Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Anvelope Matador MP75 MT

iulian20
 Share

Recommended Posts

Re: Anvelope

Salut sunt singurele MT-uri de la Matador am vazut pe un Ford Ranger AT-urile MP71 Izzarda si aratau bine la fel ca si MP 75 pretul este bun si pe mine ma bate un gand.Intra la ei pe site au niste filmulete da nah ... reclama pana nu iti spune cineva care le-a folosit cum sunt tot degeaba.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Raspunsul la intrebarea ta e diferit in functie de ce vrei sa faci cu masina avand montate acele gume.

Matador MP75 MT este foarte apropiat (aproape identic) cu BFg MT si se comporta ok pe asfalt dar fac ceva zgomot specific si ok in teren atata timp cat terenul nu este foarte foarte pretentios.

Desi M=mud la noroaie serioase se incarca foarte repede si asa ramane.

Avand in vedere ca esti incepator vor fi foarte bune cauciucurile, multi dintre noi s au dat cu Mt uri multa vreme si in conditii si locuri pt care aceste cauciucuri nu au fost proiectate si tot ne am descurcat.

In concluzie daca nu faci nimic extrem cu masina vor fi excelente cauciucurile catre care te ai orientat.

Le-am gasit in Brasov pe stoc 31/10,5/15 la 570Ron/buc.

Dimensiunile gasite de tine sunt mai mari ca cele date de mine sau la fel ca nu stiu sa calculez :P pentru ca singurele vazute la ei pe site erau 235/75/15.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Le-am gasit in Brasov pe stoc 31/10,5/15 la 570Ron/buc.

La banii astia, mai pui un pic si-ti iei BFG KM2, care sunt muuult mai bune (mai silentioase pe asfalt si mai performante in noroi).

“E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use