Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

GENERALE: cooper stt pe 31 sau kumho kl71 pe 33 ???

chevy

Postări Recomandate

salut,am si eu o dilema,vreau sa-mi comand un set de gume pentru geul meu si nu stiu ce sa iau:

1. cooper discover stt 31/10,5/15 la 91 lire/buc sau

2. kumho kl71 mt 33/12,5,15 la 81 lire/buc

-mentionez ca acum am copie bfg a/t 31/10,5/15 pe masina si m-ar tenta ceva mai inalt si mai lat,dar nu stiu daca diferenta dintre ele ar fi asa de vizibila. ?!

-merita aceste kumho care au rewiev-uri bune dar vad ca majoritatea le vand dupa ce le iau?

-la aspect si la calitate stiu sigur ca stt-urile sunt net superioare si tind catre ele si datorita aspectului agresiv si calitatilor net superioare in teren.

multumesc.

Editat de Astral
Are you sure,you want me to lead !!!???
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 6 luni mai târziu...

Re: cooper stt pe 31 sau kumho kl71 pe 33 ???

Am 33/12,5/15 Kumho kl71 si am fost foarte multumit de ele pe zapada si gheata - sunt bestiale. Dar in noroi-clisa sunt muci. Se incarca repede, descarca greoi. Sunt superioare lui G-Y Wrangler MTR, nu si lui BFG MT KM. Bune la asfalt, aspect, zgomot redus.

Aceasta dimensiune folosesc..., inca..., pe Nissan Patrol scurt, jante de 10j, presiune 2,0 barr.

Sunt 'nemaipomenite' pe zapada... bat multe alte anvelope... dar,... atata...

" Nu mai lua viata asa in serios - la urma urmei, oricum nu scapi viu din ea !!! "
Link spre comentariu

Recomand deasemenea Kumho KL71 , folosesc de aproape 1 luna si sunt cat de cat ok (nu au avut parte decat de 1-2 iesiri pe noroi) , pe sosea sunt super , in noroi nu foarte lutos (atat am avut parte) au fost ok , intr-adevar se incarca dar la 2-3000RPM se descarca si nu m-au lasat cu 4pers in masina ..:banana

Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8

Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail

Link spre comentariu

Pt 25% on si 75% off-road, mai ales cu 1,2 atm cred ca sunt compromisul excelent.

Dar mi-am mai luat o Toyota 4runner 3000 V6 benzina pt on-road pe care am 33/12,5/15 G-y wrangler mtr. Deci pt noroaie voi folosi ceva profil simex 33 ori 35 pe 11,5 sau 12,5 pe jante de 8j pt a putea scade presiunea pe la 1,2-1,3 atm.

Cum zicea cineva mai sus : 'orice pneu e un compromis'. Nu exista pneu universal-perfect-satisfacator.

Daca totusi vrei un compromis bun, da..., e bun Kumho KL 71..., dar e doar un compromis... bunicel...

" Nu mai lua viata asa in serios - la urma urmei, oricum nu scapi viu din ea !!! "
Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...

:hl

Unde gasesc in Romania modelul Kumho KL71 mud terrain 4x4 tyres 195/80/15 ?

Aici poti gasi ceea ce vrei:

De la ei am luat si eu si am fost foarte multumit. Mai ales de faptul ca daca iei peste 2 buc nu platesti transportul, iar daca le iei pe firma iti scade TVA - ul, deoarece se aduc din Germania si t-i se face factura externa. Daca n-ai firma, le iei de ex. pe firma unui prieten :y.

Editat de Astral
Link spre comentariu

:tk

Multumesc!

PS: Intre timp am gasit si aici:

Diferenta de pret este destul de mare, aprox 100lei. :uameni

Eu am vrut doar sa ajut, nu sa fac reclama. Daca vei calcula, o sa vezi ca ajungi cam la acelasi pret ( adica sa scoti TVA-ul ).:uameni:uameni

Editat de Astral
Link spre comentariu

... Daca vei calcula, o sa vezi ca ajungi cam la acelasi pret ( adica sa scoti TVA-ul ).

Pai la concurenta pretul era de 344lei cu TVA, in celalta parte (in link-ul tau) era 430lei tot cu TVA.

Oricum, merci pt informatie!

Link spre comentariu

Pai la concurenta pretul era de 344lei cu TVA, in celalta parte (in link-ul tau) era 430lei tot cu TVA.

Oricum, merci pt informatie!

Si daca le iei cum ti-am zis, scade 24% (adica TVA-ul) si ajungi la 326 lei/buc

Link spre comentariu

Vizitator UNGUREANU DORIN

TE ROG MAI SCRIE LINK PT KUMHO .CAUT 35.12.5 R 15 PROFIL KL 71

MULTUMESC:hl

Link spre comentariu

Am o intrebare, daca cumperi de afara, pe firma cum se plateste?

E ramburs in lei ca la orice colet?

Ma pune sa fac plata externa in lire sterline?

Concret de la camskill asta cum este ? Stie cineva?

Multumesc.

Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top

Off-Road PRO Pack

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

La cele cu 344lei daca scad tva-ul ajung la 277lei, care oricum e mai bun decat 326lei :h5

Te rog transmite-mi si mie un PM cu cele 2 link-uri

Multumesc

Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi!
Link spre comentariu

Am 33/12,5/15 Kumho kl71 si am fost foarte multumit de ele pe zapada si gheata - sunt bestiale. Dar in noroi-clisa sunt muci. Se incarca repede, descarca greoi. Sunt superioare lui G-Y Wrangler MTR, nu si lui BFG MT KM. Bune la asfalt, aspect, zgomot redus.

Aceasta dimensiune folosesc..., inca..., pe Nissan Patrol scurt, jante de 10j, presiune 2,0 barr.

Sunt 'nemaipomenite' pe zapada... bat multe alte anvelope... dar,... atata...

Domnilor, atunci din ce exista acuma pe piata, care MT te scoate din noroi-clisa? Am avut BFG MT KM1 de care am fost foarte multumit, dar se spune ca actualul KM2 nu se ridica la nivelul lui. Daca scoatem din discutie cauciucurile tip SIMEX, iar pe Kumho KL 71 nu se poate conta in noroi lutos, atunci ce mai ramane dintre MT-uri?

Link spre comentariu

Domnilor, atunci din ce exista acuma pe piata, care MT te scoate din noroi-clisa? Am avut BFG MT KM1 de care am fost foarte multumit, dar se spune ca actualul KM2 nu se ridica la nivelul lui. Daca scoatem din discutie cauciucurile tip SIMEX, iar pe Kumho KL 71 nu se poate conta in noroi lutos, atunci ce mai ramane dintre MT-uri?

MT-urile nu incep si nu se termina la BFG.......Maxxis Mudzilla, Dick Cepek, Yokohama Geolander (celebrele cross-uri resapate....) etc, dar e adevarat astea nu prea sunt la noi pe piata, dar se pot aduce de afara la comanda pe net.....

Link spre comentariu

MT-urile nu incep si nu se termina la BFG.......Maxxis Mudzilla, Dick Cepek, Yokohama Geolander (celebrele cross-uri resapate....) etc, dar e adevarat astea nu prea sunt la noi pe piata, dar se pot aduce de afara la comanda pe net.....

Am intrat pe Camsckill, ei comercializeaza MAXXIS MT 754 Buckshot mudder (care au o profilatie care aduce cu BFG MT KM!) si care in testul din offroaders.com are cate 4 stelute la rock, mud si trail iar pretul, pentru 265/75R16 este cu TVA 81,90 lire (cca 96,32euro) fata de 161,24 euro BFG MT KM2 tot de la ei, adica la jumatate!

Yokohama Geolander MT arata bine si sta chiar cu ceva mai bine la test (la zapada) dar nu il comercializeaza Camsckill. Nemtii de la http://www.offroadreiffen.com nu le comercializeaza pe nici una din astea 2 (interesant ca si la nemti BFG MT KM2 are pret mare, o fi ceva!)

Se mai pot afla niste adrese pe net de acest gen?

Link spre comentariu

Pai cred ca pe zapada - noroi te vor multumi lanturile. Daca vrei doar anvelopa, ia Super Swamper Bogger. Si daca nici asta nu te va multumi, poti taia cramponul mic. Anul trecut am vazut cum merg, live aceste pneuri cu cramponul mic taiat - la @catalinRS4 care e din TM. Pe pante cu noroi+zapada+frunze, unde alte masini abia urcau cu avalie, el oprea si pleca din loc fara nici cel mai mic stres. In schimb nu l-au tinut deloc pe inclinarile laterale.

Oricum, tu ia legatura cu firma ce ti-am dat in PM. Vei fi foarte multumit de ei: au pret mic, iti scad TVA-ul, ai transport 100% gratuit oriunde in tara si sunt foarte parolisti.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare