Vizitator vetx Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 As vrea o parere obiectiva despre acest model,echipat cu un mototr de 2500 cm ,160 cp.Nu voi folosi masina la offroad doar pentru lucru in mediu rural,fiind echipata ca si ambulanta veterinara.Probabil si ca masina de familie si iesiri la iarba verde.Este real consumul afisat la fisa tehnica a masinii?Cum sta cu fiabilitatea? Multumesc anticipat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
body_mihai Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: isuzu d-max Salut Am d-max de 2500 cu cabina dubla si 3000 varianta cu 4 locuri si sunt multumit de ele. Modelul de 2500 are 136 cp si 280 Nm, varianta de 3000 are 163 cp 350 Nm. Daca pot sa iti fiu de ajutor cu alte nelamuriri iti raspund cu cea mai mare placere. O zi buna Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marinionescu Postat Martie 15, 2010 Partajează Postat Martie 15, 2010 Re: isuzu d-max Salut , Ma pregatesc sa cumpar si eu un Isuzu D-max , gresesc mult sau fac bine ? Vreau sa cumpar o masina de teren una din conditii este de folosesc 3 rable ( le am ) , si sa nu depasesc 22 000 euro buget cu tva . Numai Isuzu se poate inscrie aici . Poate stiti unde se fabrica , cum este garantia , cum se gasesc piese etc ? Sau Dacia Duster ? Cine nu stie, si nu stie ca nu stie, e adormit, trezeste-l. Cine nu stie, si stie ca nu stie, e invatacel, ajuta-l. Cine stie, si stie ca stie, e invatat, insoteste-l. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
body_mihai Postat Martie 16, 2010 Partajează Postat Martie 16, 2010 (editat) Re: isuzu d-max Salut www.isuzu-romania.ro Eu la al meu am garantie 3 ani sau 100000 de km. De fabricat se fabrica in Thailanda. Editat Iulie 16, 2010 de body_mihai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzimm Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Re: isuzu d-max ce stiti despre tractiunea 4x4?are blocante?ceva date tehnice referitoare la ea exista? audi a4b8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Re: isuzu d-max ce stiti despre tractiunea 4x4?are blocante?ceva date tehnice referitoare la ea exista? Doctore, vad ca ai doua conturi aici. Acest lucru nu este permis de regulament. Unul nu iti ajunge? Hotaraste-te cu care ramai. @suzimm sau @vetx ? :rules Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzimm Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Re: isuzu d-max motivul pentru care mi-am creeat cel de-al doilea cont a fost datorat imposibilitatii de a ma mai activa cu primul,,,nu imi accepta parola. scuze daca am deranjat dar nu a fost cu intentie!deci raman cu suzimm...asta vad ca functioneaza audi a4b8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Re: isuzu d-max motivul pentru care mi-am creeat cel de-al doilea cont a fost datorat imposibilitatii de a ma mai activa cu primul,,,nu imi accepta parola. scuze daca am deranjat dar nu a fost cu intentie!deci raman cu suzimm...asta vad ca functioneaza Deja incep sa ma enervez. Am gasit al treilea cont @drxvet Exista moduri de a reseta parola unui cont. Poti apela si la unul din administratori pentru asta. Vad ca tie ti-e mai usor ca sa iti faci inca un cont cand ti se nazareste fara sa ai pic de respect pentru regulamentul forumului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzimm Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Re: isuzu d-max nu ar trebui sa te enervezi deloc,,,,acel cont este al unui coleg tot medic veterinar..are un samurai pe elicoidale,,,se poate verifica si la postarile lui.Este vreo problema ca suntem mai multi veterinari pe forum?eu folosesc suzimmde vreo 5 luni deccand vetx nu a mai putut fi folosit..asta e tot si nu vreau sa fiu indisciplinat pe forum! audi a4b8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Re: isuzu d-max nu ar trebui sa te enervezi deloc,,,,acel cont este al unui coleg tot medic veterinar..are un samurai pe elicoidale,,,se poate verifica si la postarile lui.Este vreo problema ca suntem mai multi veterinari pe forum? Mai dar voi nu prea aveti imaginatie cand va alegeti nickname-ul? @drxvet - @vetx Plus ca locatia e Maramures la amandoi. Atatea coincidente m-au facut sa cred ca e aceeasi persoana. In mod normal trebuie trecuta localitatea. Asa e la toata lumea pe aici. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzimm Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Re: isuzu d-max in mod normal se poate observa ca scriem de la doua statii diferite,,,difera Ip-ul...acum ce sa fac daca si colegul e cu aceleasi idei de id ca si mine....sau eu ca si el..:2dr audi a4b8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreas Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Re: isuzu d-max salut! dc ti-ai luat d-max ai facut bine zic eu. lucrez in agricultura si masina m-a scos din niste noroaie nenorocite toamna trecuta fara mari eforturi. nu i-am testat capacitatile prin munti dar noroaie si zapada mananca p paine. in concluzie: -atuuri: suspensie, consum, comportament p sosea si in afara ei, aspect -minusuri:cuplaj electric transmisie, scartait d plastic in bord Isuzu D max 2.5D 2007 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate