontal ! Vine o cinste frumoasa pentru un coleg din Iasi care poate sa dea o fuga sa vada masina ! Ma intereseaza sa fie motorul intreg ! Mentionez ca nu e nici o afacere , cumpar motor pentru masina mea ! Astept foarte urgent un bip la 0726499910 !!! Multumesc anticipat !!! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Noiembrie 13, 2009 Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 Re: Rugaminte pentru un coleg din IASI !!! Unde anume in Iasi? Eu peste 2 ore plec incolo si stau pana Sambata. Daca nu ai rezolvat, da-mi un tel, sms, 0745.91.31.61 OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Noiembrie 13, 2009 Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 Re: Rugaminte pentru un coleg din IASI !!! Daca nu te rezolva Klez,dupa ora 14 pot trage eu o fuga sa-l vad. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate