Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Probleme cu faza lunga la un singur far !!!!!

Clau4x4

Postări Recomandate

O chestie destul de ciudata , sau cel putin nemaiintalnita de mine , lucru care ma face sa nu am habar unde naiba sa ma mai uit si ce sa verific : faza scurta functioneaza ok pe ambele faruri iar cand aprind faza lunga , farul dreapta se aprinde iar cel stanga se stinge complet . Am schimbat becurile intre ele , am pus bec nou , am mai sucit mufele intre ele etc.

Daca ati patit sau intalnit o asemenea situatie , dati-mi si mie o idee .... :h5

Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Probleme cu faza lunga la un singur far !!!!!

Am patit asa ceva la ambele patroale. Problema era la mufa unde intra picioarele becului. La masina asta, firele nu sunt lipite in mufa. Sirma se fixeaza tragind de un bumb. Firul de masa era foarte corodat si contactul era imperfect. Am taiat din fir, l-am dezizolat inca un pic, l-am prins la loc, un deget de vaselina siliconica si nu a mai facut figuri. Verifica contactul cu masa (firum negru) de la becul care face probleme.

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Re: Probleme cu faza lunga la un singur far !!!!!

Este foarte posibil sa ai dreptate , tinand cont de faptul ca atunci cand am inlocuit becul prima oara , s-a aprins putin , dupa care nu a mai vrut deloc. O sa incerc maine , desi e duminica. Oricum , ar fi bine sa fie numai asta ... :rsp :h5

Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare