nan florin Postat Noiembrie 13, 2009 Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 Stie cineva ce s-a intamplat ca nu se mai vad multe dintre pozele de pe forum? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 13, 2009 Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 Re: Nu se vad pozele de pe forum Stie cineva ce s-a intamplat ca nu se mai vad multe dintre pozele de pe forum? Florine, s-a discutat deja despre treaba asta pe forum. viewtopic.php?f=1&t=2306&start=135 Ai rabdare ca apar si pozele in curand. Nu s-a pierdut nimic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 13, 2009 Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 Re: Nu se vad pozele de pe forum Oameni buni voi chiar nu mai cititi ce se scrie pe aici?!? Acum doua zile a fost deschis un topic pentru aceeasi intrebare...... :P AICI SE POATE VEDEA REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Noiembrie 13, 2009 Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 Re: Nu se vad pozele de pe forum Pana se rezolva, puneti topicul ala sticky, asa devine mai vizibil. Parerea mea :D Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cormosilviu Postat Noiembrie 13, 2009 Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 Re: Nu se vad pozele de pe forum pozele de pe forum sunt in padurea baciu.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nan florin Postat Noiembrie 13, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 Re: Nu se vad pozele de pe forum M-am lamurit. Imi cer scuze pentru deranj. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate