ekkakon Postat Noiembrie 13, 2009 Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 Re: Padurea Baciu Poate facem un topic special ..... "BIZAR 4X4" ! Ce ziceti ? :x http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Noiembrie 13, 2009 Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 Re: Padurea Baciu Am locuit in Cluj multi ani ( vreo 15 ) , ultimii 4 in zona Cordos , zona preferata de iesit la iarba verde ( cu copii mici cu tot ) era padurea Baciu. Niciodata nu am patit nimic suspect desi auzisem zvonurile despre OZN -uri si alte alea. Parerea mea : povesti de adormit copii ! 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Noiembrie 13, 2009 Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 Re: Padurea Baciu Mai nu fiti rai. Copii se adorm cu ceai din cosnita de mac :grin: Astea sunt povesti de speriat copilasi. Si ca sa o dau tot pe gluma, cum ii sta bine drumetului, io zic ca pe vremea cind se potcovea puricele cu 99 de ocale de fier si tot sarea pina la cer, acolo (n.r. - padurea baciu), era locul de prunit (put-put) a satenilor din localitatea ce urma sa devina mindrul oras in care domiciliez cu buletinul, si ca sa nu carecumva sa mearga copchii sa-i prinda in flagrant cu delictul afara din nadragi, le-au turnat povesti cu pesti si ilene consanzene care prindeau copchii mici (sub un metru 20 cm) si ii flocaiau la floci. No, da' daca voi vreti sa ne dam pacolo, asa prieteneste, ne dam. Recomand inainte de iesire tunsul la zero intre craci. Asa, chiar daca apar ielele alea, scapati 100% neflocaiti. No, io va astept si va doresc flocaiala maxima la floci :h5 I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blueheart Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 Re: Padurea Baciu :ha: :ha: :ha: "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Noiembrie 14, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 Re: Padurea Baciu Fiecare e liber sa creada ce vrea. Cum ziceam, eu ma voi ocupa de gratare, dar la liziera :h5 :ha: "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 Re: Padurea Baciu :hi Am patit si eu o "chestie" asemanatoare, dar in cazul meu s-a Klarificat a doua zi, cind am vazut cit lipsea din sticla de "Emergency First Aid" (citeste rachie). Treaba cu "panta miraculoasa" din Maramures (pozitie geografica:N47 42.302 E23 55.074, altitudine: 786m), am clarificat-o anul trecut. E iluzie optica. Intr-adevar ochii iti spun ca apa curge la deal, dar GPS-ul si bolobocul iti zic contrariul. Tu vezi ca mergi la vale, dar trebuie sa bagi treapta mai mica de viteza, ca-ti moare motorul. Oricum, o recomand,merita vazut LIVE!!! Despre padurea Baciu...; deja stiu unul din obiectivele pe care le voi vizita la anu`. Si eu imi tot doresc sa mai fiu o data copil. :ha: Sper ca n-o s-o deranjeze pe fiica-mea (15), sa-si duca tatal la gradinita, ca doar si eu am dus-o pe ea. P.S.: Pt. elucidarea oricaror fenomene paranormale, X-file, Mistery, UFO, Alien, etc. ma ofer cobai voluntar. PATROLATOR Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sleek Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 Re: Padurea Baciu Am stat in Grigorescu douazeci si ceva de ani... acum stau in cartierul Marasti (muuult mai seleect) :P Pot spune ca am copilarit prin zona hoia / baciu. Era zona preferata de mers cu bitza prin padure... mai ales coborarile dinspre observatorul din hoia spre baciu. Nu am avut niciodata curajul sa merg noaptea prin zona, auzisem tot felu de povesti pana atunci legate de ozn-uri si .. chiar ...nu vroiam sa :ha: ... :ha: Sincer nu am observat nimic deosebit in zona, in afara de cativa copaci ciudati care au trunchiul crescand sherpuit. Ultima data am fost prin zona anul trecut de Paste... ciudat sau nu, intamparea face ca m-am ratacit incercand sa trec dinspre grigorescu spre baciu ( pe la capatul lui Grigorescu). Am ajuns cu masina in curtea unui cetatean din baciu... dar dinspre spatele curtii. Omul nu era acasa si poarta era inchisa.. Eu trebuia sa IES! lacatul era pe partea cealalta si eu cu masina pe partea dinauntru! Am iesit cumva:) Nici nu vreau sa imi aduc aminte ... eu eram imbracat frumos... de UDAT. So... nu mergeti in Hoia/Baciu de paste:) slp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 Re: Padurea Baciu Noi cand am fost in padurea aia am rupt un MRL....... hmmmmmmm..... http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 Re: Padurea Baciu Noi cand am fost in padurea aia am rupt un MRL....... hmmmmmmm..... :hi Adica daca vreau sa-mi menajez noile AVM-uri HD, sa nu mai vin pe la voi? :uameni Azi` vara erai mai ospitalier... . :ha: :ha: :ha: PATROLATOR Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 Re: Padurea Baciu :hi Klick pe aia verde... http://beissholz.de/pivot/artikel-1590.html PATROLATOR Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 Re: Padurea Baciu quotte Bogthebat: "Ei bine, dupa ceva timp, s-au intors copii " Nu vreau sa fac misto, dar, daca as sti ca intru si ma intorc copil.... creca as intra...chiar cu riscu sa trebuiasca ulterior sa-i zic lu nevasta-mea Tanti... :wink: Nu stiu ce m-as face insa cu oamenii carora le sunt acuma sef :) Ok, am citit si eu cu ani in urma, poate chiar prin anii 90 de Padurea Baciu. Multumesc ca ai readus-o in atentie, altfel nu-mi mai aminteam de ea. In alta ordine de idei, insa in aceeasi directie, se spunea candva de nu stiu ce panta , pe care masinile urcau cu motoru oprit, chiar TVR-u a facut ceva reportaj de pe acolo. Nu mai stiu unde zicea ca este, poate va amintiti voi ceva, nu de alta da poate facem primu concurs din lume de Hillclimb cu motoru oprit.. :h5 Asteptam pozele cu umbrele aiurea, si alte istorii, sunt ff curios. Era o figura de stil, si ai dreptate , in graba am uitat un i de la copiii. slp pai vezi tu cum din litera asta ai bulversat o lume intreaga ........ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Iulie 14, 2010 Partajează Postat Iulie 14, 2010 Re: Padurea Baciu cativa americani s-au gasit sa produca ceva de pe padurea noastra si printre altele sa faca misto de tarisoara noasta ca doar sa mai rada si telespectatorii un pic in fata tv-ului. FP9O_obUeSM wHsM-HVnXB8 8VPuR10o6kI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Aprilie 30, 2011 Partajează Postat Aprilie 30, 2011 Re: Padurea Baciu Pana la urma a fost cineva? Ceva poze? alte povestiri? Am tot cautat cate ceva si am gasit acest articol http://www.descopera.ro/maratoanele-descopera/fenomenele-paranormale/4630685-ce-se-afla-in-padurea-baciu sper sa nu fie considerat reclama Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Aprilie 17, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2012 Re: Padurea Baciu http://www.youtube.com/watch?v=DLEEg6YLwYA&feature=player_embedded "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
uzi Postat Aprilie 17, 2012 Partajează Postat Aprilie 17, 2012 Re: Padurea Baciu Stati linistiti e doar o simpla padure nu sunt fantome, ozn-uri, sau alte minuni eu mai frecventez zona si nu am vazut nimic iesit din comun. Cei ce simpt a offroad-ului chemare pe asfalt sunt vesnic pierduti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmir Postat Aprilie 17, 2012 Partajează Postat Aprilie 17, 2012 Re: Padurea Baciu Si pe drumul Constanta Tulcea este un loc in care masina urca la deal singura , in zona padurii Babadag . Drumul national trece prin padure si sunt portiuni in care masina "trage" greu . Explicatii am auzit de genu: lipsa de oxigen sau nu stiu ce camp magnetic care "impinge" masina la deal. Am probat cu tot felul de masini fenomenul si cel mai greu a mers un microbuz de persoane , in rest autoturismele si masinile de teren urca la deal fara ajutorul motorului . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
uzi Postat Aprilie 19, 2012 Partajează Postat Aprilie 19, 2012 Re: Padurea Baciu Legat de padurea baciu stie cineva in care parte a padurii se afla poiana rotunda ( poiana in care cica se petrec minunatiile :grin: ) Cei ce simpt a offroad-ului chemare pe asfalt sunt vesnic pierduti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Aprilie 19, 2012 Partajează Postat Aprilie 19, 2012 Re: Padurea Baciu 46.768653,23.507674 in google maps sunt cateva noroaie foarte misto in zona aia :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
uzi Postat Aprilie 19, 2012 Partajează Postat Aprilie 19, 2012 Re: Padurea Baciu 46.768653,23.507674 in google maps sunt cateva noroaie foarte misto in zona aia :) Mersi de informatie Cei ce simpt a offroad-ului chemare pe asfalt sunt vesnic pierduti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Aprilie 19, 2012 Partajează Postat Aprilie 19, 2012 Re: Padurea Baciu Am un prieten care a cutreierat toata tara (in interes de serviciu) si a verificat toate zonele astea unde masinile urca singure la deal: iluzie optica. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 19, 2012 Partajează Postat Aprilie 19, 2012 Re: Padurea Baciu Desi devorez atat literatura, filmele si documentarele SF sau orice legat de paranormal cred ca in cazul de fata "autosugestia" este de vina. Am avut si eu parte de cateva experiente ce putin bizare, la care sub impulsul momentului, credeam ca sunt sigur ceva neobisnuit, dar odata cu trecerea timpului si cu depasirea momentelor respective m-am convins ca autosugestia m-a facut sa gandesc asa. Suna ciudat ...dar atunci cand iti autoinduci, chiar si inconstient o stare, ai in fata ochilor exact ceea ce simti si iti "autoimpui" sa vezi...chiar daca in realitate e cu totul altceva. Lucrurile, actiunile de care va este teama ...faceti-le macar odata de curiozitate autoimpunandu-va din start un sentiment de autosiguranta psihica si fizica, si o sa vedeti ...cat de normale vor parea dupa aia ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Xeroxu Postat Septembrie 29, 2012 Partajează Postat Septembrie 29, 2012 Re: Padurea Baciu Am un prieten care a cutreierat toata tara (in interes de serviciu) si a verificat toate zonele astea unde masinile urca singure la deal: iluzie optica. Daca te duci pana acolo ia si un dispozitiv din acela care iti arata inclinatiile (sunt standatd pe unele Mitsubishi), si/sau un boloboc de 2 m si 1-2 camere video/foto. drum bun hihihih:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Septembrie 29, 2012 Partajează Postat Septembrie 29, 2012 Re: Padurea Baciu Daca te duci pana acolo ia si un dispozitiv din acela care iti arata inclinatiile (sunt standatd pe unele Mitsubishi), si/sau un boloboc de 2 m si 1-2 camere video/foto. drum bun hihihih:wink: Pai tocmai cu acel boloboc/nivela a verificat. De ce cand se fac acele reportaje de senzational, nu folosesc o nivela si se multumesc sa dea drumu la "deal" la un pet cu apa si-l filmeaza din sant, sau mai stiu eu ce alte metode total neconcludente? Nu trebuie nu stiu ce dispozitive standatd de pe Mitsubishi sau 7 camere video, ci e de ajuns un furtun cu apa de nivel, asa cum folosesc constructorii la fundatii si la canalizari si nu dau gres niciodata. Insa cand au folosit GPS si nivela cu laser, au scos canalizarea cu 3 m deasupra asfaltului. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Iulie 6, 2013 Partajează Postat Iulie 6, 2013 Re: Padurea Baciu De ce cand se fac acele reportaje de senzational, nu folosesc o nivela?... Pt. ca nu le-ar mai viziona nimeni flmul. :ha::ha::ha: :h5 Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate