ALPINA Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 asa arata a mea :grin: NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prudom Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 Re: cum arata masina dvs(4x4) pe dedesubt? Bravo,o lucrare de nota 10! A mea e inca cum a iesit din fabrica, inca se tine bine(anu' asta a sarbatorit majoratul :grin: ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 Re: cum arata masina dvs(4x4) pe dedesubt? Se vede ca prima nu a prea vazut noroi! A doua e ceva mai experimentata!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 Re: cum arata masina dvs(4x4) pe dedesubt? Asa arata masina mea inainte, pe Translpina la 2000m dupa ce am comis satelitii din grupul spate pt ca am taiat serpentinele de sus. Intr-o mica inspectie. DSC00031%2520(Medium).JPG[/attachment:109z0xfj] Asa arata acum dupa restaurare. P4.JPG[/attachment:109z0xfj] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 Re: cum arata masina dvs(4x4) pe dedesubt? :grin: Later: scuze de offtopic. Acuma vad ca mi-am postat masina la topicul mercedes. Sorry. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALPINA Postat Noiembrie 14, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 Re: cum arata masina dvs(4x4) pe dedesubt? cu scuzele de rigoare ...eu sunt cel vinovat!am adresat o intrebare tuturor posesorilor de 4x4 dar am incadrat o la Mercedes! rog a fi mutat acest topic acolo unde i este locul! continuati colegi :h5 NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cabrio Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: cum arata masina dvs(4x4) pe dedesubt? Asa arata Vitara mea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate